Alina-lumina
Raspunsuri - Pagina 6
danna_J spune:
Madalina Constantinescu
, multumim in numele Alinutei si parintilor ei!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Alina Lumina
danna_J spune:
Oanamc
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Alina Lumina
mamini spune:
cum se face cu banutii? exista cont in euro? mi-l trimite si mie cineva pe pm?
sunteti grozave
.
M
an-k spune:
Multumim din suflet Madalina Constantinescu
,miche
,oanamc
si Adrianafedorca
, cu ajutorul vostru incet incet Alinuta va vedea
, mabucur nespus ca va implicati, multa sanatate si pupici voua si puiutilor vostrii de martie-aprilie2005
Adrianafedorca, ma bucur foarte mult ca strangi banutzii pt romania, cu ajutorul tau se va tine o evidenta clara in Ro
Mamini
, este deschis doar cont in lei, dar daca vrei imi poti trimite mie prin posta in pliculet, multumim foarte mult
doresc tuturor donatorilor tot binele din lume,impreuna vom ajuta o fetita vada, sa se joace- sa traiasca!
Doamne ajuta
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada
rrox3 spune:
Adriana ma inscriu si eu cu 10 Euro, poate mai mult, sa vad. Cel mai simplu ar fi sa ti-i dau direct, da-mi te rog nr. de telefon pe PM si te sun cand am drum prin zona (luna asta desigur), poate ne putem intalni.
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze septembrie - octombrie
an-k spune:
Rox multumim
fetelor sunteti extraordinare

, in ritmul acesta vom avea banutii repede si boala nu va avea picioare lungi
multumim
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada
danna_J spune:
mamini, multumim pentru contributie
danna_J spune:
Cu ajutorul vostru
, azi a fost o zi deosebita, plina de rezultate! Multumim tuturor!
Noapte buna Alinuta si in curand intr-o dimineata te vei trezi si vei vedea lumina blanda a diminetii
!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Alina Lumina