cosmetice?

cosmetice? | Autor: nicolutza

Link direct la acest mesaj

buna! stiti ce gama de produse cosmetice romainesti folosesc apa termala de la baile herculane? sau produse cosmetice rominesti detinate tenului cuperozic?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

produsele Ivatherm folosesc apa termala de la herculane. sunt fabricate la tg. mures, dar scrie pe ele made in france.
mie mi s-a recomandat demachiantul pt. ten sensibil, e bun,desi nu cred ca ar trebui sa fie parfumat, fiind destinat tenurilor sensibile.

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolutza spune:

unde as putea gasi produsele ivatherm? si cam cit sunt de scumpe?

Mergi la inceput

se gasesc in farmacii si sunt destul de scumpe; o crema de 30 de ml e cam 300.000, demachiantul de 200 ml-340.000.

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

wow, Teodora, ce bine informata esti
lucrezi in domeniu?

Mergi la inceput

Clyo, nu sunt in domeniu, dar am un ten sensibil cu care m-am plimbat si la dermatolog, cu rezultate sub asteptari,dar cu bugetul mult redus.
acum incerc sa ma informez singura si cred ca voi incerca produsele de la Roc pt. ten sensibil . am deschis mai demult un subiect despre ingrijirea acestui tip de ten, dar prea multe raspunsuri nu au fost.asa ca daca mai are cineva sfaturi-eu le astept cu speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teolina spune:

Fetelor, dar despre noua gama Aver de la Farmec Cluj stiti ceva?
Ati incercat cremele din aceasta gama? Am inteles ca au in compozitie apa minerala Biborteni si extract de vin.

Mergi la inceput

Teodora, o amica cu ten sensibil (si cu multi bani) s-a dus la dermatologul de la Estee Lauder, i-a facut o gramada de teste ( nu stiu detalii) si i-a stabilit programul de ingrijire si automat si produsele.
acum are un ten super.

doar o idee...

Mergi la inceput

Clyo, multumesc,desi eu sunt ajung mai greu in capitala. mi s-au recomandat insa produse clinique,care sunt hipoalergene-fond de ten superbalanced make-up(nu ma multumeste deloc) si pudra 2 in 1, care e ok.

Mergi la inceput

Teodora, sa-mi zici si mie, te rog, cum sunt produsele ROC.

mersi

Mergi la inceput

Clyo,deocamdata pot sa-ti zic doar de crema pt. ochi retin-ox de noapte; am primit un tester de la o prietena careia i-a provocat o alergie urata, cu umflarea pleoapelor; dupa 2 seri de folosire ma ustura si pe mine sub un ochi.se pare ca nu toata lumea tolereaza produsul.
in rest-am dat la subiectul deschis de tine link-ul spre produsele Roc; am studiat pe indelete site-ul recomandat de Anelize si am ajuns la concluzia ca produsele care au de la 3 stele in sus (deci nu 3 stele) sunt bune.
restul impresiilor ti le scriu dupa ce-mi iau produsele si le si folosesc un pic.

Mergi la inceput