The Best of aug-sept-oct 2004 (94)
Raspunsuri - Pagina 6

daniver31 spune:
Salutare mamici...
Sanatate Elena si pupici lui mami a ta!
Si....una bucata intrebare:cum se i-a super-glue de pe mainile lui Daniel????Ca mami lui a fost isteata si a desfacut tubul si l-a scapat din maini o mini secunda in care Daniel a si fugit cu el.....si l-a pus bine!!
Am facut aseara comanda la pompita de la overland si azi am primit-o Abia astept sa o probez azi...de fapt sa scape Danny de mucisorii aia tampiti care nu-l mai lasa in pace.Sper sa fie ok!
Va pupam dulce si un week-end super all.
Oana,Nae si Danny(17 10 2004)

cybip spune:
si
pentru Andreute si Andrei!
La Multi Ani pentru Simona!
Dupa muuulte nopti nedormite si chiuiturile de rigoare (a se citi urlete) intrezaresc inca doi dinti separati de o mare strungareata .In total 4.Si cand ma gandesc pentru cati mai avem sa ne vaicarim....Se pare ca dupa aceasta a doua perioada de dintosi am reusit sa o invat numai in brate
si acum pt orice nemultumire ridica manutele si incepe maraiala.Daca refuz atunci se da cu fundul de pamant si se rostogoleste pe jos doar doar ma impresioneaza...
Ieri am fost cu copilu' la zoo.Nu a fost impresionata prea tare, marea ei atractie ramanand pietricelele si baltoacele. Avem si poze noi... pentru neastamparatii vostri mici!
Yasmeen

Andreea_si_Doru spune:
Eliana sper sa treaca cat mai repede bubitele Elenei...
Pufy si Anielas tare dulci si harnicuti is copilasii vostri! si a mea ajuta in casa cu treaba
Danyce crezi tu ca fata nu stie care e Mosu` adevarat si care nu
Andora mereu imi place cum postezi :)
Daniver vezi ca la sb anterior ai zis ca Danny e lipit cu super-glue de tine... s-a adeverit
Irinaa n-ai zis nimic de fotomodelul Viviana
M-am uitat in galeria eroilor si era pentru 28 noiembrie. BRAVO!
Cybip ma uit acum la poze... tare dulce e mandruta ta! sa nu fie de deochi...
Fetelor, stiti voi care, cele care nu mai dau nici un semn pe net... macar spuneti-ne ca sunteti bine, pls!
Sanatate multa!
Andreea, Doru
si Nathalie
(29.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

andora spune:
Neata scumpelor si scumpicilor!
A dormit Uca azi noapte! Si eu pe langa ea... Doar ca aseara nu am putut-o convinge sa stea nici in fund la baita
. Pana acum mai plangea dar ii si trecea, acum doar in picioare am spalat-o... ce sa-i fac?
Pufy pupa printisorul blond! Sa stii ca eu cand eram bebe nu vroiam la tata fiindca era mustacios, asa ca a ras-o si asa a ramas de atunci N-a vazut pana acum nici un Mos Craciun prin oras sa vezi cum reactioneaza? Gogo ieri ramasese iar la 2m de mos si nici inainte nici inapoi a trebuit sa stam 5min sa ne chiombim la saracul om...
Daniver chiar ieri am vazut filmuletul de prezentare pt pompita si vreau sa-i iau si eu ca pare super utila, dar ma gandesc ce-ar zice socrella sa auda ca-i trag mucusorii cu aspiratorul odorului ei
Cybip, am vazut pozele, mai dar Yasmeen e o adevarata "fotomodeala" , stie sa pozeze superb si e dulce foc! Sa stii ca si noi la Zoo aveam treaba doar cu frunzele de pe jos, exeptie facand nenea leul pe care-l strigam "pss" si pasarelele exotice
Andreea, v-am citit acum cerere in casatorie... parca va vad pe cate un jilt, in fata unui covor natural de flori, iar pe cer un curcubeu aurit... tare frumos
Mama ce ceata e afara.... oops, plange maimuta..fug..paaaaa
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mada spune:
neata fetele
noi suntem la a doua noapte de cica intarcare, urla non-stop, pana la urma aseara pe la 3 i-am dat un pic sa suga, eu nu mai puteam de piept umflat si tare.
mi-am cumparat aseara brocriptin, nu am luat inca ca daca continua scandalul in halul asta o sa-i mai dau seara la culcare sa suga, plus ca are o gramada de efecte adverse, greata, voma, halucinatii
in fine...sunt cam intoarsa ca nu ma asteptam la asa ceva.
Elenuta sa-ti treaca repede bubitele!
Alma ca de obicei o nazdravana, ce tare a fost cu cureaua.
Mai da ce copii harnici avem! a mea cum prinde galeata cu mopul cum rezolva baia, ca de vreo 2 ori a daramat galeata cu apa
va pup ma duc sa strang ca aseara a facut un mic tzunami prin casa, am lasat-o sa faca ce a vrut numa sa nu mai planga.
a luat-o soacrela mai devreme sa o impartaseasca, abia astept sa-mi spuna ca n-a deschis gura, ca deja se oripileaza cand vede lingurita, dar poate la biserica o sa aiba sentimente mai bune.
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

pufymic spune:
Buna fetelor!
Mada esti beton! La faza cu sentimentele mai bune in biserica, vis a vis de lingurita ma refer! Si eu l-am impartasit de cateva ori pe bazuc si a urlat ca disperatul cand l-a vazut pe popa cu lingurita....si al meu e mancacios
!
Zi-mi te rog cum ti-ai cumparat brocriptin?Ti-a dat reteta ginecologul?Ti l-au dat fara de la farmacie?Cate zile iei?
Andora si eu am pompita din aia de atasat la aspirator, si de cand o am Alesio nu are muci! Asa ca am testat-o pe mine si e super!!!
Cybip am vazut si eu pozele cu Yasmeen!E tare scumpa!
Eu sunt cam suparici deoarece bazucu meu a facut ieri de 5 ori kk si ultimele 2 scaune erau diareice.....azi a facut de 2 ori....offff....asa ca l-am trecut la regim(nici nu are pofta de mancare saracutul)!Abia a mancat acum dimineata un pic de orez cu banana....
Si maseluta parca iese.....s-ar putea ca ea sa fie cauza...nu stiu....
Pupici!
Ioana&
Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

cybip spune:
fetele si nazdravanii nostri.
Multumim pentru aprecieri, daca ar fi si cuminte pe cat pare de dragalasa ar fi ceva...dar ti-ai gasit, Yasmeen e la capitolul descoperiri si dupa cum bine stiti ca deh, aveti si voi acasa...numai nazbatii face.
La faza cu intarcatul eu am luat dostinex 2 pastile si nu am avut nici un fel de reactii adverse, am evitat sa iau biocriptinul tocmai pentru ca stiam de ciudateniile pe care le da. pupici dulci si duminica placuta in continuare!
Yasmeen

herra spune:
hop si noi cu vesnica problema: kk moale!
de-abia il "reglasem" cu kreon si indrazneam sa-i dau mancare normala, fara nimic de regim, ca a inceput cam de joi sa faca din ce in ce mai moale.
ieri a facut de patru ori, azi doar o data (ca doar i-am dat tratament: smecta, calciu carbonic, hidrasec, chiar si saruri de rehidratare), dar moale, verzui...
nu stiu ce sa mai cred; maine ii duc iar kk la analize; acum o saptamana a iesit negativ coproparazitologic, doar cu grasimi in scaun... poate avea legatura cu antipolio oral (pe care i l-am facut luni)??
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62864&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

irrinaa spune:
multumim ,andreea , da, a fost fotomodel
danyce,scumpa tare Alma;eu stiam ca in Olanda, Sf.Nicolae e cel mai important,atunci primesc copiii cadourile si ca Mos Craciun nu prezinta prea mare importanta;gresesc?
danina,mi-ar placea sa se intalneasca piticutzele;e un parc de joaca pe langa nasa Irina;numai sa fie vreme buna pentru ca pe aici mai mult ploua;din pacate, nu pentru mine am apelat la serviciile ei
elyanna,multa sanatate micutzei Elena
pufymic,poate sa fie de la maselutza.Viviana a facut moale si mai des inainte de fiecare maselutza iesita.
Si noi am fost la gradina zoologica destul de des ca nu e departe de noi.Cel mai mult i-a placut la acvariile de pestisori.Dintre animale au atras-o maimutzele si asta pentru ca ma strambam eu pe acolo incercand sa le imit.Pana la urma nu stiu de care radea, de maimutzele de dupa gratii sau de mine
In ultimul timp culege firmituri si ce mai gaseste pe jos si baga in guritza;a fost un timp cand n-o interesau dar acum e fan;degeaba ii zic eu ca e kk,cah..se uita la mine si hatz, baga in guritza;eu inteleg,curioasa, dar nici asa. a iesit si la noi,in sfarsit, a 3-a maselutza
vroiam sa va mai intreb ceva si inchei,ca m-am cam lungit:voi ce mai dati ca desert la copilashi?
Pupici la piticutzii bolnaviori, sa se faca repede bine
Irina & Viviana (30.09.2004)