The Best of aug-sept-oct 2004 (94)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

Buna fetele

La multi ani Anne33 si multa sanatate.

Pupa mama copilasii bolnaviori sa treaca repede si sa se joace linistiti.

Andrea(andreea_si_doru) cel mai important este sa nu intri in panica ca sa ai baza pe maini(atunci cand am avut si eu cu danny probleme )imi ttemurau mainile de nu puteam sa ii dau pastilele.Norocul meu a fost ca s-a ratoit dr la mine(vb cu ea la mobil )si mi-am revenit de am putut sa ii fac copilului impachetarile si sa ii dau pastilele.Trebuia sa ii fac cedaxul(este praf si se pune apa sa se faca solutia)si in loc sa ii pun cantitatea de apa care trebuia (imi spusese dr de 2 ori si citisem si eu prospectul de 2 ori)i-am pus cantitatea dubla.....Asa ca cel mai important este sa te stapanesti,sa-i scazi febra prin impachetari si sa-i dai pastilultele.Si sa mergi la dr.
Va pupam dulce si sa trece-ti cu bine .

La concert vrem si noi......

Andora de deschis cartea stiu si eu ca este pacatul preotului care o face..."doar Dumnezeu stie viitorul ,nu?)Am niste prieteni carora un preot le-a deschis cartea si i-a spus sotului ca o sa moara la 30 de ani...acum are 32 .Dar nu spun cat de stresat era pana in 30 de ani.!!

Naty ...asa fugea si Daniel de o masinuta tareeee nervoasa care face zgomot,se aprind luminite se rostogoleste....si acum cand o vede o i-a si o arunca din sacul lui de jucarii.Nu vrea sa o vada.

Noi am facut vaccinul antirujeolic...sper sa nu avem nik de la el.Noi nu l-am facut pe cel de 1 an ca tot a fost racit si nu s-a putut ...le-am inversat.Sper sa fie bine ca tare m-a speriat epidemia asta.

Stiti de unde pot cumpara si eu o casuta de plastic)nu plasa nu folie de plastic)casuta de aia cu usa,fereste marisoara sa intre Daniel in ea?Vreau neaparat sa i-o aduca Mosul ca ii place tare mult.

V a pup dulce si sa auzim de bine ....ma duc la bucatareala ca altfel.....nu mai vine Mosul si la mine...)cica o sa fie lesinat de foame si nu o sa mai aiba putere sa ajunga la etajul 3 unde stau...ce zice-ti de mosul asta...nu e bandit mare???!!??

Oana,Nae si Danny(17 10 2004)

Mergi la inceput

Intelege-ti coerenta si gramatica....am una bucata baiat zapacit in brate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Daniver31, hehe super bandit mosul tau.

Uite am citit azi un banc si tare m-am distrat cand ai scris tu de bucatareala:

"O femeie se plange alteia ca barba-su nu mai vrea sex si cum vine acasa o intreaba doar: "ce avem de mancare?"... Cealalta ii zice: "Draga, am avut si eu problema asta. Nu e grav... imbraca niste chiloti negri, cu dantela, o palarie neagra, ciorapi chestii si il astepti in usa, sexy asa... si se rezolva... A doua zi se intalnesc din nou... "E, cum a fost?"... "Am facut exact cum mi-ai spus, chiloti negri, dantela, palarie sexi... ce sa mai... bomba"... "Si???"... "Si cand a deschis usa mi-a zis: "Zorro, faci si tu ceva de mancare azi???""

Mii de scuze ca am fost off-topic.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

salut gagici
veste noua, veste noua saptamana asta am capatat 2 noi maselute cele de jos
dar nu va spun ce chin pe noi, ne-am lamurit ca de la ele face febra, bubite la fund dar putinenu ca la primele, nemancat
deci avem 8 dinti si 4 masele
andora mare e printesuca ta! am reusit sa vad si eu pozele acum de abia.
off andreea si ana multi pupici sa treaba febra mare si sa se faca sanatosi
inca nu manaca mare lucru, sper ca in cateva zile sa iasa toate colturile si sa terminam.
stiti cumva ce urmeaza acum? caninii sau tot molari?
pun si eu cateva poze acum cat doarme

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mada felicitari pentru noile maselute!!!!

Herra voi cum suteti?Mai sunteti la etapa de kkceala?

Ellen super bancul!

Daniver spor la bucatarit!!!

Restul fetelor ce mai faceti?Ce mai fac nazbatiosii mici?

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

am pus poze in almul 1 an si 2 luni
elen misto bancul
o ora mi-a luat sa pun pozele, mai aveam 4 de pus si imi da webshotd un mesaj ca nu mai am loc in album, am staers un album mai vechi...
intre tiump s-a trezit si mandra
dar am reusit hihih

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

Buna fetele,

Mada ce simpatica e Ilinca cu hainuta de cangur!!!
Pufy cum merge cu intarcatul?vad ca bazucul tot super activ este!
Ellen, ce mai face Alexuta ? tot tunsulica?
Sanatate multa copilasilor bonaviori

Bubulina mea sta cu ochii numai in televizor si daca il inchid vocifereaza, arunca tot ce nu e jucarie personala in cosul de gunoi, m-a lasat fara telecomanda la tv si mai nou fara crema de fata (unica din dotare). Nu mai vrea sub nici o forma sa stea in scaunul ei inalt de masa ci numai pe scaunul normal de bucatarie care nu-i sigur pentru ea si tare mi-e teama sa nu cada la cat e de zbantuita. Si macar de-ar manca dar la 3 lingurite cat ingurgiteaza mai bine o asez in bratele mele decat sa ma stresez ca poate sa se lipeasca, in cadere libera, de gresie.
Cam atata la noi, si sanatate multa!

Yasmeen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna seara.

LA MULTI ANI Anne33!
la noi e tot nashpa cu kk; face moale sub tratament cu ca carboni si smecta...
eruptie oare? dar cat dureaza??

ca si-asa era el suplu, acum e pe cale sa devina costeliv...

si m-am plictisit rau de fiert orez si de restul mancarii de regim; ma mir ca el inca accepta meniul limitat...

cele care ati mai trecut prin asta - HELP!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62864&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal
SARBATORI FERICITE, CALDURA IN SUFLETE, LUMINA IN CASE, BUCURIE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Salutare fetelor! M-a apucat ora 2 treaza ca maimuta nu mi-a adormit pana dupa 12 si apoi am facut o binemeritata baie.. si mi-a pierit somnul..deci nu puteam sa nu trec sa va plictisesc putin.
Herra mai intai voua va doresc sanatate .... Gogo a mea a avut un episod lung de kk moaaale exact la un an plus febra si nu trecea cu nimic... m-a omorat dr sa nu-i dau lapte si dupa o zi de lipsa innebunise mandruta me' doar cu orez cu pui si suc de morcov. Si-n disperare de cauza ne-a trimis dr sa luam Nan fara lactoza. Care nu stiu daca a avut efect ca tot dupa cateva zile bune i-a trecut.Dar macar, band lapte, accepta si meniul de regim. Si tot chinul s-a soldat cu o maseluta! Motivul chinului-necunoscut cica, dar nici analize n-am facut de nici un fel, cic-ar fi fost enteroviroza. Stiu ca e alta situatie.... dar sper sa bagati orez la greu, mucilagiu, smecta etc si trebuie sa treaca! Va tin pumnii!
Pufy ma bucur ca blondinul e la fel de nelinistit, asa-i sta bine Si noi tot cu seringa de Nurofen ne descurcam, si tinuta cu maaare putere si fara mila
Ana pupici lui Stefan
Daniver merci pt rasp cu deschisul cartii... Eu nici n-as vrea sa stiu nimic din viitor, chiar daca as zice ca nu cred as ramane cu un stres fantastic si absolut malefic...
Ellen misto de tot tanti Zorro
Mada am tras si eu cu ochiul la poze si le-am vazut si pe cele de la Polivalenta - Doamne, taaare dulci mai erau puiutii!!!!!!!!!!! Am vazut-o si pe Alexia cu maciuca si... mai ales.. pe Ilincuta-depanatoarea... Hihi, si Gogo are boala pe butonul CDRW, tare misto iese tavita aia dinauntru si nu stiu de ce zice "papa" cand o vede Hihihi, si dupa poza cu cangurasul m-am hotarat sa-mi fac timp sa ma uit mai des la fotografii...
A propos de ce spunea Cybip in leg cu statul in scaunel, eu inca sunt fericita ca mai sta in el si mai ales nu prea are loc sa se ridice... "tavita" e fixata cel mai aproape de spatar si desi o bag in scaun la limita nu-si mai poate trage picioarele... mama sadica.
Acum va pup de noapte buna.. incepe sa vina somnul... vise placuta si o noapte fara febra, kkceli sau maraieli !

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput