Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (137)
Raspunsuri - Pagina 15
vrabiuta spune:
fetelor - multumesc frumos pentru gandurile bune
ca sa imi mai revin ma gandesc la ce sa ii cumpar de sf nicolaie. cred ca o sa ii iau un set de puzzle (sunt 4 placute de lemn cu cate un animalut fiecare, fiecare placuta formata din 3 piese). mi se pare un joc destul de simplu, dar in acelasi timp captivant.
mi-e atat de dor de puiul mic... nu pot sa va spun cat de tare.
hai sa va povestesc ce a facut mai demult, ca sigur nu am apucat sa va spun. pisicuta mica nu se cearta niciodata pe jucarii cu alti copii. daca ii spun ca nu e jucaria noastra si ii dau altceva, totul e ok. intr-o zi a venit la noi in vizita fetita vecinei noastre, andreea, care e cu cateva luni mai mare. si ii tot lua alexandrei din mana jucariile. alexandra o lasa in pace o data, de doua ori, de cinci ori... pana cand se supara! ea se juca cu tricicleta si andreea tipa si o impingea sa se joace ea! moment in care mandra mea se incrunta la ea si ii trage un "marait" de avertisment. sora andreei, care era la noi, o ia pe andreea si pleaca cu ea in lacrimi (venise si mama lor intre timp). ce credeti voi ca se intampla mai departe? ia alexandra tricicleta si incepe sa o impinga catre usa zicand aneea aneea (adica andreea). si ma lua si pe mine de mana si ma tragea la usa... sa ii ducem andreei tricicleta! m-a lasat masca! si ne-am dus la andreea, bineinteles.
beau ceai de salvie pentru oprirea lactatiei, brrr ce rau e la gust...
am vorbit cu mama si pisicuta e maraita, plange si ii curg mucisorii. de nu m-oi urca eu diseara in trenul de buzau...
foto
Mimilinca spune:
Buna fetele!
Am intrat sa va salutam si sa va dorim la noapte un Mos Nicolae cat mai bogat prin ghetute.
Noi am avut un w/e naspa de tot: cu febra mare, muci, nas infundat, urlete ca din gura de sarpe daca vrei sa-i cureti nas sau sa-i dai vreun sirop. Diagnostic: gat rosu rau de tot. si trecem pe antibiotic.
Eu sunt turtita tare, am venit pe la pranz la servici ca trebuia musai, dar vreau sa plec cat pot de repede.
Va pupam
ina32 spune:
Vrabiuta - mii tie si vrabiutei mici. O sa treaca in cateva zile starea asta groaznica...
vrabiuta spune:
puiul meu si prietenul ei:
http://community.webshots.com/photo/499271049/517699759yyVkbE
din toate animalutele de plus, ursuleti, girafa, oaie, iepurasi, broscute, etc... tocmai de soarece s-a indragostit... il ia cu ea, il plimba cu tricicleta, il ia in brate si se invarte cu el. mare amor!
foto
ANDREEABANICA spune:
Buna,fetele!
Va dorim ca Mos Nicolae sa fie darnic si sa va aduca cadourile dorite...nu nuieluse.
Noi am avut un we placut si linistit,pacat ca s-a incehiat si iar suntem fara tati pana maine si e si vremea uratica.
Of,Marcelinule,ce tre sa fie in sufletul tau,of,numa tu sti...nu-mi pot imagina pe deplin cat iti e de greu,fiindca nu am lasat-o pe picea mea decat de doua ori,cu mama,acasa la noi si doar cateva ore,insa de ajuns sa mi se faca dor de ea si sa dau din juma-n juma de ora telefon sa vad ce face,daca papa,daca a dormit,etc....oricum sa stii ca noi suntem alaturi de tine,va dorim sa treceti cat mai repede si cat mai usor peste perioada aceasta si ai sa vezi ca totul va fi bine,va pupam cu drag de mii de ori.
Lumi,multa sanatate puiutei si de la noi.
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
alice2004 spune:
Lumi, multa, multa sanatate !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
szivarvany spune:
Vrabiuta - pupici de pe frontul de vest sa-ti mai treaca supararile. Poza e misto de tot, nu ai tuns-o niciodata pe bebelina ? Cum ai ramas cu fluorul ? Si inca ceva ... Alexandra nu e numai foarte, foarte frumoasa, este si inteligenta si si buna la suflet
Mimilinca - sanatate maxima va dorim !
Pupici la gasca !!!
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
carmenp spune:
salutare...
marcelinaaa, intii de toate felicitari pentru asa cupil cuminte, sa stii ca si la ionut intotdeauna a tinut adevarul si mai putin minciunile. apoi, inarmeaza-te cu rabdare si nervi de otel, o sa fie cumplit fara ea, poti vb la telefon cu ai tai cit vrei, dar pe ea n-o solicita, ca mai mult rau ii faci. vazut puiul
daria, nici noi nu bem acidulat, iar cupiii o trag cu apa plata. vit.c le dau fiole dintotdeauna..
andreeab, vazut dansatoarele la bara, da` nu-l vazui pe pasat... mai ajtept...
lumi, sanatate multa!
roxana, in timpul saptaminii, de luni pina vineri, gatesc minuturi, adica pireuri, cartofi prajiti, spaghete si alte cele care sa nu ma solicite psihic prea tare, in seara asta am sa le servesc piure cu ficatei, de exemplu, ficatetii nu se doresc a fi la gratar, sa videm
cu pedepsele astea, eu cred ca sunt prea mici pentru ele, de distrat atentia cu altceva, ori lasati-i ca pe ei sa se calmeze...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
Dorsilia spune:
buna de la noi!
Milimilinca, sanatate puiutei...chiar acum in prag de mos Nicolae saracuta sa aiba problemute! La-s ca trec ! ce antibiotic ii dai?
In rest nu am ajuns sa va citesc (inca) pt ca sunt ocupata, a dat ocupatia peste mine iar. I-am gatit aseara galustii mele mazare cu vitel si NU a papat decat juma din portie si aia cam in sila. Nu-i place mazarea si basta. e a doua oara ca-i gatesc.Papa mazare numa-n combinatii multiple de legume. Asta-i una. Deci pana se trezeste, eu mama obsedata de alimentatie, va trebui sa incropesc altceva de halit pt el si zau, sunt in pana, sa fie bun si rapid!!!!
Mai nou sunt gospodina, sunt la a doua placinta cu mere si a iesit si mai buna,a papat Danut o felie mare aseara inainte de culcare. Si taica-su. Eu, balena ucigasa, am mancat si eu, desi nu am voie, iar am 63 de kile, m-am ingrasat 3 kile din vara. Si asta-mi da o stare de tot "shit-ul"...dar pe bune eu n-am gasit cu cale sa tin o dieta...am doo variante:mananc sau nu mananc defel. Sa-mi fac papici separate nu am timp, iar ca sa mananc regulat la 3 ore, iar nu am timp, cinez dupa ora 20, uneori chiar 21. Dejunul e sau nu e.....respectiv o cafea mica. Pranzul vine de la mama in caserole, e complet nedisociat. Si peste toate puteti zice ca n-am destula vana in mine ca sa fac foamea, mi-e teama sa nu mi se faca rau, sa ma ia cu ameteli sau asa ceva. Asa ca stagnez in stare asta si tre sa ma invat cu ea.
vroiam sa va cer un sfat, dar mi s-a incleiat neuronul si nu-mi amintesc despre ce era vorba....revin later
Dorsilia spune:
cate ceva am stors din neuronul meu ala singular:
- e ok sa ii dau puiului pufuleti, si branza almette zilnic?
Ciuperci de cand se pot da? si salata de vinete, zacusca ?
ps. Aseara a gasit un bat din ala de curatat urechile pe noptiera, il pregatisem sa-i curat nasul, apoi am renuntat, ca nu avea chef...Cateva minute mai tarziu eu beleam okii la TV si nu observam cum asta micu se zgamboia cu batul in nas pana i-a dat sangele. Noroc ca nu mult...un pic pe bat doar dar am inlemnit cand l-am vazut cu batul inrosit cum "fora" in continuare pe una din nari