Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 11
Morgano spune:
FELICITARI CRISTINA, SA VA TRAIASCA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!
Eu sunt franta de oboseala, nu mai pot eu dormi, ca fata cel putin noaptea e cuminte. Ziua face destul de multe figuri, poate din cauza ca s-a prins ca nu ne lasa inima s-o vedem plangand. Asa ca incepe cu marait, apoi se monteaza si enerveaza singura pana ajunge sa urle continuu. Azi mi-a si regurgitat jumate papica, insa e ceva mai cuminte. Din cauza vremii inchise nici la plimbarica nu putem iesi, asa ca stau toata ziua in casa si nu fac mai nimic, pt ca si la birou e cam pauza zilele astea, incep sa ma simt aiurea asa inactiva, desi imi dau seama ca atata timp imi ocupa Ana incat de fapt nici nu as putea lucra calumea.
Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)
Ina869 spune:
Hahaha, Cristina, ce figura este Andrei cu sarmalele reci si muzica cargo…pai daca de pe-acum are preferintze muzicale…si ce bine e’ ca Iris nu se sinchiseste de galagie, a noastra este la fel, facem liniste – se trezeste- facem galagie- adoarme…na, daca poti sa mai intelegi! Deocamdata ea invata limbajul nostru si invers…pina ne obisnuim unii cu altii.
Felicitari Cristina sa-ti traiasca sanatoasa si voioasa fetitza !
Dienutza deci se pare ca tu trebuie sa-l linistesti si pe bb Luca si pe Dan, daca amindoi maraie..![]()
Fee felicitari ptr. implinirea unei luni a lui Daniel! Sa-ti fie sanatos si viguros!
Taniutza bine ca ne-ai avertizat, sa ne pregatim de galerie saptamina viitoare! 
Ripley mai ia si tu o pauza de la munca, ti-ar prinde bine, ca mereu ai fost in priza ba cu casa, cu serviciul, apoi cu problema cu centrala…cred ca te-ai obisnuit sa fii asa, mereu go-go-go si la un moment dat este greu sa te opresti, cunosc starea asta atit de bine…
Fetelor, iar surpriza ptr. mine
: asta-noapte bubulina mea mica a dormit!

Programul a fost cam asa, la o ora si jumatate- doua –ore : alaptat-schimbat pampers-adormit. Nu ne venea sa credem astazi dimineata, George mi-a spus ca nu a auzit absolut nimic, iar eu spre dimineata am adormit tun si George a avut grija de ea, astazi sintem doi parinti odihniti cum nu am mai fost noi de multisor, acum buburuza este in patul nostru – am pus o camasa de noapte de-a mea, ca sa simta “prezentza” mea- si doarme dusa, noi avem niste lucrari la firma si apoi intentionam sa punem beculetele pe-afara pe bradutii din fatza casei, sa mergem la cumparaturi, ehe…multe in plan, sint entuziasmata ca un copil! ( asta cand este George acasa si stiu ca pot conta pe el sa aiba grija de cea mica, daca vreau si eu sa ma duc sa stau la buda ca omul, sa maninc si eu la prinz pe scaun, linistita, deci este ceva mai special ptr. mine, decit in cursul saptamanii cind sint pe zor cu toate de zici ca ma fugareste cineva...
Bic, tin minte ca tu spuneai imediat dupa nastere ca transpirai noaptea; asa mi se intimpla si mie, de parca imi arunca cineva o caldare cu apa, transpir de mama focului si cind ma trezesc este atit de ud patul incat am impresia ca am facut pe mine…
Anda, ceva efecte/simptome de la ceaiul de zmeur? 
Fetelor, va doresc o duminica placuta si relaxanta! ![]()
Ina odihnita
dienutagraviduta spune:
ce superb, Ina, cred ca faceti cu beculete cum vedem noi in filme ...
la noi e mai bine nitel noaptea - treaba cu schimbatul si alaptatul si dupa aia nani se petrece cam la 3 ore; nici io nu il trezesc pe dan; luca doar maraie, si azi noapte nu l-am mai pus in patut, ca mi-e lene sa ma tot scol la el, ci in carucior, si l-am tras langa pat. pacat ca trebuia sa imi spal sanii, ca altfel nici nu ma mai ridicam din pat.
hai ca am inceput si noi sa ii dam vigantol-ul : 2 picaturi in gurita si 2 pe fata, dar alea nu se pun, ca le-am sters.
voua va curg sanii ? mie rau de tot, chiar daca ma mulg; deocamdata am niste scoici d-alea de colectare in care pun tampoane si nu ma ud, dar m-am plictisit de facut atatea tampoane (din vata invelita in tifon); am observat ca luca imi goleste cate un san la un supt; oare daca ajunge sa goleasca pe amandoi odata, nu o sa mai curga ? sau stau apretata pe piept pana la un an, daca o sa-l alaptez atata ?
silvia_d spune:
fetelor,aparui si eu,calcata de un tren cu tot cu locomotiva-numit CEZARIANA!!!!
Nici dusmanului nu i-as recomanda sa treaca prin operatia asta!
Da,trece,da,simt,dar acum tre'sa fie sotul sa ma dea jos,tre sa fie sotu' sa ma duca la pipi...snt inca in spital,jos,la rezerva,ca de-aia a si venit Iulian cu calc.putin sa v-aud,ca deh,sunt dependenta!
Pb.cu cezariana s-a pus cand la controlul de rutina a vazut ca inimioara e tahicardica,si n-ar suporta un travaliu!!!
Cand l-a mai si vazut cat e de capatanos...mi-a zis a doua zi ca oricum n-ar fi fost de natural!Deh,eu stiu!!!
O sa va povestesc mai pe larg cu durerile si locomotiva de tren de pe burta,si cu dureri,si cu lipsa de partzuri
,care tb.date
,si cu durerea de coaste,ca mi-a zis asisitenta c-a tb sa-mpinga sa iasa copilul...dar a meritat!!Am un baiat frumos,nu mai ma satur de el!
Va pup pe toate,si abia astept sa ajung acasa!poate miercuri,daca fac kki!!![]()
Poze poate pune sotu',si vb cu cristina pe mssg.multumesc,Cristina!
anda77 spune:
ina, vad ca bebelina e temperamentala: ba e cumintica, ba e terorista...bine ca te ajuta sotul. de cand ziceai ca ramaneti singure in timpul saptamanii?
si eu decorez azi casa. am cumparat coronite si le impodobesc si le pun pe usi, am mai pus un furtun luminos pe sub geamuri si mai vad ce mai fac...tare mare placere imi face sarbatoarea asta, cu absolut tot ce tine de ea...
nici un semn, cu tot cu ceaiuri...2 crampe anemice in zona colului, dar nu asa de puternice incat sa se intredeschida, cred eu...
deja face lumea misto de mine... o prietena zice ca sunt ca-n bancul cu iepurasul care se ducea zilnic la marmacie:)), numai ca eu ma duc zilnic (exagereaza, nici chiar zilnic) la spital: nu va suparati, eu nasc azi/saptamana asta? nu, nu nasteti. Bine...si plec si o iau de la capat a doua zi...
vad ca si tania se pregateste serios de nastere:))
silvia, ne pare rau ca nu raspunde organismul f. bine la cezariana si ca te refaci mai greu. las' ca trece...
ilenutza, ceva-ceva zilele astea?
lordra, ai ajuns acasa?
http://community.webshots.com/user/anda1977
meems spune:
Fetelor,
Va multumesc de aprecierile pentru camera bebelinei. A iesit bine, ma bucur ca am terminat cu aranjatul si ca am reusit sa-i spal si toate hainutele.
Saptamana asta care vine vreau sa incerc sa-mi fac si eu bradul de Craciun si sa decorez putin prin casa. Asta era planul pentru ieri, dar sotu-meu s-a gasit sa cheme niste prieteni in vizita si mi-a dat planul peste cap. Nu-i nimic, am avut un timp super, baietii s-au jucat ping-pong in garaj si noi fetele am tras cateva ture de remi in casa. A fost tare bine si parca vad ca nu vom mai reusi sa facem asta in curand dupa ce vine bebelina. Dar maine trebuie sa ma apuc neaparat macar sa scriu felicitarile de Sarbatori.
Pupici!
Meems 37s+
corap spune:
helou, mamici si gravidoase :)
bine ca mi-ati adus aminte de controlul de o luna... io tre sa ma programez ca doctorita e la CMU si vine destul de greu acasa (+ tre sa ii dau ceva substantial, pe cand dak ma duc acolo e gratis, ca intra pe asigurarea lu' gabi). mie imi convine ca are program si sambata
. si nici nu e adepta decalotarii, ca am cautat-o, taicaaaa.
da' finca veni vorba de vigantol - mie doctora mi-a zis sa nu-i dau, ca bb are fontanela aproape inchisa. si ca d'aia n-are nevoie de vigantol si nici de calciu. voi ati mai auzit asa ceva???
nopti linistite la toata lumea
a... tania, eu cred ca mai ai de asteptat... poate pe la sfarsitul saptamanii viitoare. asa, la feeling
. iti tin pumnii pentru anestezist.
c & andrei, 20 de zile 
xandra28 spune:
hello fetele!
felicitari proaspetelor mamici!!!
felicitari ina pt nani! o sa vezi ca usor usor o aduci pe bebelica pe calea cea buna!
meems, super camera fetitei!
alina, m-am uitat pe pozele amaliei, sunt cateva in care seamana un pic cu vladut la expresia fetei... e tare scumpa!
anda, hai ca mai ai un pic, ce mai, mai putin de-o saptamana!!!
silvia, imi pare rau ca esti asa dupa cezariana, eu am 2 saptamani de-atunci si parca nici n-am nascut, ma simt super!
eu sunt bucuroasa, cred ca in sfarsit ne-a trecut icterul, am mai luat si-n greutate, ce mai, suntem ok. un singur stres mai am, cu regurgitatul, dar am citit ca daca ia totusi in greutate nu-i nici o problema.
va pup, ma duc la puiul meu
anda, mami de bb vladut
pozici cu mine
bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
corap spune:
a... si mi-am adus aminte ca mai voiam sa va intreb ceva - despre lohii - dupa ce in primele doua saptamani n-am avut mai deloc, de ma si panicasem din cauza de lipsa, saptamana asta au aparut, si destul de "abundente", maro - inchis. si ce m-a mai speriat a fost una bucata cam de marimea unui ou de gaina mic, eliminata la
. vad ca la voi sunt deja roz in saptamana 3. i s-a mai intamplat cuiva fenomenul?
hi, hi, hi, v-am zis ca ieri am fost la film, la HP? ei... azi citesc ultimul volum din carte
. am dat in mintea copiilor ![]()
c & andrei-petru
.
cik maine o sa fie soare - ies cu bb la plimbare 
lavi02 spune:
Hello fetele,
Mi-au plecat musafirii (sora-mea + sot), pacat ca ne vedem asa rar si atat de putin. Dar s-au nesimtit astia 3 (ei 2+ sotul personal): 3 sticle de vin, in fiecare seara cate una, Martini, bere, branza camembert, apa minerala, mujdei de usturoi.... numai interzise! Si eu cu apa mea plata!
Dar lasa, merita toate astea pentru bucuria ca Nati creste asa frumos numai din lapticul meu si pt placerea de a alapta.
Natalia a luat din nou 300g in saptamana care a trecut, vineri avea 4400, probabil acum l-a ajuns din urma pe Andrei al Coreip. Corap, inca o data imi exprim admiratia, Nati e ditamai copiloiul la ora asta!
Corap incep cu tine raspunsurile ca ai postat ultima. M-ai nimerit la fix cu lohiile! Se vede ca n-ai mai intrat pe aici de mult ca m-ai fi vazut cat m-am plans. La tine, probabil, in primele 2 saptamani n-au curs, ori ai stat tu prea linistita, ori naiba stie si s-a adunat intre timp sange in uter care acum iese maro. Probabil de aici si cheagul. Dar e cam mare cat zici tu! Eu in locul tau i-as face o vizita doctorului. Adica hai sa-ti ppovestesc pe scurt ce-am patit eu pana acum.
Pe la 2 saptamani si ceva inca imi mai curgea sange maro (mie mi-a curs de la inceput, normal, fara probleme), asa ca i-am facut o vizita (de fapt fix in ziua in care ai nascut tu, pe 14 am fost la spital cu chestia asta). M-a controlat, a zis ca sa mai stam, ca daca nu-mi trec pana la 6 sapt punem atunci problema de chiuretaj sau histeroscopie. A continuat tot asa cu maro si putin pana fix in ziua in care am implinit 4 saptamani cand a venit iar sange rosu. Iar la spital, iar consultatie, (dar deja nu mai curgea asa rau) acelasi lucru l-a zis: daca vine rosu suvoi - urgent la spital, daca nu, asteptam pana la 6 sapt. de ambele dati mi-a palpat uterul si era OK (de-asta ce mi-a zis mie nu inseamna ca acelasi lucru ti-ar zice si tie, la mine a chiar studiat "fata locului".) Asta a fost joia trecuta. Luni, la fix 1 luna, iar sange rosu. Dar cum s-a oprit dupa putin timp, nu m-am mai carabanit pana la spital.
Acum, miercuri merg la controlul de 6 saptamani (fara 2 zile), inca mai curge maro, parca acum e un pic mai bej. Dar variaza, nici o problema. Asa ca ma paste ori chiuretaj, ori histeroscopie, ori deadline amanat. Deja nu imi mai e asa frica (mi-era o frica de chiuretaj cand m-am intalnit prima oara cu posibilitatea...) acum pur si simplu sunt curioasa, astept sa vad ce si cum. Dar la mine e f putin cantitativ, cateva picaturi pe zi.
Eu in locul tau mergeam la spital. Sau macar suna-l, de exemplu maine de la 2 pana pe la 3-4 il gasesti la internari si de la 16 la 18 la centru, Dar acolo nu poti merge neprogramata, dar poti sa-l interceptezi la telefon.
Lavi02