Mamici casnice

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Andora ti-am citit povestea Gogosicii, m-ai induiosat, tare frumos ai povestit. gogoasa :)

Fetele care vreti sa mai adaug ceva pe listuta, rog sa-mi comunicati.
Ma gandeam si la mamicile care n-au mai scris demult, oare ce fac? Va asteptam

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

'Neata! Va invit la o cafea!
Vad ca discutati despre dormit,asa ca ma alatur si eu,ca sa va impartasesc din experientele mele.Pe Vlad l-am culcat de cand l-am nascut la el in patut,cu exceptia a cateva nopti cand am dormit cu el in spital si acum vreo doua luni cand patutul lui nu-i oferea destula protectie si pana i-am luat altul a vizitat patul nostru.Cand am spitalul era mic,avea doua luni,si a fost usor,inca nu se foia in pat,nu avea preferinte,dar acum doua luni a fost un adevarat chin.Am primit picioare in burta,si nu numai,nu se putea hotari pe ca perna sa doarma....Bine ca am rezolvat rapid problema si acum are iar doar patul lui.Adoarme singur,nu e nevoie sa stau cu el,chiar adoarme mai repede daca plec,asa ca e si mai simplu.Avem un ritual inainte de culcare:papam,ne inchinam,o luam pe suzi(marea mea problema,cand glumim in casa pe seama ei ii spunem "my precious") si gata,facem nani-nani ca sa crestem baiat mare.
Mai sunt exceptii,dar cu tati,care reuseste sa adoarma cu el.Si eu as vrea,dar eu nu dorm ziua si nici nu are stare cu mine.Intre ei doi e o mare,mare dragoste.Daca tati mananca la 9 si Vlad a mancat la 8,sigur va ciuguli,daca nu chiar mai mult,si cu tati.Dar acesta este un alt subiect.
Va pup!Va doresc o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

NINGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
Asa lipsesc eu o vreme si hop dintr-o data.... dar nu puteam sa nu va anunt ca ninge
Flavia te pup, ma bucur ca ti-a placut povestea noastra... Cateodata cred c-ar fi bine sa o citesc si eu impreuna cu sotul, sa ne amintim cum a fost... iaainte si dupa....
Mai fetelor, ma gandeam ce idealist privim viata pe la 20 de ani, si cum apar apoi ele - problemutele... Ufff... Noi suntem deocamdata intr-o faza prelungita de "adaptare" la viata de parinti, bebe e in centrul atentiei tuturor iar noi ne mulam dupa nevoile lui.... si ma gandeam cand si daca vom reincepe sa privim totul mai obiectiv nitel si sa luam anumite masuri ca de pilda dormitul singuri sau iesitul la plimbare/excursii singuri... La voi cum a fost? Piticuta mea are 1 an si 2 luni dar inca doarme cu noi fiindca nu suporta sa nu aiba loc sa se ikntoarca de pe o parte pe cealalta de muuulte ori, altfel plange Plus ca o apuca sculatul in picioare noaptea asa adormita si noi avem patut cu bare de lemn si mi-e sa nu cada cu gura sa-si sparga bunatate de dintisori...
In fine... sa revin.. de cand s-a nascut Gogo nu am stat nici o noapte fara ea, pe unde am plecat mare-munte-Botosani-Arad am luat-o si pe ea. De aceea al doilea copil mai are de asteptat , noi nici nu ne-am revenit dupa primul Plus ca as vrea sa mai merg o perioada la serviciu, la noi trebuie sa "actualizezi" cunostintele si deja am cam pierdut...
In fine. Despre zilele astea - am facut ieri vaccinul Trimovax, speram sa nu facem febra pana-n Craciun, in rest suntem tare nelinistite, toata ziua umblam prin/in afara casei si azi abia astept sa iesim afara in ninsoare. Sambata vroiam sa tragem o fuga cu bebe la Predeal sa ne dam cu sania dar curatenia ne poate impiedica... daca nu acum, cand o mai facem?
Mii de scuze pt stilul aiurit de a scrie si pt continutul haotic, cred c-am vrut sa zic prea multe in cuvinte prea putine. Acum va las, va pupacesc dulce si sa aveti bebei sanatosi si voiosi! Si cuminti ca acum vine Mosu

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Ninge,ninge,ninge,ninge!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Si la noi ningeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Adica a nins, acum avem ceva zapada.
Abia astept sa o scot pe Sara afara, sa puna mana pe zapada, ca e prima data cand constientizeaza (nul trecut abia ce o nascusem, iar rima zapada a venit chiar in noaptea cand am plecat la spital).

Astazi voi ave o zi tare incarcata, am musafiri (un prieten din Bucuresti), iar eu trebuie sa ma duc la coafor, apoi la un concert.
Faza naspa e ca sotul nu poate sa vina cu mine ca iar sta la servici peste program, deci voi merge singura cu ... respectivul

Azi dimineata am facut o boacana, adica Sara: a unat telefonul in timp ce o schimbam si m-am grabit sa raspund; nu mi-am dat seama ca am lasat crema de dat la fund deschisa. N-am stat mai mult de 1 min, iar cand am venit fata mea manca de zor la crema, era toata unsa, plin de crema pe ea si pe langa ea. Sper numa sa nu fi inghitit prea multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

'Neata....Subscriu si eu... NNNNNIIIIIIINNNNNNNNNGGGGGGEEEEEEEEE
Hai acum sa recuperez...Eu nu am dormit niciodata cu fetita in pat, exceptie cand avea colici si o luam cu mine in pat sa se linisteasca, nu stiu de ce dar asa am avut dintotdeauna "impregnat pe creer" ca ccccc copilul sa doarma in patul lui.Nu condamn pe mamele care au dormit sau mai dorm cu copii lor in pat.Eu si o ore sau doua cat o tineam langa mine dormeam foarte rau...mai bine spus nu dormeam mai deloc si cum o puneam la locul ei in secunda cand ma intindeam in pat adormeam pe loc.Si acuma daca vreau sa o culc in pat langa mine ziua nu vrea, se foieste intr-una si tre' sa o pun in patut la ea.Si cred ca urmeaza sa o duc "la ea in camera"...tot aman momentul asta de ceva timp...cred ca nu ma lasa sufletelul meu sa o "rup" de langa mine. Cand vad ca pe zi ce trece e tot mai independenta (comparat cu un bb care depinde intru totul e tine)......
Si ma apuca dorul de un alt ...........Si pe urma cand o vad cata energie are, cat trebuie sa fug dupa ea si cate traznai face, parca imi trece dorul de un nou bb

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SARBATORI FERICITE!!!

10 decembrie

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargaritza spune:

Mamici, sper ca nu ati inteles din ce am scris eu ca am ceva cu mamele care dorm cu bebeii. Daca da, imi cer scuze.
Tot ce vroiam era sa imi exprim punctul de vedere....nu ma consider atotstiutoare.

Garga si Irinuca
POZE

Mergi la inceput

Slaba activiatte pe aici azi:)
Cred ca sunteti in toiul curateniei.
Eu am venit de la coafor si ma pregatesc de concert, nu stiu daca mai apuc sa intru azi.
Diseara ma duc la o prietena care tocmai a nascut si pentru care ma bucur tare de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Si eu am fost dimineata la coafor.M-am tuns un piculet.
Acum ma pregatesc sa fac fursecurile pt Craciun.Mmmmmmmm!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

mey, dar e perioada infrumusetarii.si eu am fost ieri la salon, m-am tuns, m-am vopsit, m-am aranjat nu gluma ca doar trebuie sa-l asteptam pe mosu'. curatenie am facut toata ziua, iar pe la 6pm am luat-o pe alexa de la mama, am dat o tura prin centru si am venit acasa.
de la un timp, nu stiu ce are ca adoarme numai dupa 10pm. desi e obosita, face zeci de ture prin pat pina cade lata.
pupici, si fi-ti cuminti ca mosu' vegheaza la geam.

Mergi la inceput