cosmetice?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns penelopa spune:

Fetelor ati deschis un subiect care ma intereseaza mult.
Ati folosit Vichy?
Eu m-am dat 3 luni cu crema Pro activ de la Vichy si aveam un ten super dupa ce nu m-am mai dat cu ea am impresia ca mi-a "cazut fata".Asta da dependenta sau e puternica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

quote:
Originally posted by clyo

Teodora, o amica cu ten sensibil (si cu multi bani) s-a dus la dermatologul de la Estee Lauder, i-a facut o gramada de teste ( nu stiu detalii) si i-a stabilit programul de ingrijire si automat si produsele.
acum are un ten super.

doar o idee...

Clyo,unde il gasesc pe aces dermatolog de la Estee Lauder???
Din pacate o sa iti citesc raspunsul deabea pe 11 decembrie pt ca sunt plecata pana atunci,dar deabea astept sa dau de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Anelize,nu cunosc detalii dar incerc sa aflu pana pe 11 decembrie.
tipa este super cocheta si mare iubitoare de produse Estee Lauder.

distractie placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

quote:

Ati folosit Vichy?

Eu si sotul meu folosim samponul antimatreata de la Vichy de care suntem foarte multumiti.
Al meu sot facea niste scuame urate numai in fata si cu orice sampon cu care se spala nu putea sa scape de ele. Dar Vichy si-a facut efectul si nu cred ca-l vom mai schimba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolutza spune:

buna! revin...am cumparat demachiantul si crema pentru piele cuperozica de la ivatherm si sunt multumita. lasa tenul luminos, imi place. am sa vad care sunt rezultatele dupa 3 luni de folosire, cit recomanda producatorii. insa crema se aplica numai pe zonele cu probleme si a trebuit sa-mi iau o alta crema pentru zonele neafectate si am luat gerovital, crema hidratanta+ cea contur pt ochi si sunt super. voi -cele cu ten sensibil-cuperoza-ce produse folositi? am inteles ca sunt contraindicate cremele antirid in cazul acestui tip de ten. stiti ceva despre asta? daca am ajuns la 30 de ani, putem face ceva pentru prevenirea ridurilor , fara sa agravam probl preexistente ale tenului? care ar fi un ritual corect de iongrijire a pielii sensibile si cuperozice? multa si astept raspunsuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 17girl spune:

si eu as fi interesata de dermatologul de la estee lauder, chiar daca ajunge mult... dar cred k vin prea tarziu cu intrebarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Teodora,creme din gama Avene nu ti-a rec dr.sau Eucerin?

de fetitza cu funditza,zisa piticotul urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput