Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (137)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Hehehe...cadouri am luat, ca tot ziceam ca nu ii iau mare lucru pen' ca ie mica si nu isi da seama....:)
Scaunel, chestii de plus, carti, carucior de papusi, cadita cu chestii de baie ca sa se joace cu papusile (ce sa priceapa ea, i-am dat-o ieri impreuna cu scaunelul pen' ca au venit bunicii si a fost un fel de avanpremiera la Mos Nicolae...si le dadea la papusi sa manance din olita...hahaha)

Chestii acidulate nu prea consumam noi...In principiu Mariuta nu prea mananca sau bea mai variat ca la 8 luni...
Daca ar fi sa-i dau vitamine, sincer, eu nu i-as da efervescente, dar daca nu ar vrea altfel...habar n-am ce as face...

O zi exceptionala sa avem!
Pupam voios!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Vrabiuta imi dau seama ca iti este greu, dar puiul mic se va adapta mai usor decat crezi. Am trecut si eu prin asta cu cea mare si crede-ma, cat ar fi micutii de intelepti, uita usor ca nu suntem cu ei daca sunt inconjurati de afectiune. Un sfat pot sa-ti dau, sa nu o tulburi tu prea mult, imi amintesc ca Mara facea urat dupa ce imi auzea vocea la telefon. Si felicitari, ai un copil super cuminte si intelept, am zis bine. Eva mea face numai pe dos decat ii spunem, parca vrea cu tot dinadinsul sa ne vada cum ne smulgem parul din cap... uneori imi pierd rabdarea cu ea, iar alteori, mai rau, ma isterizez la sora-sa pentru toate boacanele ei...

Mergi la inceput

Nici Eva nu bea acidulat, am incercat o singura data cand voma, la sugestia doctorului din Romania, dar nu a mers. Oricum ea bea numai apa, nu stie ce e aia suc sau ceai sau altceva si nici nu vreau sa invete. In rest numai laptele ei cu cereale sau iaurt (mai rar ca se stramba)
Cum stati cu olita? Eu nu stiu cum sa-i explic modul de utilizare... Eva sta pe ea exact pana ii vine kaka si atunci se ridica, ca o fata cu bun simt ce este, sa nu o murdareasca cumva, si face din mers pe covor sau pe unde apuca, din loc in loc. Cred ca e total dezorientata saracuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Liliana ce frumos bradutul vostru! super....
Cori poate Mara ii poate explica mai bine Evei cum e cu olita? nici eu nu am mari succese cu olita...dar perseveram! auzi, da eu credeam ca la voi e o zapadaaaaa........nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza, dupa ce ca mor de somn imi mai face fitze si calculatorul.Maria mea nu mai maraie noapte, in schimb ma striga si urla ca vrea ceai, si are o voce ca daca o ignor cred ca vin vecinii sa-i aduca ceai!Noi in week-end am inceput aventura schimb pampers pe chilotei, ea este tare incantata de "coiotzi", dar cei cu psicutze vad ca nu au acelasi efect ca cei cu spiderman:)Daca sambata am mai apucat sa facem de vreo 2 ori la olitza, ieri pana ajungeam la olitza era deja "uda,uda"Asa ca petrecerea continua...
Nici noi nu bem nimic cu "tzepi" bem doar apa plata si suc de fructe facut de manutza mea.
Si eu cand am inceput serviciul dupa vreo saptamana eran gata gata sa renunt, pentru ca mandra urla dimineatza cand o vedea pe buna asa ca eu plecam plangand la servici.Chestia misto era ca ei ii trecea in 5 minute dupa care incepea spectacolul:jocul, dansul s.a.m.d pe cand eu ma uscam la servici cu gandul la ea!!Dupa vreo 3 saptamani s-a obisnuit si nu mai plange iar acum in week-end intreaba de bona:))asa sunt ei se obisnuiesc destul de repede cu schimbarile pe cand noi....
Sper ca te-am mai incurajat macar un pic,vrabiuta, macar cu gandul ca ei ii este bine acolo unde este.
pupici

