The Best of aug-sept-oct 2004 (94)
Raspunsuri - Pagina 15

Andreea_si_Doru spune:
Salutare... multumesc pentru gandurile bune...
Am fost ieri la dr si zana are infectie in ureche :|, i-a dat amoxicilina, cate 6 ml de 3 ori pe zi, timp de 10 zile, si e chin!
Plange, se ineaca, nici nu pot sa stau sa ma uit, mama mea trebuie sa faca toata munca asta ca eu incep sa plang nu stiu ce sa fac!
Nu am citit nimic din urma, nu am schimbat nici dintisorii, si nici nu cred ca pot sa deschid un sb nou acum, stau cu zana, ca e maraita, si nu ma lasa pe calculator...
Rog pe Eliana sau pe cine mai stie sa deschida un sb nou si sa schimbe dintisorii.
Multumesc frumos!
La Multi Ani! Anne33 sanatate, bucurie si numai bine !
Sanatate tuturor si ne auzim pe maine!
Andreea, Doru
si Nathalie
(29.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

ionella3003 spune:
Suntem si noi pe aici, chiar daca n-am mai apucat sa scriu... Multa sanatate mamicilor si bebeilor bolnaviori, eu chiar sunt putin speriata cu epidemia asta de rujeola...
crismir, te invidiez ca ati putut asculta pe viu colindele lui hrusca... la noi in casa canta de vreo 2 saptamani, insa numai pe caseta!...
ieri am fost la kidex, a fost super, alex s-a jucat vreo ora, l-am vazut si pe mos craciun! Maine mai vine cineva, ca s-ar putea sa mergem iar!
fetelor, dar chiar aveti curaj sa mergeti cu bebeii la cumparaturi! ultima data can am fost la cora, adica acum vreo luna si ceva, se apucase alex al meu sa rearanjeze marfa pe rafturi!...
revenim cu noutati, cand om mai apuca
Ionela si Alex
(DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

pufymic spune:
Haideti la un nou subiect www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63871" target="_blank">AICI!
Pupici!
Ioana&
Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mada spune:
salut fetele
La multi ani Anne! cu intarziere si de la mine, mai baga si tu un ochi si spune-ne ce face Giulia!
herra, m-am uitata pe schema facut de dr asta vara cand am venit kkciosi de la mare.
laptele scos total cateva zile din alimentatie, desi la noi nu amers ca nu reuseam sa nu ii dau tata, ii luasem hn25 parca de la milupa, a baut ceva in prima zi si a doua zi a facut de 9 ori caca, numai apa.
m-am dus din nou la dr si mi-a zis ca nu ii dau nici un fel de lapte a insistat, ca oricat de delactozat ar fi tot contine ceva proteine de animale si nu ii fac bine
epitrim(biseptol) 5 ml /12 ore
smecta
ceai de menta
si ca manacare mucilagiu, in prima zi doar cu morcov sau branza de vaci
de abia a doua zi cate putina carnita fiarta
nu cantitati mari, mai bine mai des si putin
fara fructe fara nimic pana nu se regleaza cat de cat
eu am cam copiat din ce mi-a scris el
mie mi-a slabit atunci i kg intr-o saptamana, te cred ca esti stresata rau
tot imi aduc aminte cate ceva, seara stiu ca ii dadeam mucilagiu direct in bberon, il faceam lichid si de foame l-a baut
fetele multumim pentru laudee asa o nazdravana de nu pot sa va spun, cand iti e lumea mai draga iti trage cu cate ceva in cap, mai ales cate o telecomanda de vad stele verzi, se urca pe noptiera de la pat si isi trage perdeaua pste ea, am cauta=o intr-o disperata o auzeam ca radea si vorbea pe limba ei, dar nu o vedeam
a invatat sa deschida usile se ridica pe varfuri si trage de usa. dar numai usile care se deschid in interior, ca nu stie inca sa impinga
tyya ma bucur mult ca ai resuit sa intarci fata, sa stii ca in prima seara cand m-am hotarat decisiva fost subiectul care l-ai deschis tu la parintii.....
am citit eu ce am citit si m-am culcat, dupa 10 minute s-a trezit mandra si a urlat 2 ore nonstop ca n-am vrut sa-i mai dau
2 nopti a fost foarte greu, dar acum e ok, inca n-am reusit sa scot masa de seara si unica care mai e, sper in curand
va pup ca ne vin nasii azi ma duc sa fac ceva de mancare
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca