Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi 85
Raspunsuri - Pagina 10
Kariris spune:
Este un vaccin imunomodulator, care se fabrica la Cantacuzino si care stimuleaza capacitatea de aparare a organismului. Am un membru de familie bolnav de cancer si are nevoie de ele urgent.
catty spune:
SIMO, dupa cum am mai spus si acum cateva zile cunosc cum este sa ii pierzi pe cei dragi si cat de mult inseamna familia. Au trecut 5 ani si ceva si inca mai visez figura tatalui meu plangand la mine in brate inainte sa moara fara sa spuna un cuvant. Doar pe sora mea a strigat-o cu o zi inainte se moara, ii era mai mila de ea cred, pt ca avea doar 13 ani. In ziua in care a murit tata sora mea se imbraca sa mearga la scoala. Ea nu purta niciodata haine negre din cap pana in picioare, dar cand am intrat sa o anunt ca tata a murit am avut un soc: era toata in negru si am intrebat-o ce este cu ea si mi-a raspuns ca asa a simtit ca trebuie sa se imbrace. Imi pare rau ca de ceva vreme nu l-am mai visat nici pe el si nici pe bunicul meu. Tata mereu ma anunta in vise cand o sa mi se intample ceva rau ca sa ma apar si sa am grija de mine si de familia mea.
GALINARODICA, ma bucur ca puiutul s-a acomodat si ca este bine si mancacios.
MADANA, imi pare rau pt tatal tau. Sa dea Dumnezeu sa se faca bine curand.
LACHI, dupa cum vezi sunt si oameni mai rau decat sunteti voi cu relatii si casatorii multe.
Fetelor, haideti sa va raportez ceva. De miercuri seara am inceput tratamentul. Mie rushii mi-au plecat de luni, dar inainte de ei 2 zile am avut scurgeri ca la ovulatie. Am facut si noi ceva plostioare ieri, si spre seara am vazut ca iarasi am scurgeri ca la ovulatie si firisoare rozalii de sange. Asta ce o mai fi? Sa incerc un test sau om fi fost noi mai nabadaiosi? Mi-e frica sa cred caiasi ca e bebe si sa fiu dezamagita. Ce parere aveti? Sunt in ziua 7 cm.
catalina
andicu spune:
Buna dimineata fetelor! sper ca ati petrecut bine ieri, cine a avut zi libera!
Madana, ma bucur ca tatal tau e bine, slava Domnului ca n-a patit nimic!!
Diciulina, dna dr n-a zis prea multe. A zis ca sunt bine si ca nu zice mai multe pana nu vin cu analizele facute si mai ales, cu Chlamydia IgA si analiza bacteriologica repetata.
Fetelor, ce reprezinta IgA-ul ptr Chlamydia ? ca eu am facut Igg si Igm parca, adica din secretie si din sange, dar Iga n-am facut ;probabil ptr ca am avut si am tratat-o vrea sa vada daca o mai am in sange?!ptr ca din secretie mi-a iesit negativ, tot din sange se face? stie cineva?
Andreea.Pozele mele
Kariris spune:
IgA este acelasi lucru cu IgM, doar ca unele laboratoare il numesc IgA altele IgM, dar ambele denumiri arata acelasi lucru: daca esti infestat in mom de fata.
Deci IgA/ IgM arata daca ai acum, iar IgG arata daca ai anticorpi (adica ai avut, te-ai tratat si ai ramas cu anticorpi).
Te-am lamurit?
A...si toate se fac din sange. La ex. de secretie nu se pune problema de IgA/IgM sau IgG. Acolo apare doar prezent/ pozitiv sau absent/negativ.
Mishulina spune:
Buna dimineatza fetelor,am intrat sa va salut si sa va spun ca va citesc zilnic si va tin pumnii pentru ce faceti....Eu - racita rau de tot,abia mai stau in picioare! Mi-a trecut durerea de gat dar am o tuse...de ma omoara!
Va pupic pe toate si fug in pat ca ..mi-e frig!
Ina
andicu spune:
Lachi, merci mult.
Iti dai seama ce varza era in capul meu!? am ajuns sa ma bucur cand am de facut analize din sange, ca asa urat imi e de stat pe masa aia....
Mishule, multa sanatate si fa-te bine repede!!! hai ca acu' vine Mosul si trebuie sa te gaseasca sanatoasa, ca sa te bucuri de cadouri cum trebuie!!!
Andreea.Pozele mele
diciu spune:
Andicu
...parca ar fi o reteta...cam acelasi lucru mi l-a zis si mie...acuma pe 20 ma duc dupa ce repet analiza de chlamidia..
Lachione....ai ajuns pe 29 la Denisa?...a fost ok?
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
Cristinna spune:
Buna ziua fetelor,
Am intrat doar sa va salut si sa va doresc un week-end placut
.
Eu sunt in a 2-a zi dupa ISA (am facut-o in ziua Sf. Andrei
)..ma simt f bine exceptand faptul ca burtica mea e un pic umflatica. De la ce o fi asta nu stiu, dar sper sa nu fie nimic de rau. I-am scris si eu o scrisorica Mosului
si sper ca sa ma ajute si el macar putin la implinirea visului de a avea un
.
Va 

pe TOATE.
Cristinna
simonette spune:
Lachy, Imi pare nespus de rau pt. acel membru al fam. tale, care are asemenea pb! Sper sa gasesti fiolele care l-ar putea alina!
Catty, asta este, viatza merge inainte1
Io nu inteleg ce fel de test vrei sa faci tu acum!? Nu ti-ai facut testul de sarcina pe care vroiai sa-l faci? Pt. a inlatura orice temere, io zic sa-l faci cat mai rpd! Succes!
Mushulina, sanatate multa draga mea...fa-te bine cat mai rpd!
Andicu, multa bafta la analize!
Diciulica