Viata in Germania (28)
Raspunsuri - Pagina 14
helbi spune:
Irinuscha, imi cer scuze......cind am scris ca i-i gasesti pe net, m-am referit la adresa, nr de tel. si articol despre proprietar si tatal lui.......
Dar, poti sa suni.......tipul e f. amabil si-ti da info de care ai nevoie! Vorbeste romaneste!
Alina, foi de varza au turcii (vidate) sau in Kleinmarkhalle la butoi! Au si frunze de vitza, üt cine prefera sarmalutzele in foi de vitza!
tinatache spune:
stiu ca este cineva aici care lucreaza la McDonalds dar nu mai stiu cine...? am nevoie de niste informatii despre ei.
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Teledon - 5000€ pentru AlinaLumina
copiloi spune:
Nu-i vorba de mine , dar am lucrat si eu la Mc Donalds, acum 5 ani, cand am fost la Konstanz .....n-am lucrat mult, dar dupa alea 3 luni, m-am jurat ca nu am sa mai calc intr-un McD.
Daca te pot ajuta cu niscaiva informatii, cu placere.
Alina
Irinusha spune:
quote:
Originally posted by Alina
Gata,am gasit-o!
G.Binder Gmbh
Auenstr.80,80469 München
tel:089-2010838
Alina
Alina multam mult!!! Acu' vin eu cu Aha-Effekt-u' ;) ... de Binder imi tot spunea mama, deci stie sigur unde-i! Multam inca o data!
Helbi, eu am inteles aiurea ...n-ar fi prima oara! :)
Irinusha & Cris (03.05.04)
Camelia spune:
Irinusha, sper sa gasesti aici ce te intereseaza:http://www.metzgerei-fronius.de/start.htm
Eu am sa incerc mai intai la magazinul din München si daca nu gasesc acolo varza, voi comanda probabil pe net la Fronius.Varza de la turci si iugoslavi este o catastrofa, parerea mea.E murata in otet si super acra.Eu n-am gasit inca aici varza murata asa ca in Ro.
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
tumpi spune:
Cristina, spune ce te intereseaza si te ajutam, al meu cam stie tot ce tine de MC.
MAi fetele am mai intrebat odata de mult, una dintre voi parca zicea ca are un salon de cosmetica parca, ma interesa mai mult partea de manechiura-pedichiura, please, detalii
[quote]Originally posted by tinatache
stiu ca este cineva aici care lucreaza la McDonalds dar nu mai stiu cine...? am nevoie de niste informatii despre ei.
Cristina
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
narcisa spune:
Cami, multumim pt. link.
Nici mie nu-mi place varza de la turci.
Ma bate gindul si pe mine sa comand acolo, dar cum sint asa de experta nici nu stiu cam cite KG de varza mi-ar trebui.
Mai am o alternativa, varza BIO e buna de sarmale nu e asa scortoasa ca aia tratata din supermarketuri.
Si daca comand, oare vine pina de Craciun comanda??
toate cele bune
narcisa
Patrick 2906.2002 Vivien 27.01.2004
concediu noiembrie Marea Baltica
quote:
Originally posted by Camelia
Irinusha, sper sa gasesti aici ce te intereseaza:http://www.metzgerei-fronius.de/start.htm
Eu am sa incerc mai intai la magazinul din München si daca nu gasesc acolo varza, voi comanda probabil pe net la Fronius.Varza de la turci si iugoslavi este o catastrofa, parerea mea.E murata in otet si super acra.Eu n-am gasit inca aici varza murata asa ca in Ro.
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
corail spune:
buna fetelor,
nu am mai intrat de mult, ca intre timp am fost in Mutterschutz, Elternzeit( 3 luni), iar acum sunt din nou la munca si mai am timp sa mai arunc cate un ochi pe forum!
Am vazut ca se vorbeste despre varza murata! Langa Fachhochschule München( Lothstr 34), exista un magazin unguresc are varza murata( si alte produse aduse din Ungaria!Eu am facut anul trecut sarmale cu varza murata de la ei si mi-au iesit bune!
Daca cineva este interesata, o sa merg azi pe acolo sa iau un nr de telefon!
corail
helbi spune:
quote:
Originally posted by tumpi
Cristina, spune ce te intereseaza si te ajutam, al meu cam stie tot ce tine de MC.
MAi fetele am mai intrebat odata de mult, una dintre voi parca zicea ca are un salon de cosmetica parca, ma interesa mai mult partea de manechiura-pedichiura, plea
Tumpi, parca tu ai intrebat odata cum se zice a fila parul..........poti sa-i zici ceva de genul "ich hätte gern die Haare in Stufe schneider lassen aber bitte die Spitze mit der Klinge".......eu am intrebat pe cineva care se tunde lunar asa si mi-a spus ca asa cere!
Camelia, merci mult pt site. A fost sora mea si a facut o comanda pt sapt. viitoare . Printre altele noi am luat si Salam deSibiu, si la asta pot sa va spun ca un baton are 1,4 kg si a costat 20 euro. A mai luat gogosari pt salata beuf, .......burta pt toba....si mi-a zis ca e frumoasa si curatata, ca noua de asta ne era teama. Parizerul cica arata f. bine, la fel si salamul de vara.
helbi spune:
quote:
Originally posted by narcisa
Si daca comand, oare vine pina de Craciun comanda??
toate cele bune
narcisa
Narcisa, noi am comandat acum, dar maine sunam ca vrem sa mai adaugam cite ceva..........ni s-a spus ca ne vor pune pachetul pe posta marti si ca poate dura maxin 2 zile pina i-l avem........deci, ajunge inainte de Craciun! Pt mai multa siguranta, poti sa suni insa si sa intrebi!