The Best of aug-sept-oct 2004 (94)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

Andreea vad ca nu sunt singura "care umbla brambura pe net"....hi hi hi.....in loc sa dorm si eu ,ca in sfarsit imi doarme si baiatul meu,...motai.Hai ca ma duc la nani.pupici si somnic dulce all.

Oana,Nae si Danny(17 10 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Hehehe, ma bucur ca v-a placut de tanti Zoro

Herra, noua ne-a trecut cu regim alimentar, lapte Humana HN si Debridat. Smecta nu prea reuseam sa-i dau asa ca intr-un final chiar am renuntat la el. Multa sanatate lui Vladut si sa ii treaca repede.

Cybip, hehe Alexuta mea e la stadiul de arici acum. Nu am mai apucat sa-i fac poze ca nu pot. Cum vede aparatul cum face scandal sa il dau iar in alea putine cate as reusi sa-i fac iese numai plangacioasa ...dar poate de sarbatori o sa reusim si niste poze mai noi.
In rest noi suntem bine. Ne mai chinuie maseleutele si dintisorii ca mai sunt inca 2 umflate pe langa alea 2 care sunt iesite doar pe jumate plus un dintisor umflat. E cam jale ce e acolo in gurita ei. Pana acum nu am avut reactii adverse de la vaccinul de rujeola si sper sa nu avem nici de acum inainte.

Cat despre statul in scaunelul de masa, si noi avem probleme asa din cand in cand. Doar daca ii este foame sta acolo, dar musai sa aiba o ocupatie ceva ca altfel nu deschide gura nicicum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare fetelor!

Mey da' voi n-aveti somn???????Ca bantuiti in miez de noapte [e forum....!

Mada ce mare e deja mandruta ta....cresc copii astia de parca-s la intrecere! Eu deja nu mai stiu pe unde sa pun hainele mici....!

Herra eu i-am dat asa la bazuc : supa de morcov(cu morcovul pisat in ea)-adica apa si morcov nimic altceva, orez fiert si amestecat cu banana(din asta a mancat doar o data-supa a vrut si supliment!), paine prajita la greu, Smecta-data cu forta cu seringa de la Nurofen, imi pregatisem la indemana si ca carbonic, si sarurile de rehidratare dar nu a fost cazul, si ceai de menta-neindulcit si Nan delactozat.
Multa sanatate si sa treaca repede kkceala!
Eu inca nu mi-am dat seama de ce a fost kkcios....oricum bine ca i-a trecut!

Andreea_si_Doru cum e Nathalie??????

Ana cum e Stefan?

Cybip...cu intarcatul am abandonat deocamdata....reluam cand sunt iarasi in stare....offf nu e usor!
Nici bazucu meu nu sta cuminte in scaunul de masa, noroc ca nu dureaza mult operatiunea "mancat", ca tot incearca sa se ridice in picioare si-mi da emotii! Eu tot strig la el(mama denaturata) si se cuminteste cateva secunde, apoi o ia de la capat!

Ellen poate scapati si voi fara reactii adverse la ROR ca noi vad ca am scapat!

In rest....bazucu vorbeste non-stop de-mi vine sa-mi astup urechile!Stie o multime de cuvinte dar le poceste in asa hal ca nimeni(in afara de subsemnata) nu pricepe ce spune!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Neata!
Am intrat acum ca doarme mandruleana, vroiam doar sa va urez o zi buna!
Eu vreau sa am azi o tentativa de luat copilu' pe jos cu o prietena prin magazinele din Plaza, sunt curioasa cat si daca imi face scandal. Doar ca trage de toate hainele de pe umerase sa si le puna in cap, dar poate totusi rezista... hai ca vorbesc aiurea
Am uitat sa va zic ce suparata eram ieri ca mi-a trantit de gresie unica pudra (si pe aia o pastram pentru ocazii speciale) si normal ca s-a facut tandarele. Am certat-o si tacea malc, a durat vreo 30 min tacerea, pana ne-am intalnit cu taica-sau si i-a trecut si ei si mie dat tot imi mai arunca pe sub sprancene cate o privire timida
Mai eu chiar debitez doar prostii dimineata asta... mii de scuze!
Multa sanatate doresc celor bolnaviori!!!!!!!!!!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Noi suntem cu mucii nostrii ..... acum 4 nopti l-a apucat o tuse (cam 2 ore) de nu stiam ce sa mai fac, toata noaptea am dormit cam o ora legat, eram chiauna. Am sunat-o pe doctorita si mi-a spus sa-i dau jumatate de lingurita de Ketof inainte de culcare. Buun, am gresit si i-am dat o lingurita (nu jumatate) si ...... am dormit si eu si el prima noapte cap coada, nu-mi venea sa cred dimineata dar .... pt ca am gresit dozajul la ketof a dormit si a 2a zi de vreo 3 ori si toata ziua a fost moale. Acum nu-i mai dau (doar 3 zile a fost treaba cu ketoful) sper sa doarma bine la noapte.

