The Best of aug-sept-oct 2004 (94)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Anamari, si noi avem scarile "blocate", la scara care duce la etaj avem usite de lemn (aparatori), montate in pereti si pe care nu le poate deschide.La scara care duce la mansarda avem o usa ca la camere, care e mereu inchisa. Probabil ieri am fost eu mai cascata si nu am inchis-o cum trebuie...daca Alma a reusit sa treaca de ea si sa urce scarile.
Azi ne-am mutat jos, in living, ca mi-a sosit laptopul de la reparatii si nu mai trebuie sa stau tot timpul in birou.Am scapat de scarile de la mansarda, dar fata a intrat deja in camara si in toaleta. Cred ca trebuie sa verific toate usile din casa inainte sa o iau din pat dimineata
Andreea, ai dreptate. Daca e sa ma iau dupa curiozitatea si curajul Almei, cred ca ar trebui sa o leg de mine sa o am sub nas non-stop.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna mamicilor!
Pufy merci pt "lamurire"... imi tb niste timp de citit acum..ca tare curioasa sunt.. imi pare tare rau.... :-((
Naty experte in fotbal va faceti! Lasa ca la anu' sa vezi ce cauta ea jucariile "cantarete" ... De pupat Gogo e pupacioasa mai de mica, pe maica-mea o pupa la inceput si eu mureamde ciuda. Acum are initiativa si vine la mine cu linguseala... doar ca strange buzele in loc sa le scoat-afara (botic dulcic face doar cand maraie si nu-i convine ceva )
Hihi, Davina sa stii ca si fii-mea mi-a rupt si o bratara si un lant dar pe la 3 luni, zilele astea am patit=o si eu cu cercelul dar dupa 10 min de cautari l-am gasit in coada proprie
Andreea eu imi imaginez bagheta... si e superba .... Iar de glow incep sa m atasez si eu, a fost anul cu "portocaliu" (eu am preferinte coloristice pe ani, 2003-lila. 2004-bleu, 2005-orange)
OOps hai ca fug ca a venit Miti paaaaaaaaaaaaaaaa

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Of Andora ce scumpa esti

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!Cu buna seara la toata lumea!

Noi de azi noapte suntem cu temperatura, a facut 40 azi noapte si cu tot nurofenul+supozitor de paracetamol tot la cate 4 ore alternativ na scazut temperatura fara impaturiri cu prosop umed pe picioruse si sosete imbimate in apa cu otzet....azi am fost la medic, cica ar avea ceva rosu in gat, viral, in schimb azi dupamasa am trait un cosmar, Stefan a facut din nou febra mare, de data asta 40 cu 6 si fff greu am coborat temperatura la 38,7 dupa mai bine de o jumatate de ora dezbracat la pielea goala si invelit in prosop umed apoi in alt prosop uscat....Of...el plangea si mai mult gemea, eu eram singura acasa, sotul plecat in delegatie in alt oras...ce sa va mai zic....GROAZNIC!! Acu 10 minute i-am pus din nou termometru, tot 38,7 nu stiu ce sa-i mai fac sa scada sub 38,5.Are manutzele reci ca si gheatza si nu-i de la frig.....
Sper sa treaca cu bine noaptea asta, doctoritza ne-a dat o suspensie cu amoxicilina, nurofen si novocalmin, fenobarbital, i-am spus de diazepam desitin (sper ca am scris bine...) si mi-a zis ca nu e indicat decat in gazuri ff grave cand copilul face deja convulsii si ca mai bine ii dau preventiv fenobarbital de 3 ori pe zi decat acest diazepam.
Acu Stefan sta cu tati, merg si eu langa ei.Sa mai linistit dar umbla ca o gaina beata, probabil din cauza febrei....La 6 i-am dat 5 ml nurofen dupa ce i-am pus un supozitor cu novocalmin si la scos afara cu kk ....

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

Ana sper ca Stefan sa fie bine peste noapte si sa o trece-ti fara probleme.
Cand a facut Daniel febra 40,5 i-am facut impachetari de nu mai stiam de mine...sosetele cu apa si otet,aerisit f bine in camera,i-am dat multe lichide ,nurofen si calpol din 4 in 4 ore,cedax la 12 ore(mi l-a recomandat dr.)iar ptr rosu in gat i-am mai pus si o picatura de albastru de metil in gurita.Va pup dulce si sa auzim de bine.

Oana,Nae si Danny(17 10 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Bunaaaa,
sunt disparuta cu motiv intemeiat, mi-a "cazut" calculatorul definitiv si a trebuit sa-l reparam. Mai citesc ceva si revin miine cu detalii.

Va pup

Mergi la inceput

Ana, iti dorim toata sanatatea din lume pt Stefanut!!!!! Nasol cu febra, tot pe DC am citit ca daca pui in sosete si la gat felii de cartof crud inmuiate-n otet scade mai repede... eu nu i-am pus decat sosete cu otet cand avea febra...iar calpolul a fost singurul cu efect, la noi nurofenul nu a ajutat decat la dureri de dinti.. ;la rosu-n gat imi zicea cumnata ca Tantum verde acela cu pulverizator face minuni dar nu l-am testat niciodata....
Sper sa nu mai urcati niciodata la 40 si sa aveti o noapt linistita... Va pupam muuuuuuuult de tot !

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Andreea, sa vezi coincidenta, si fiica-mea e invatata sa faca "draga-draga " la plante si sa le miroasa .... asta vara se uita lumea la noi cum mangaiam si iarba-n parc si vorbeam cu ea . Dar bradutul cred c-o va atrage prin globulete care-s mingiute pt ea, luminite etc, asa ca punem bradul suuuuuus sa nu ajunga curiosii
Va pupam........... si maine sper sa nu mai auzim de febra, mucusori sau altele triste....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Ana, multa sanatate lui Stefan si sa se faca repede bine. Pentru rosu in gat si eu i-am pus albastru de metil cate 2 picaturi dimineata si 2 picaturi seara.

Andora, hehe e frumos glow-ul...ca doar am si eu si acu ce sa zic
Si la noi cred ca o sa fie jale cu bradul, pentru ca sigur o sa se duca tinta la el, mai ales cu luminitele. Chiar vreau sa iau luminite din alea cu muzicuta, dar nu prea am gasit, dar trebuie sa mai caut.
O sa fac un brad mare dar o sa-l pun cumva intr-un colt dupa canapele si nu o sa fie chiar la indemana teroristei...dar sigur o sa se catere pe canapele si o sa traga de el. Presimt ca o sa avem de furca, dar nu am ce face pentru ca altundeva nu am unde sa-l pun. Eventual poate pe televizor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Ne trece si pe noi cineva in listuta cu 6 dintisori si 2 maselute.
Multumim

Mai cum au iesit la voi maselutele la bbi, ca la noi nu au iesit decat jumatate din maselute. Cum sa zic, doar partea dinspre obraz a iesit, cea din interiorul gurii nu a iesit inca ...si asa este la ambele

Mergi la inceput