Viata in Germania (28)
Poftiti!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=20467" target="_blank">1,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=21515 br / " target="_blank">2 ,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=22666&whichpage=1 br / " target="_blank">3,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24043 br / " target="_blank">4,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24043" target="_blank">5,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24405 br / br / " target="_blank">6,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24914" target="_blank">7,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=25448" target="_blank">8,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=26487" target="_blank">9,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28124&whichpage=1" target="_blank">10,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33808&whichpage=1" target="_blank">11,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35572" target="_blank">12,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36733 br / br / " target="_blank">13,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38309" target="_blank">14,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40014&whichpage=1" target="_blank">15,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41474" target="_blank">16,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43061 br / " target="_blank">17,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44176 br / " target="_blank">18,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45607" target="_blank">19,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47279&whichpage=1" target="_blank">20,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49492&whichpage=1 br / " target="_blank">21,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51258" target="_blank">22,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54440 br / " target="_blank">23,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57093" target="_blank">24,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58289" target="_blank">25, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59464" target="_blank">26, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60995&whichpage=1" target="_blank"> 27
Raspunsuri
DidiAlex spune:
Revin cu intrebarea din capitolul precedent:
quote:
Originally posted by DidiAlex
Sal,
Voi ati facut calendare cu pozele piticilor? Am citit parca pe aici despre o mamica care de asemenea intreba.
Avem pozele dar, tot ne lungim si parca vad ca vine Craciunul si noi nu le avem gata....vreo 10 calendare in total!
Cunoasteti/aveti cunostinte despre firme/situ-uri mai convenabila la raportul pret/calitate?
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!
"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez
tinatache spune:
va multumesc pt linkurile pt poze, am sa trimit cat de curand ca la Aldi m-au lasat cu ochii-n soare:(
didialex, eu am facut dar chiar l-am facut eu, adica l-am scos la imprimanta color, l-am decorat cu tot felul de chestii prin word. Voiam sa fie mai... personal, sa fie 100% facut de noi.
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Teledon - 3945 de euro, Lumina ochilor pentru Alina
copiloi spune:
Helbi, LA MULTI ANI!!!!! Cam tardiv, dar urarile de bine sunt intotdeauna bine-venite
Multe bucurii si numai dorinte implinite!!!
Alina
copiloi spune:
Da, Andreia.....pana la urma trenul cu care am venit eu a oprit in Hauptbahnhof, am stat 2 ceasuri in gara....mai erau si altii care asteptau (si aproape toti Auslaenderi )si nu mi-a mai fost frica....iar in Mannheim m-a asteptat sotzul in gara si am luat un taxi pana acasa.
A fost bine pana la urma!
Alina
helbi spune:
quote:
Originally posted by copiloi
Da, Andreia.....pana la urma trenul cu care am venit eu a oprit in Hauptbahnhof, am stat 2 ceasuri in gara....mai erau si altii care asteptau (si aproape toti Auslaenderi )si nu mi-a mai fost frica....iar in Mannheim m-a asteptat sotzul in gara si am luat un taxi pana acasa.
A fost bine pana la urma!
Alina
Super!!! Ma bucur ca nu ai fost nevoita sa stia in Frankfurt Süd, ca nu prea aveai unde (m-am uitat duminica si am vazut un bar undeva pe sus............dar cit de safe e, si ce program are, habar nu am).
tinatache spune:
alina (copiloi) si eu m-am gandit la tine, e bine ca ai ajuns fara probleme.
Fetelor, subiectul Alinei care trebuie operata la ochisori a revenit la Umanitare, cazul ei e documentat si aprobat, iar fetele din Belgia s-au unit sa le ajute cu cazarea si ajutor la fata locului. Daca ne unim si noi poate strangem cu totii cei 5000€ ca sa poata fi operata la ambii ochisori. Ce ziceti?
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Teledon - 5000€ pentru AlinaLumina
peca spune:
nu ma gandisem sa fac gen pomisor, e chiar interesant, ci la un fel de cadou in cadou si tot asa, cutie in cutie si in fecare un loz, si cred ca o sa raman la lozuri...fie ele cadou in cadou fie pomisor...
mersi de idee
peca si niko
_
osna spune:
bine v-am regasit dragilor.m-am intors si eu de prin romania.
daca sunteti cumva interesate careva vreau sa va spun ca la vama ungureasca ne-a cautat prin bagaje iar cei care au avut produse din carne sau lapte le-au fost confiscate.
va doresc o zi minunata
http://community.webshots.com/user/svetlana_79