La multi ani!! pt toti care si-au serbat zilele in lipsa mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DANIELA,IOANA,ELLEN,ANA si celelalte fete,a fost super la concert...dar nu am putut sta pana la sfarsit...ca puiul meu mic aproape adormea,am uitata sa va zic,dar a fost in aer liber,si va d-ati voi seama ca Robert de la aerul rece la ora 8 aproape ca dormea si plus ca ma gandeam ca ii va fi frig,ca mie una mi-au cam inghetat picioarele...dar el a cantat super fain,m-a uns la suflet....cat despre gandacel a fost cuminte, super entuziasmat de lumea multa,de bradul inalt si plin de lumini,si cel mai tare de camerele de filmat,era un schelet care se misca si el tot cu ochii dupa el era,ce concert...avea alte apasari puiul meu.

Sa stiti ca sunt tare mandra ca Hrusca numai la Brasov a concertat,a zis ca de ziua lui in fiecare an vine aici,

ELLEN,, bancul!
ANDREEA,cum se simte Nathalie?

Fetele cu puiuti bolnaviori,sanatate multa va dorim si sa auzim de bine,!

Weekend placut la toata lumea!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Pufymic, multam mult sper sa nu avem nici noi reactii adverse. Noi nu am facut ROR-ul ci doar antirujeolic acum pentru ca mandrulita deja a facut rubeola si mai urmeaza sa ii fac antioreion...numai ca nu gasesc vaccinul deloc prin farmacii.

Andora, succes la plimbat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Va pupam si noi fetelor.

LA MULTI ANI cu intarziere pentru Anne33!

Noi suntem binisor.

Tzontzonel se pregateste sa faca primii pasi. E foarte foarte incantat! Merge de la canapea pana la TV si inapoi. Mi-e drag de nu mai pot!

A inceput sa faca un singur somn pe zi... hmmm nu-mi convine, ca doarme doar vreo 2 ore, el care dormea de 2 ori cate 2 ore... ma gandesc ca e un semn ca a crescut si el... dar e nebunie totusi, ca se scoala dimineata pe la 6 jumate-7...

Eu am un inceput de infectie la o ureche... sunt pe antibiotic... si nu prea reusesc sa respect orele de tratament

Cam atat cu noi.

Pupacim toti puii si mamicile lor.

si Miron Radu (06 oct. 2004)

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut,

In primul rand,desi cu o zi intarziere, La multi ani!, Anne33!Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de fericire alaturi de fetite si sot pana la adanci batraneti!
Crismir, merci pt raport
Ellen, bancul e super
Lorena, iti uram sa-ti treaca cat mai repede infectia de la ureche. Cat despre somn, copilasii de varsta asta dorm din ce in ce mai putin peste zi si adorm mai repede seara. Asta este cazul nostru, cel putin.
Andora, eu ieri m-am dus cu Alma in carut prin magazine, dar a trebuit sa o iau jos la un moment dat si sa ne plimbam de manuta. Normal ca tragea hainele asa cum anticipezi ca va face Raluca ta. Le fila mai ales pe cele rosiiSa aveti bafta!Eu ieri nu am gasit cizmele pe care le cautam (nu mai erau in marimea mea) si nici altele asa de mici (36).Ma voi duce marti la un centru de cumparaturi foarte mare din Arnhem si sper sa gasesc ceva.Daca nu, sa fie sanatoasa Alma (ca ei ii gasesc mereu ceva;si ieri i-am gasit niste ghetute superbe din piele la un depozit de incaltaminte; erau reduse, de la 80 la 15 euro, asa ca nu aveam cum sa le las acolo).
Naty, mi-o inchipui pe biata Dodolina ta, speriata de animalele dansatoare.Noi inca nu am patit asa ceva (pana acum Alma arunca doar jucariile de care nu e interesata). Ciudat e ca ea nu suporta papusile (alea sunt primele care zboara din tarc sau din lada cu jucarii). Papusa primita de la mama a demontat-o de tot, biata de ea.Restul papusilor intregi au inca noroc pt ca sunt mai "vorbarete" si beneficiaza inca de toleranta Almei.O atrag insa toate jucariile dotate cu butoane sa le poata ea manipula in voie. Ii place si tablita magnetica de desenat, dar deocamdata mazgaleste si stampileaza pe ea.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Frosa acum ca zici tu mi-am adus aminte ca si noi i-am dat Dodolinei Ketof, un medicament super bun si care o facea sa DOARMA toata noaptea!
Ea l-a luat pe la 6-7 luni, cand i-a curs nasul o luna continuu - dr. a zis ca e alergica.
Cum i-am dat Ketof i-a trecut, asa ca SUCCES!
Si sanatate!

si la ceilalti bolnaviori!
Andreea cum e Nathalie?

M-am hotarat: in weekendul asta o trec pe lapte Dorna!

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput