Viata in Germania (28)
Raspunsuri - Pagina 13
helbi spune:
Peca, sa aveti parte de SARBATORI FERICITE si un An NOU 2006 mai bun ca cel care tocmai se va incheia!
Craciun Fericit! La multi ani ! si........ Drum bun!
Cristina, o idee ar fi florile astea rosii de craciun. Am vazut joi in Pracktiker (ca eu de acolo mi-am luat bradul.......avizi amatorilor:-)) cu 1.99 si la 0.99 aveau niste ghivece rocii speciale pt florile astea, care dau f. bine pe masa. Eu mi-am luat si sunt incintata! Si tot de acolo am luat niste craciunei cu magnet la minute si picioruse (au si oameni de zapada si reni) care se pot agata pe perdea sau oriunde ai ceva magnetic. Nu zic asta pt educoatoare, dar poate intereseaza ca decor!!! Eu am luat 18 buc (0,99/bucata, iar in Kaufhof sunt 1,99 buc.) pt mine si o prietena si copii au fost extrem de incintati!
Himmelsduft spune:
Peca: Si din partea mea Craciun fericit si un An nou plin de impliniri si multa sanatate.
Florile rosii de craciun se cheama Weihnachtsstern.
Himmelsduft
calut
helbi spune:
Pt cine mai este interesat: acum am aflat detalii si despre cea de a doua firma care comercializeaza cirnati, toba, etc. din NurenMOSR, am dat detalii citeva pagini in urma).
Firma se numeste FRONIUS - tel 0911315548 (linga Mitropolie) - i-i gasoti si pe net.........
Costuri transport la domiciuli:
- pachet pina in 5 kg ......4,90 euro
- pachet pina in 10 kg......6,50 euro
Christel spune:
Am gasit in sfarsit lapte praf la Real. Se numeste magermilchpulver ( marca SUCOFIN).
quote:
Originally posted by osolita
Christel si eu caut de ceva timp lapte praf dar n-am gasit inca.
Never knew before what eternity was made for. It is to give some of us a chance to learn German.
(Mark Twain)
osolita spune:
Multumesc Christel, o sa incerc si eu la Real.
Never knew before what eternity was made for. It is to give some of us a chance to learn German.
(Mark Twain)
Irinusha spune:
quote:
Originally posted by helbi
Firma se numeste FRONIUS - tel 0911315548 (linga Mitropolie) - i-i gasoti si pe net.........
Helbi, te rog frumos, poti sa-mi dai site-ul? ... ca am inteles ca au, insa eu nu i-am gasit pe net .... presupun ca acolo gasesc si produsele cu preturi cu tot. Carnati face tata, dar de o toba ne e pofta ...
Multumesc frumos!
Irinusha & Cris (03.05.04)
Alina spune:
quote:
Originally posted by Irinushaquote:
Originally posted by helbi
Helbi, te rog frumos, poti sa-mi dai site-ul? ... ca am inteles ca au, insa eu nu i-am gasit pe net .... presupun ca acolo gasesc si produsele cu preturi cu tot. Carnati face tata, dar de o toba ne e pofta ...
Multumesc frumos!
Irinusha si fetele din München,
Exista magazin cu produse romanesti si aici,undeva pe linga Hauptbanhof.Stiu ca au carne de mici,carnati,tobe,parizer,zacusca,etc.
La o "Viata in Germania"de anul trecut am pus adresa si tel,daca am vreme,le recaut deseara.
Pe mine foi de varza murata ma intereseaza.
Alina
Irinusha spune:
Alina, multam fain! Lasa ca o sa caut eu ... si o trimit pe mama daca ne creste pofta ;)
Foi de varza se gasesc la turci, facute pachet vidat parca. Tot pe la gara pe la magazinele iugoslave se gasea parca si la butoi ... dar asta pe vremea cand stateam noi in München, acum nu mai stiu sigur.
Toate cele bune!