Viata in Germania (28)

Viata in Germania (28) | Autor: DidiAlex

Link direct la acest mesaj

Poftiti!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=20467" target="_blank">1,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=21515 br / " target="_blank">2 ,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=22666&whichpage=1 br / " target="_blank">3,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24043 br / " target="_blank">4,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24043" target="_blank">5,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24405 br / br / " target="_blank">6,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24914" target="_blank">7,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=25448" target="_blank">8,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=26487" target="_blank">9,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28124&whichpage=1" target="_blank">10,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33808&whichpage=1" target="_blank">11,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35572" target="_blank">12,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36733 br / br / " target="_blank">13,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38309" target="_blank">14,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40014&whichpage=1" target="_blank">15,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41474" target="_blank">16,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43061 br / " target="_blank">17,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44176 br / " target="_blank">18,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45607" target="_blank">19,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47279&whichpage=1" target="_blank">20,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49492&whichpage=1 br / " target="_blank">21,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51258" target="_blank">22,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54440 br / " target="_blank">23,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57093" target="_blank">24,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58289" target="_blank">25, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59464" target="_blank">26, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60995&whichpage=1" target="_blank"> 27

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Revin cu intrebarea din capitolul precedent:

quote:
Originally posted by DidiAlex

Sal,

Voi ati facut calendare cu pozele piticilor? Am citit parca pe aici despre o mamica care de asemenea intreba.

Avem pozele dar, tot ne lungim si parca vad ca vine Craciunul si noi nu le avem gata....vreo 10 calendare in total!

Cunoasteti/aveti cunostinte despre firme/situ-uri mai convenabila la raportul pret/calitate?

Alexandra

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!

"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

va multumesc pt linkurile pt poze, am sa trimit cat de curand ca la Aldi m-au lasat cu ochii-n soare:(

didialex, eu am facut dar chiar l-am facut eu, adica l-am scos la imprimanta color, l-am decorat cu tot felul de chestii prin word. Voiam sa fie mai... personal, sa fie 100% facut de noi.

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Teledon - 3945 de euro, Lumina ochilor pentru Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Fetele, voi beneficiati pentru copilasii vostri si de alocatia din Romania?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Helbi, LA MULTI ANI!!!!! Cam tardiv, dar urarile de bine sunt intotdeauna bine-venite
Multe bucurii si numai dorinte implinite!!!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Copiloi, merci mult! Numai bine is tie!

Te-ai descurcat atunci in Frankfurt? A fost ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Da, Andreia.....pana la urma trenul cu care am venit eu a oprit in Hauptbahnhof, am stat 2 ceasuri in gara....mai erau si altii care asteptau (si aproape toti Auslaenderi )si nu mi-a mai fost frica....iar in Mannheim m-a asteptat sotzul in gara si am luat un taxi pana acasa.

A fost bine pana la urma!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by copiloi

Da, Andreia.....pana la urma trenul cu care am venit eu a oprit in Hauptbahnhof, am stat 2 ceasuri in gara....mai erau si altii care asteptau (si aproape toti Auslaenderi )si nu mi-a mai fost frica....iar in Mannheim m-a asteptat sotzul in gara si am luat un taxi pana acasa.

A fost bine pana la urma!

Alina

Super!!! Ma bucur ca nu ai fost nevoita sa stia in Frankfurt Süd, ca nu prea aveai unde (m-am uitat duminica si am vazut un bar undeva pe sus............dar cit de safe e, si ce program are, habar nu am).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

alina (copiloi) si eu m-am gandit la tine, e bine ca ai ajuns fara probleme.

Fetelor, subiectul Alinei care trebuie operata la ochisori a revenit la Umanitare, cazul ei e documentat si aprobat, iar fetele din Belgia s-au unit sa le ajute cu cazarea si ajutor la fata locului. Daca ne unim si noi poate strangem cu totii cei 5000€ ca sa poata fi operata la ambii ochisori. Ce ziceti?

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Teledon - 5000€ pentru AlinaLumina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

nu ma gandisem sa fac gen pomisor, e chiar interesant, ci la un fel de cadou in cadou si tot asa, cutie in cutie si in fecare un loz, si cred ca o sa raman la lozuri...fie ele cadou in cadou fie pomisor...

mersi de idee

peca si niko
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

bine v-am regasit dragilor.m-am intors si eu de prin romania.

daca sunteti cumva interesate careva vreau sa va spun ca la vama ungureasca ne-a cautat prin bagaje iar cei care au avut produse din carne sau lapte le-au fost confiscate.

va doresc o zi minunata

http://community.webshots.com/user/svetlana_79

Mergi la inceput