Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (137)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Tanana,Roxi eu sunt treaza de multtttt,adica de pe la vreo 6(numai cuvantul sase suna nasol),asa ca sunt prin zona,evident cu o lene de zile mari....
Oliv vazut pozele,pupam pe degerila
Andreeab asteptam pozeleeeeeeeeeeeee,facem galerie in ....mai ales ca eu stiu ce pot baietasii aia ca am fost la un pijama party pt o viitoare miresuca si i-am facut o surpriza,un flamingo boy,ca nu ne permiteam mai multi,ca deh sunt cam piperati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Salutare!

Mamaaa...da' ce veselie-n glasul unora!!!!Tot asa sa fiti ,vesele....
imi place de voi ,fetelor....ca desi copilul urla-n miez de noapte nu va pierdeti simtul umorului.Io una,ma deprim rau cand imi face asta faze de-alea cu urlaturi noaptea si nu-mi mai trebuie nimic trei zile(norocul meu ca le face rar acum..dragul de el...da ' si cand le faceeeee...)

Hai ca va pup...si un uichend(vorba lui Alice) frumos...!

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata la ora amiezii, de la una bucata fimeie harnica bashca pe chicior de plecare la sala, n-am mai fost de ani de zile,vai de febra mea ce-am s-o am miine...
andreeab, ci faci, te refaci? hai cu pozele alea...

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Aualeu Simona, io am deja alergie la scartzaitul si crizele lui Serban, dar am momente cand sunt optimista si m-ati prins in clipele acelea ...in rest, am si eu zile grele, ieri a fost una dintre ele, am si plans la un moment dat de nu ma puteam opri..cred ca asa m-am "descarcat" de stress...in fine...

Ah am uitat sa anuntz primul coltz de canin ever!

Intre timp, tot asteptand "action"-ul m-a luat somnul...revin...

...fiecare mâtză pe limba ei piere ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

neata neata pe la pranz
fetelor, noroc cu voi ca mai uit de suparare...
andreea - buni baietii aia de la flamingo!!! si noi ne-am facut de cap ca "burlacitele" si tare fain a fost. vrem poze!
carmen - spor la tras de fiare! sa trimiti un pic de vointa si pe la mine, poate ajung la sala...
olivia - multam de sfat, da' la noi nu tine. si eu am auzit chestia asta cu memoria scurta a copiilor, da' pot sa iti spun ca fii-mea nu uita nimica! exemplu: vine mamaie la noi. lia nu o vazuse de 3 saptamani. cum a intrat in casa a luat-o de mana si i-a aratat toate jucariile noi pe care le avea!!! nu numai ca o tinea foarte bine minte, dar stia si ca nu vazuse o parte din jucariile ei. asa ca slabe sanse sa uite de mami si tati. dar o sa venim foarte des si sper ca luna asta sa treaca repede.

un weekend frumos tuturor!

foto

Mergi la inceput

Vrabiutoooo asta cu memoria scurta fu pana la un anisor,acu nu mai e asa...ei tin minte tot!Pe Dan nu-l vazuse Alex de vreo luna si ceva,in momentul cand a intrat in casa,a urlat tatiiiiiiiii si s-a aruncat pe el la muscaturi si tot dupa Dan era...asa ca slabe sunt sansele sa va uite Lia...nu stiu cum interpreteaza ei in schimb trecerea timpului si chestia asta ma obsedeaza...ca ma gandesc ca o mama paranoica ce sunt ca, Alex stie cand pleaca mami ca mami pleaca la scarbici,cum o trece timpul pt el habar nu am,DAR ma gandesc ca poate o crede saracu copil ca l-am abandonat la bunici....asta ca sa vedeti ce ganduri imi trec mie prin capatana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

adina - exact la asta ma gandesc si eu, oare cum o sa interpreteze ea faptul ca sta la bunici? olivia zicea ca uita repede copiii, dar eu am vazut ca nu e asa si tu mi-ai confirmat inca o data!!!
si se suprapune si cu intarcatul... ce sa mai zic, vin zile grele pentru puiul meu.

foto

Mergi la inceput

Acum sa fiu sincera nu stiu cat de grele sunt pt puisorii nostri,dar pt noi sunt si mai grele,ca deh,oricat de bine ar fi ingrijiti de bunici,tot iti mai faci griji si plus ca e dorul asta nebun...mie una mi-e al naibii de greu,mai ales cand plec de acolo...numai eu stiu cum plec,si inca plec pe ascuns,cand doarme sau e afara ca sa nu ma vada ca plec....mama zice ca intreaba de mine dupa ce plec,i spune ca am plecat la serviciu si se ia cu joaca...tot ce pot sa sper e ca-mi spune adevarul si ca nu plange Alex...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mey, da ce matinale sunteti, si ce chef de vorba pe voi.
uf, eu nu mai pot sa-l culc pe pupi, urla seara de zici ca-l taie cineva mititelu. aseara a stat tati cu el pana a adormit, iar dimineata la 6 jumate iar, l-am luat cu noi in pat si a dormit neintors pana la 8 juma. mi-e c-o sa se mute in patul nostru iar, acum singura problema mi-e ce -o sa facem dimineata cand noi plecam, daca va cadea din pat...
eh, vb mai tarziu

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kity2004 spune:

Buna seara ! si de la noi .

Marturisesc ca nu am mai reusit sa intru pe forum cam de vreo saptamina si nici nu am reusit sa citesc din urma , fiind ceva mai ocupata ca de obicei in ultima vreme .

Am rugamintea ca , daca organizati vreo petrecere de Mos Craciun, si daca e pina pe 22 decembrie , poate reusiti sa ma anuntati si pe mine .

Pe 22 decembrie pina pe 3 ianuarie merg si eu acasa la Brasov , abea astept. Ina poate reusim sa ne vedem . Apropo eu cind conduc in Brasov am senzatia ciudata ca parca toti conduc incet si ca masinile abea se misca unchi-miu ride de mine si imi spune ca am uitat de unde am plecat , mai ales ca noi locuim intr-o comuna la 5 km de brasov si nu in oras . Ce a facut Bucurestiul asta din mine !

Iza e foarte bine in rest, i-a iesit in sfirsit o masea . Creste pe zi ce trece de nici nu imi vine sa cred ce fata mare am . Am mutat-o si eu in camera ei sa doarma singura . Pina acum ne-a resusit faza ; vedem pe viitor .

In rest sper sa aveti o duminica super faina .

Oana si Iza-Maria DN 19 iulie 2004
http://community.webshots.com/user/oanavilcu

Mergi la inceput