Viata in Germania (28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Merci Laura, o sa caut fondantul. Eu vreau sa fac floricele, trandafiri din el, crezi ca e bun si se modeleaza bine? L-ai incercat cumva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Buna fetelor din Germany,as avea si eu o intrebare,imi spune-ti va rog cum e in Germania cu gradinitele,de la citi ani se duc copiii la gradinita si cit costa?.Aici in Olanda gradinita e foarte scumpa.
Christel,floricele,trandafiri din fondant sau marzipan gasesti la Rewe,eu de acolo am luat acu doua saptamini

Numai bine

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Salut!

Tocmai vad acum reluare de la Sabine Christiansen.....invitata e si Marie Jean Ion.....

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Azi mi-am luat Niederlassungserlaubins unbefriestet. Cine are nevoie de info suplimentare, poate sa intrebe.

Pt. Anka.....de obicei, copii merg la gradi de la 3 ani. Sunt insda gradi, ca cea la care e fata mea (o gradi catolica) la care i-i primesc de la 2 ani jumate, dupa amiaza de la 14-17, pt acomodare, iar cind fac 3 ani, pot merge de la 7.30-17.00.

Plata depinde de venitul familiei si de nr de copii. Eu pt un loc de la 7.30-17.00 cu Frühstück, Mittagsessen si un Imbiss la ora 15 platesc 215 Euro pe luna.

Lapte praf am vazut la turci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Multumim pt urari! am avut party, ne-am distrat, sper ca si musafirii... Acuma ne preg. pt Craciun:)

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Teledon - 5000€ pentru AlinaLumina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

quote:
Originally posted by copiloi

Salut!

Tocmai vad acum reluare de la Sabine Christiansen.....invitata e si Marie Jean Ion.....

Alina

Hallo!

Si eu am vazut ieri seara emisiunea Sabine Christiansen si pe jurnalista romana. I-au pus intrebari legate de timpul in care ea a fost ostatica in Irak. Am avut impresia ca in momentul in care a fost intrebata daca au fost platiti bani ptr ea, a ezitat, apoi a raspuns ca Nu, nu poate spune asa ceva. Nu mi-a placut insa cum au tradus.

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Din pacate, eu nu am vazut aseara, dar azi dimineata, la cafea, inainte de a pleca la Uni, ma jucam cu telecomanda si am dat de reluarea respectiva. Nu am vazut decat vreo 10 minute.....la fel si mie, nu mi-a placut traducerea, care era facuta de o romanca, si nu de vreun neamt.

Editez, sa urez La Multi Ani sarbatoritului din fam. Cristinei (tinatache)!!!

Alina

Mergi la inceput

multumim, multumim! Tocmai are febra:((

fetele care vreti jucarii, lenjerii de pat si alte chestii cu teletubbies, Mickey Mouse, printese si altele, uitati aici tot ce va doreste inima: www.happytoys.de

Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Teledon - 5000€ pentru AlinaLumina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

Chiar daca este putin devreme......eu va urez de acum:

Craciun Fericit! si Sarbatori Fericite! iar anul care vine sa va aduca tot ce are el mai bun!

noi plecam maine spre romania.....si nu stiu daca mai ajung sa intru!

peca si niko(23 iulie '05)
_

Mergi la inceput

fetelor, ce ziceati ca pot sa le iau la educatoare? ca la noi nu se strang bani si nu am nici cea mai vaga idee...

Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius

Mergi la inceput