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Vrabiuta-ce copil cuminte ai!!! Eu am incercat sa-i fac educatie copilului sambata seara (sa nu mai doarma in patul nostru ci la el in patut)si mi-a facut niste crize de isterie de am zis ca ma duc cu el in dinti la dr.Dadea din picioare si urla, desi stateam langa patutul lui si-l tineam de mana. Dar nu, el voia in patul mare!! S-a mai crizat el si altadata dar sambata a facut-o lata rauPana la urma am cedat nervos ca se facuse f tarziu si nu adormea nicicum, plangea si urla, transpirase tot asa ca m-am declarat invinsa, cel putin pt moment.
Oana-mi-ar face maaare placere sa ne intalnim. Din pacate noi vom fi cam plecati in perioada sarbatorilor, am fi in Brasov pana in 24 si pe 28>. Sper sa ne potrivim cumva programul, sa reusim sa ne vedem. O sa-ti scriu pe pm nr. meu de telefon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

ah, am uitat eu nu aplic pedepse la copil crizat ca al meu face mai rau asa ca aplic diversiuni de genui:uite spiridusii lui mos craciun,vai ce porumbel frumos, cine-o fi la usa? s.a.m.d si uita ca avea reprezentatie

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Uau Liliana si ce mosi generosi aveti voi!! Cred ca ati luat juma de magazin.
Rox la noi aici pe coasta de sudvest daca sunt 3 zile cu zapada pe an mare lucru... Noi avem clima ca la vecinii danezi si cei englezi, adica plouuuaaa si bate vantuuuu, cam ca azi asa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata, gagici si pitici !
Mamaaa, aici e o ceata de s-o tai cu cutitu', am tot asteptat sa se ridice dar nu prea da semne ! Sa vedem cum facem cu iesitul afara azi ...
Marcela, !! Si eu zic sa nu iti faci prea multe griji, fetita ta este in grija celor care o iubesc, acum eu una te inteleg, si mie mi-ar fi supergreu sa imi las copilul in grija altora fara sa nu imi fac un catralion de griji si ginduri, ca doar cu mine sta mereu, in fiecare zi ... ma gindesc cum o sa fie cind o sa ma intorc la firma ... nashpa cred !
Liliana, pupici muuulti pentru fetita ta - e o dulce, dar asta o stii deja ! Si cite cadouri ....
Acum ce am fost pina la fratele meu de i-am dus punguta pentru mos nicolae pentru fetita lui, tare mult imi place cind o vad ca se bucura ca a primit ceva ! Pentru Andrei i-am luat de mos un trenulet si un set de carticele, ca fii-miu e mare amator de citit si povestit din carti, isi alege cite una si vine cu ea pina la tine, te ia de mina si te aduce sa te asezi linga biblioteca, unde este locul nostru si sta cuminte sa ii citesti !
Pupici tuturor si momentan sintem pe aici ...

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dragelor! Tare mi-ati lipsit zilele astea - noroc insa cu Stefan ca mi-a umplut tot timpul...
Weekendul asta am fost si noi la cumparaturi - am rezolvat deja toti copiii prietenilor si o parte din parinti - chiar mi-au mai ramas putine cadouri de cumparat si se pare ca anul asta chiar ma tin de planul de a nu umbla dupa cadouri tocmai in ajun cind e si aglomeratie mare, iar oferta e deja mai mica...
Pentru Mos Nicolae i-am luat lui Stefan un trenulet care se poate si trage si impinge - sper sa-i placa... Oricum are atitea jucarii ca as putea deschide un magazin cu ele...
Diseara avem din nou programare la neurolog - sunt tare curioasa ce o sa ne mai spuna de data asta...Iar de miine incepem iarasi o serie de 15 zile cu injectii cu Cerebrolisyn...vai de funduletul lui!
Va pup pe toate si ma duc sa va citesc din urma ca ati fost tare prolifice...
Si sa nu uit - Marcelei - nici eu nu stiu ce as face in locul tau - macar va trece repede timpul si o sa o aduci inapoi acasa!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput