Vreau sa zbor!

Vreau sa zbor! | Autor: Tzuni

Link direct la acest mesaj

Chiar asa, vreau sa zbor! Dar nu cu avionul! M-as arunca de pe o cladire inalta sa plutesc apoi. Visez adesea ca zbor, ca ma inalt, ca "vaslesc" in aer, e ceva fantastic ! Poate spuneti ca e o nebunie (Freud ar zice altceva ), dar eu chiar mi-as dori sa zbor! Are cineva sa-mi vanda o pereche de aripi? Macar pentru o zi...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

incearca un joint

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62033" target="_blank"> Va MAI AMINTITI DE LOVE STORY?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank"> ALINA-LUMINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Hmmmmmmmmmmmmmmmm.....

www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Du-te in vacanta undeva si suie-te intr-un balon (hot air balloon).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Sau mai stai putin p'acilea ca gasim noi pe cineva sa te ia in balon

*segmentation fault*

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by xenocid

Sau mai stai putin p'acilea ca gasim noi pe cineva sa te ia in balon

*segmentation fault*

,,,totul e sa nu-mi faca si vant!

www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

quote:
Originally posted by papadie

incearca un joint

UIte o idee buna!

www.unitedmaskandparty.com/Halloween/images/angel_wings_feather_3d.JPG" target="_blank">Astea-ti plac?

Claudia si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Wow! Aripi din alea vrea fi-mea de Craciun!!! De unde sa scot eu asa ceva in Romania?

Ca de joint e prea mica. Dar eu nu as refuza! Desi de la asa ceva pe mine ma apuca depresia si trairile mistice ~~~~~~~~

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Gabi, sacrifici o perna si ii faci cu minutele alea doua!

Tzuni, lumea vad ca se prapadeste de ris, eu o sa vorbesc serios: incearca un zbor cu deltaplanul/parapanta. Sint (cred) senzatiile descrise de tine. Pentru cursuri, uita-te www.1educat.ro/cursuri/detaliate/cursuri.php?categ=sport&pag=1" target="_blank">aici. Succes.
www.paragliders.ro/ro/Pozne/pozne.php" target="_blank">Frumos, www.ong.ro/ong/aad/imgr.htm" target="_blank">frumos de tot , nu?

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
I think about it every night and day
Spread my wings and fly away
I believe I can soar
I see me running through that open door
I believe I can fly.........

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iileana

Gabi, sacrifici o perna si ii faci cu minutele alea doua!

Tzuni, lumea vad ca se prapadeste de ris, eu o sa vorbesc serios: incearca un zbor cu deltaplanul/parapanta. Sint (cred) senzatiile descrise de tine. Pentru cursuri, uita-te www.1educat.ro/cursuri/detaliate/cursuri.php?categ=sport&pag=1" target="_blank">aici. Succes.
www.paragliders.ro/ro/Pozne/pozne.php" target="_blank">Frumos, www.ong.ro/ong/aad/imgr.htm" target="_blank">frumos de tot , nu?

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

multam mult!

Mergi la inceput