Alina-lumina
Raspunsuri - Pagina 6
danna_J spune:
Madalina Constantinescu , multumim in numele Alinutei si parintilor ei! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Alina Lumina
danna_J spune:
Oanamc www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Alina Lumina
mamini spune:
cum se face cu banutii? exista cont in euro? mi-l trimite si mie cineva pe pm?
sunteti grozave.
M
an-k spune:
Multumim din suflet Madalina Constantinescu ,miche ,oanamc si Adrianafedorca, cu ajutorul vostru incet incet Alinuta va vedea, mabucur nespus ca va implicati, multa sanatate si pupici voua si puiutilor vostrii de martie-aprilie2005
Adrianafedorca, ma bucur foarte mult ca strangi banutzii pt romania, cu ajutorul tau se va tine o evidenta clara in Ro
Mamini, este deschis doar cont in lei, dar daca vrei imi poti trimite mie prin posta in pliculet, multumim foarte mult
doresc tuturor donatorilor tot binele din lume,impreuna vom ajuta o fetita vada, sa se joace- sa traiasca!
Doamne ajuta
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada
rrox3 spune:
Adriana ma inscriu si eu cu 10 Euro, poate mai mult, sa vad. Cel mai simplu ar fi sa ti-i dau direct, da-mi te rog nr. de telefon pe PM si te sun cand am drum prin zona (luna asta desigur), poate ne putem intalni.
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze septembrie - octombrie
an-k spune:
Rox multumim
fetelor sunteti extraordinare, in ritmul acesta vom avea banutii repede si boala nu va avea picioare lungi
multumim
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada
danna_J spune:
mamini, multumim pentru contributie www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Alina Lumina
danna_J spune:
Cu ajutorul vostru , azi a fost o zi deosebita, plina de rezultate! Multumim tuturor! Noapte buna Alinuta si in curand intr-o dimineata te vei trezi si vei vedea lumina blanda a diminetii !www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Alina Lumina