Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (137)
Raspunsuri - Pagina 16
andreea_s spune:
Buna ziua (din nou ca am mai scris o data dar nu a intrat mesajul)
Ca de obicei, nu am timp sa va citesc si nici sa scriu mare lucru. Noi ne distram in continuare cu spitale deoarece dupa tratament analiza a iesit tot pozitiva asa ca maine mergem la spital sa refacem analiza si am inima cat un purice din cauza asta. Sper din tot sufletul sa fie totul OK de data asta ca nu mai vreau in spital nici macar pentru cinci minute...
Dorsilia spune:
Andreea, cum se simte Matei? in afara de faptul ca e si el trebuie sa fie deja stresat de mersul la spital, are o stare buna ? mananca, se joaca? Multa sanatate si bafta maine sa iasa negativ totusi, sa-si fi facut antibioticul efectul. Presupun ca i-au recomandat antibiotic pe baza de antibiograma, deci trebuie sa fi fost o eroare de laborator
alice2004 spune:
Eeeee, Lia, ce fain, placinta cu mere ... vreau si iooo ! Asta - recunosc - este singura placinta care-mi iese si mie, ca io-s dezastru la dalde cestii din acestea dulci (spre disperarea sotului meu !!!). Sa stii ca eu i dau lui Andrei pufuleti, vara chiar mincam afara in fiecare dupaamiaza cind ieseam, acum am mai rarit-o, ce-i drept ! Iar almette, si eu m-am intrebat in sinea mea daca e bine sa ii dau zilnic si pentru ca nu mi-a raspuns nimeni - deh !!! - am alea sa nu ii dau !
Cit despre betisoarele acelea, ai grija, eu sint stan patitu, ca Andrei deja ajunge cam la jumatatea mesei si agata orice este pe acolo, si la fel si cu orice este la indemina pe biblioteca sau mai stiu eu ce loc ! Azi era disperat sa ajunga pe masa unde eu imi faceam un sandwich cu brinza exquisa si asa s-a repezit la batonul acela ca a dat cu capul in coltul mesei, de mi s-a rupt inima cind am vazut ! Fireste ca l-a bufnit plinsul si pina nu i-am dat din batonul cu pricina, nu s-a lasat, plingea cu lacrimi de crocodil si infuleca la piinea aia mai ceva ca la sfirsit de lume !! Ce ti-e si cu copiii astia !!!
Andreea, imi pare rau de vestile pe care ni le da, sper din tot sufletul sa fie bine miine !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Dorsilia spune:
Alice, i-am mai dat si philadelphia cu verdeata alternativ, ca nu stiu ce altceva sa-i pun pe paine, zau!!! gem nu vrea. Vrea zacusca, pateu si branza din asta de care-ti scriam. Nu scrie sa aiba e-uri si conservanti, dar parca un pic constipa. De buna e buna la gust, si mie-mi place, dar au fost momente cand Danu imi papa cate 2 felii de paine la cina, cu branza si rosii. Si nu umbra de branza. de aia ma intrebam in sinea mea, si pe voi, daca o fi ok....maica-mea zice "da-i ca e mare" ....eu ma uit la el si-l vad miiiiic
alice2004 spune:
Lia, eu nu stiu sigur, dar nu cred sa ii faca vreun rau almette ! Nici Andrei nu vrea gem de nici un fel, si de dat i-am mai dat si eu cite u oic de zacusca, salata de vinete, pateu din comert ... au cu totul alt gust decit ce maninca de obicei si poate de aceea sint interesati de ele ! Aaaa, si chiar si icre salata a infulecat pe piine, nu mai zic de mezeluri ...
Cit despre ciuperci, eu una m-am cam ferit de ele, adica nu i-am dat deloc pina acum, nu stiu, am avut io o stringere de inima ...
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
szivarvany spune:
Andreea_s - tinem pumnii sa fie bine si sa nu mai trebuiasca sa mergeti la spital si pupam una bucata baiat curajos si pe mamica lui sa treaca cu bine si acest hop !
Lia - eu i-am dat Giuliei sa guste zacusca, deh, daca era dupa ea golea borcanul, branzeturi - am ramas la cascaval, mozzarella, telemea desarata, cas si contra constipatiei dupa asta servim Teddy de portocale cu pere.
Nu mai stiu ce vroiam ... aaa, daaa, sa ajung acasa sa purced la operatiunea "vine Moshu`" , inca nu stiu cum rezolv sa pun toate la locul lor, sa iesim la plimarici si cand ne intoarcem sa vedem ca a trecut Moshu` pe la noi !
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004
leeloo2004 spune:
Lia, mie dr. mi-a spus sa-i dau ciuperci doar dupa 3 ani - mi-a spus ca sunt prea grele pentru stomacul lui (si eu am intrebat pentru ca este unul din alimentele noastre preferate). Zacusca i-am dat si eu cite putin ca poftea cind am mincat noi, dar am ocolit bucatile de ciuperci. Cit despre Almette eu nu ii dau zilnic, dar ce ar putea avea care sa le dauneze? Mie nu prea imi merge mintea la ora asta si zau daca vad ce elemente daunatoare ar putea contine brinza asta??
Intreba cineva de bauturi gazoase - eu nu i-am dat asa ceva lui Stefan, iar Vit.C ii dau doar fiole.
Andreea, imi pare rau sa aud ca lui Matei i-a iesit analiza in continuare pozitiva...Sper ca acum sa-i iasa ok!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
andreea_s spune:
Lia, el e f bine, nici nu ai zice ca a trecut prin chestia asta. NU are nici un simptom
Va pup, plec, sper sa intru maine
alice2004 spune:
Lia, eu ii mai dau lui Andrei cite un borcanel cu fructe pe care il amestec cu un iaurt si eventual cu un piscot ...
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an