Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi 85
Raspunsuri - Pagina 16
Madana spune:
uite o floricica
. Eu sper ca pana primesti si tu a doua stelutza sa fi
cel putzin.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
bubulina1 spune:
Sarut mana, esti o dulcica, dar cred ca eu sunt
mai mult la cap! Nici nu am trecut bine de ovulatie si deja am numai semne, si n-ar fi prima data cand mi se pare. Asa ca stau cuminte si astept sa vad daca Mosu considera ca am fost cuminte.
Eu nu pot sa scriu prea mult, la servici am treaba si toti se chiorasc in calculatoru meu si acasa am un sot dragut care ori sta calare pe calculator, ori vrea sa stam mereu impreuna, asa ca...intru si io cand pot. Apropos, stii ca avem aceeasi "varsta"? Mai am putin si fac un anisor
de asteptari ...
"Speranta moare ultima"
Liana30 spune:
eheeeee babutzooo si io mi-am propus ca luna asta sa o fac dupa capul meu...da cu monitorizare ca sa vaz bine..asa ca sa te tiiii pe urma daca s-o prinde ce verva la mine..![]()
![]()
![]()
si daca nu o sa fie tot vorbareatza o sa fiu..ca numai pamantu o sa-mi astupe gura..na..ca o zisai...
bubulica
sa vezi ce gravi o sa fiii si la burtica![]()

ma facusi sa raz madana
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
bubulina1 spune:
Eu chiar ma intrebam pe unde umblii si cand colo, Liana ii scria scrisorica lui mosu! Sarut mana ca te-ai gandit si la noi, esti o draguta! Apropos, nu ai vrea tu sa deschizi un capitol nou, sa-ti aduca noroc?
"Speranta moare ultima"
Madana spune:
Bubulina scumpa hai sa-ti povestesc cum a fost cu mine si sotul cand am vorbit prima oara serios de bb si am intrerupt orice metoda contraceptiva. Am fost anul trecut de Sf. Nicolae la Galati, invitati de niste prieteni. E si bine-nteles ca erau si copii mici. Era un bb strumpf pe acolo, putin peste 1 an, care facea numai nazbatii. Si ne-am jucat cu el, ala mic tragea numai la noi ce sa mai toata lumea zicea sa ne facem si noi unul ca ne sta bine. Si am spus HAI. Deci cam pe 6 dec. facem un anisor de cand tot spunem HAI. Dar si cand o veni bb sa vezi atunci chiote si veselie
, nici nu ma gandesc sa ma dau batuta. De cand iau si Mastodynom parca am "confirmarea" ca va veni in curand.
lauricipani spune:
Liano, sa-ti dea Dumnezeu sanatate ca de fiecare data cand citesc ce scri ma simt asa de bine. Acum sunt capabila sa iau ziua de la inceput!
Apropos, ce zodie esti?
Laurici ![]()
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
Madana spune:
pai bine mai Liana eu te fac sa razi si tu ma faci sa .. plang?
fata scumpa pentru sufletelul tau mare.
bubulina1 spune:
Madana, si eu sunt super incantata de Mastodynon, dar sa stii ca tratamnetul este de minim 6 luni fara intrerupere, doar daca vine bb faci pauza! Iti doresc sa vina bb cat mai repede, asa, ca un mic cadou de sarbatori 
Al meu visa de anul trecut bebei, dar eu numai din ianuarie nu m-am mai protejat, ca trebuiau sa treaca cateva luni de la AC.
"Speranta moare ultima"
Liana30 spune:
pai Babutzooo ma bucur atat de mult ca pot aduce lumina in sufletzelul tau...ce sa zic nu's daca ma caracterizeaza zodia...sunt balantza..da io cred ca sunt opusul ei...ca pre dilie sunt

eeeeeeeeee...va invit la un nou capitol..hai fugutza sa vaz care e prima..cum stiti io am mana buna...hai..hai..
ps>simonooooooo nu indrazneam..te lasam tot pe tine da ce sa-ti fac muma daca te lungisi cu sarbatoarea

cum stii io te iube mult si sunt foarte..foarte mandra de tine...
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"