Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi 85

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

madana io tin pumnii pentru luni..ai sa vezi ca o sa-ti port noroc,,

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Rodi sa inteleg ca Serbanel e stapanul si barbatul in casa acum. Ma bucur ca s-a acomodat asa bine. De tine nici nu mai spun ca imi inchipui cat esti de fericita.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Bubule am un baiat super; noaptea trecuta a dormit de la vreo 10 pana azi dimineatza la 8.20
Simonete cred eu ca tatal tau voia sa spuna ca trebuie sa te gandesti intens la relatia ta cu sotul, ca numai din iubirea mare, mare vin bebeii si ca el te iubeste mult si te vegheaza de acolo de sus. Trebuie sa constientizezi iubirea partenerului si s-o apreciezi pentru ca exista si nu fiindca din asta ar putea sa se nasca bebe. Sunt obosita si nu stiu daca reusesc sa exprim exact ceea ce cred eu ca ar insemna visul. Oricum e de bine asta e important.

Mergi la inceput

Liana am intrat un picutz in criza de timp, dar inca nu am intrat in panica, ca sunt ... dura nene, ma-ntelegi?.

Mergi la inceput

Ia uitati fetelor ce-am primit pe msg azi de la o prietena. M-a amuzat : Cand te simti mic, nefolositor, deprimat si crezi ca nu esti bun de nimic, gandeste-te ca cel putin odata in viata ta ai fost cel mai rapid si mai de succes din grupul tau: atunci cand erai spermatozoid!!!

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Helau, helau, in seara asta sunt si eu pe aici, mi-a plecat barbatelu si sunt singurica!!!
Liano, ai un folicul super baban pentru ziua 8, pai pana in ziua 13 se face uriassss! Cred ca vrei sa ne faci o surpriza!
Rodica, pupici lui Serbanel!
Mai e cineva pe aici?

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

eu, eu mai sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Am vazut ca ai doua stelutze, si cand ma gandesc ca ieri aveai si tu numai una... Deja sunt invidioasa, sa stii

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Dragele mele drage, si io printre voi cu mii de pupici. Imi este dor de toate dar nu am timp deloc la cata treaba am.
Sper sa ajung sa va citesc din urma, pana atunci mii de pupici!

Lianoooo, maica dar ce verva in tine! Mai era o tipa, draga tare mie, care era la fel de "vorbareata". Rezultatul? In cateva luni a ramas gravidutza si este aproape de a naste. Este vorba de draga de utocatalina.

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput