Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (137)
Raspunsuri - Pagina 12
kim222 spune:
salutare!
cred ca nu am fost foarte clara in mesajul meu.....Marcela evident ca asa cum spunea si Adina...vrabiuta mica va v-a recunoaste ...eu faceam afirmatia cu "memoria de scurta durata" referindu-ma strict la o situatie ca a ta..lasi copilul la bunici..o sa sufere dupa voi o perioada scurta (ore, zile) si apoi se va adapta la noile conditii fara sa se resimta.....cred ca acum m-am facut mai bine intelesa..o sa vezi!
sa aveti o duminica buna!
carmenp spune:
salutic la duamne, pe unde umblati? nu vaz poze cu pasat, nu vaz poze noi, ntz, ntz, plec sa-mi beau cafea.
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
carmenp spune:
asa e, va zic si eu din experienta cu ionut (ca pina la 3 ani mai mult la ei a stat). si, marcela, zilele grele vor fi pentru voi, nu pentru ea, iti spun io, mai vorbim si nu-ti mai face atitea griji.
quote:
Originally posted by kim222
salutare!
cred ca nu am fost foarte clara in mesajul meu.....Marcela evident ca asa cum spunea si Adina...vrabiuta mica va v-a recunoaste ...eu faceam afirmatia cu "memoria de scurta durata" referindu-ma strict la o situatie ca a ta..lasi copilul la bunici..o sa sufere dupa voi o perioada scurta (ore, zile) si apoi se va adapta la noile conditii fara sa se resimta.....cred ca acum m-am facut mai bine intelesa..o sa vezi!
sa aveti o duminica buna!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Sunt rupta, franta, dar asta stiti deja. Am avut o zi de kkt ieri, io, io personal. Pot sa ma plang la voi ? Am fost afara, ne-am intors cu ganduri mari sa dormim in gasca ... am facut papa la toti, am spalat, am frecat si cand ne punem la somn se pun vecinii cu bormasina. Era deja ora 3 p.m. Am iesit cu Giulia sa doarma macar afara. Si am impins carutul si dai si baga si mi-a dormit 45 de minute si dai si alearga. Si am ajuns acasa unde am "stat" oleaca si iarasi afara ca Giulia dadea suturi in usa, tragea clanta, mieuna. Si uite asa la 23,00 am cazut rupta de oboseala. Fetelor, nu mai rezist
Gata, nu cititi tot ca e aiureala totala.
Vrabiuta - Doamne, nu fi suparata, bucura-te ca ai unde sa o duci pe Alexandra, la loc bun, unde va fi iubita, rasfatata si sa vezi bucurie pe ea cand va va vedea. Va fi greu pentru voi, dar ea va creste sanatos si in liniste !
Carmenp - ce face trupa vesela ???
Iren - felicitari, cum a zis cineva, nu zic cine, m-a palit invidia, da` mi-a trecut
Kim - vazut, placut pozele
O duminica frumoasa sa aveti, alaturi de cei dragi !
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
alice2004 spune:
O duminica super si din partea mea !
Noi plecam afara, mergem pina la bunici, ca tot veni vorba de ei, dar doar asaaa, in vizita scurta ... de uichend, ca sintem singurei, fara de tati si ne plictisim in casa ! Afara e urit, dar nu ploua si nici nu e vint, asa ca merem sa dam o tura de aer rece si sa ne invioram olecutza !
Pupici tuturor si revenim later !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
alice2004 spune:
Da' ce liniste-i pe aici ... ce sarbatoriti ????
Numai io bintuiesc pe DC ?
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
ANDREEABANICA spune:
Buna!
Stiu ca ma asteptati ca pe painea calda..da dobito..de mine am uitat aparatul meu acasica,ca de plecat in viteza sa nu se sesizeze copilu ca-i pleaca parintii,asa ca am remas la mana altora,o parte din poze le-am primit,va pin link-ul imediat si celelalte sosesc in cateva zile....ce e mai nasol e ca perosoana asta care a facut pozele a fost mai interesata de Flamingo Girls,nu de Flamingo boys...drept urmare acesta-i rezultatul...enjoy:
http://community.webshots.com/photo/509770486/516679473CzSXhi
...de indata ce le primesc si pe celelalte...si sper sa fie si baietzii,macar o poza cu pasat,special pentru duamna "pasarica"
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
amironeanu spune:
Salut!
Stefi doarme de aproape trei ore, parca vad ca nu termin mesajul si se si trezeste. Mai nou este foarte matinala (doarme doar 10 ore noaptea) in schimb doarme aproape trei ore la pranz.
An avut dreptate, s-a trezit, vroiam doar sa va spun ca noi suntem bine, doar ca sunt un pic cam prea ocupata si obosita, va citesc si ma uit si la poze, dar nu apuc sa scriu.
Week-end placut in continuare!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
iren spune:
Ziua buna, fete
Bre, e vb de Bogdanelu, nu Juli , ca ea nici nu vrea sa stea pe oala, zici c-o musca
Noi sintem bine, Juli vorbeshte o grama, imita tot shi retzine juma din ce imita, o prostie nu mai pot spune, ca repeta !
Revin ma-ncolo.
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
noiembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada