Oligospermie (16)- putini, da' (ne)buni!
Raspunsuri - Pagina 8

Natasha71 spune:
Aho, aho, copii si frati, stati putin si nu manati... nu v-am spus ultimele noutati: spermograma noastra a fost repetata si am constatat cu stupoare 8 mil. de /ml, deci cu mult mai proasta decat ultima... am primit de facut spermocultura (apropo, sa-mi spuneti si mie daca sunt aceleasi conditii de recoltare ca si la spremograma, adica trebuie mers cu borcanelul sau cum?), si analize hormonale tot pt sot- FSH, LH, testosteron si prolactina (pe astea deja le-a facut, asteptam rezultatele). Eu banuiesc ca deteriorarea asta se datoreaza si faptului ca s-a apucat din nou de fumat
. Cam astea-s noutatile de sfarsit de an, asa...
Teo, ma bucur mult ca ai revenit printre noi!
Greule, eu am fost tare cuminte, ce zici, vine Mosu' si la noi?
AYSHA, fata scumpa, bine ca mai treci si pe la noi sa ne incurajezi!
OANA, eu iti doresc calatorie placuta si sa revii cu forte proaspete!
Nounou, asa e ca ni se potriveste la fix "putini dar (ne)buni"?
Hai sa va spun un banc sec acum, ca m-a lovit inspiratia din senin: "Doua ciori pe un gard. Apare a treia: 'eu sunt seful'"

titelu spune:
Natashicooo i-ai pus parul pe moatze la fatuca cea dragastoasa si bogata,apoi ce bogatie o fi aceea cind nu-i bb-ul linga tine,?nu mai speria bogotanele!
daniela b mai in gluma,mai in serios,posteaza spermograma sotului,ca sa ne dam cu parerea si eventual sfaturi ptr.un tratament naturist din a noastra experienta.Si nu mai fi asa de bogata ca ne sperii,saracii de noi.

daniela_b spune:
Cind am spus "bogati" NU ma refeream la bani. Poti fi bogat in multe alte feluri. Ma intristeaza umorul vostru "sec". Frumosi si bogati inseamna ca sintem fericiti impotriva tuturor problemelor. Imi pare chiar rau ca am venit si eu sa zic ce ma doare. In doar citeva ore am aflat ca sint ...in plus.
Cu toate astea...va multumesc. Chiar am aflat lucruri noi despre ce inseamna toleranta.
Si de data asta, poftim: pupici!
P.S. Ma bucur pentru toti cei care au reusit sa devina parinti. Asta este cea mai de pret izbinda a unui om. Sper sa reusesc si eu.

M Oana spune:
Cioara diriginta a cam stat pe gard in ultimele zile, ca ii inghetasera bateriile de la atata esec la inseminari + accident de mashinel + cateva alte nemultumiri adunate buluc , asa, ca la sfarsit de an...........
Am casa plina de cadouri acum si inca mai am niste cearsafuri de liste care trebuie onorate pana la finele saptamanii acesteia, caci asa ma incarc eu cel mai bine, daruind din ceea ce Dumnezeu mi-a dat din plin........
Printre cadouoase si colinde fac bagajele de zor, iar la voi promit sa ma intorc dupa 9 ianuarie cand aterizez pe pamant romanesc, incarcata cu energie frantuzeasca.
V-as mai spune cate ceva despre cum petrec pe la diferite chefuri mondene de sezon, dar se pare ca acest tip de conversatie nu se mai potriveste cu salonasul nostru, trecut anul acesta prin tot felul de Bobalne, toate victorioase......
Daniela daca ai rabdare sa citesti cateva fragmente din operele noastre, vei constata ca suntem o gasca de indivizi/individe care pe langa oligospermie au inteles ca acest loc este o oaza de relaxare si de bun gust artistico- oligospermistic.
Am ajuns sa facem din oligospermie o arta sau, mai bine zis, am invatat sa traim frumos si sa ne bucuram de viata chiar daca am fost atinsi de acest diagnostic care ne-a cam dat vietile peste cap.
Printre pupaturi, poezioare, catecele si descrieri ale Parisului putem sta si de discutii extrem de serioase pe tema oligospermiei, ceea ce si facem atunci cand simtim nevoia si cand e cazul, dar ceea ce ne leaga in primul rand este prietenia la care am ajuns dupa cateva luni bune de trait impreuna pe acest forum.
Va pupacesc pe toti din patutul meu de la geamul fara zapada deocamdat', de unde impachetez de zor cadouri pentru cei dragi si promit sa organizez o petrecere in salonul nostru,ashe, de sfarsit de an, undeva pe joi sau vineri seara.
Aduc poezii, bauturica si invit pe toata lumea, inclusiv pe moderatori, caci va fi o petrecere de neiutat. Ce ziceti?????

titelu spune:
Daniela nu mai fi bosumflata,nu pleca cu jucarii cu tot.Spune problema sotului tau si o vom dezbate la cel mai serios mod,chiar daca mai ridem pe la colturi.Fi tare,caci astfel problema voastra v-a face parte din viata voastra de zi cu zi si va v-a innegri momentele placute dintre voi.Te ascultam cu mare atentie...

luli spune:
Tu Daniela draga, da' esti cam acrisoara - ma gandesc cum ai fi de sefa - -
... ce ai dom'le cu lumea?
Si eu sunt noua pe aici pe topicul asta si mai veche pe alte topicuri dar asa abordare - ma scuzi - mai rar am vazut... .
... si lasa-ma si pe mine sa fiu putin - cat de dragastosi sunteti voi amandoi
dar acest "Sper sa reusesc si eu" e.. la singular?
.
Hai sa bagam sabiile in teaca si ai sa vezi ca ai sa te simti bine aici - sunt si eu putin nervoasa abia ce am picat de la servici, obosita si cu si... in loc sa ma relaxez imi creste timolul, pai se poate?
Vorba lui Titelu si a Oanei - spune-ne ce te doare - si mai repede!!!
Luli

greuceanu spune:
Salutare salutare,hai noroc si la mai mare,
Daniela b:Ne-am dat seama ca esti rabdatoare dupa intrarea ce ti-ai facut-o. Dar nu-i bai. Nici eu n-am fost departe de tine si m-am bosumflat teribil cand s-a deschis un nou capitol si eu am ramas la cel vechi dand din buza.Si m-am suparat foc pe moderatori si pe toti. Nimeni nu intelegea de ce. Abia mai apoi m-am dumirit,am bagat coada intre picioare si m-am intors smerit,iar toata lumea m-a primit cu caldura. Problema e ca noi cei de aici ne iubim. Fiecare sare in apararea celuilalt si cauta sa-l ajute. Lucru care azi mai rar il intalnesti. Cam asta e. Si cum in oligospermie lucrurile se urnesc foarte greu si progresele sunt foarte lente, ce am putea face in acest rastimp, mai incercam si noi sa uitam de necazuri.
Natasha:La ceilalti nu stiu daca vine dar la tine cu siguranta va sosi Mosul.
Nounou: stii vorba aia "tineti aproape" asa e cu soferii astia.

luli spune:
Bravo Petro - mi-a placut, mi-a mers la suflet .
Eu ma lupt cu sotul meu sa lasi iar tigara
Luli

nounou spune:
Darlingsi, pe mine m-a apucat scoala cand toata lumea alearga dupa cadouri ... am de facut o lucrare nasolicaaaaa pana duminica . Si se ia, fratzilor! E boala in familie, ne-a lovit
pe amandoi, numai ca dansu' e profu
.. anyway, in ultima vreme tot prin sms am
De parca nu era suficient ca-mi caut costum de baie matlasat pentru plecari de Boboteaza in decoruri cu traditie estivala .
Insomnie la comanda, cofeina intravenos, dar merge o piftie ......
Off, ce bine ca sunteti, mai iau si eu cate o gura de oxigen din borcanel ..
Greule
V-as mai spune cate ceva despre cum petrec pe la diferite chefuri mondene de sezon, dar se pare ca acest tip de conversatie nu se mai potriveste cu salonasul nostru, trecut anul acesta prin tot felul de Bobalne, toate victorioase...... - leaaaaoooo si ulatooooo, esti lea ca nu te mai joci cu noi de-a balelina