Oligospermie (16)- putini, da' (ne)buni!
Raspunsuri - Pagina 9

luli spune:
Nounou - merge si piftia si salata buf
Spune aci despre ce e vb poate te putem ajuta mai eliminam din stres si poate creste nr
Luli

nounou spune:
Iata cu ce scade stresul: http://www.epdlp.com/clasica.php?id=452
Am tocit discul saptamana asta ascultand ....

nounou spune:
Deci, pe indelete:
1. Eu inscrisa la cursuri - proiect de predat luni
2. Eu plec la Constanta - o sa predau cursuri 2 saptamani, dupa care inca jumate de an implementare
3. Sotzi inscris la cursuri - proiect de predat dupa Revelion (eventual o data cu sorcova )
4. Sotzi preda cursuri maine si poimaine ..
Sa ma inscriu la cursurile lu' sotzi sau sa-l bag in geamantan?

greuceanu spune:
Luli:Da di ci n-o lasi (tigara)Nu cumva esti di la Moldova si tu?
Nounou: dar slipul de blana unde l-ai ascuns?

luli spune:
Of...Nounou... ce-mi place
... fac o pauza mica (ma duc sa-mi fac tratamentul) dupa care revin.
Luli

luli spune:
Da Greule sunt din Sudu' Moldovei - numai ca m-am grabit am vrut sa scriu "lase" si a iesit "lasi" pentru ca vb cu el in acelasi timp si ii spuneam again ca intr-un monolog: "trebuie sa lasi tigara!"
Nounou - pe ce tema?
Luli

nounou spune:
Luli, filmul l-ai vazut?
Nu ma ispiti ....
Greule, ce m-as face fara tine .. intotdeauna ai o vorba buna si de ajutor .. blana sa fie!

M Oana spune:
Eu tot impachetez cadouase, dar cu un ochisor si cu sufletul sunt la voi.
Din pacate, acum trebuie sa ma retrag, caci maine cu zorii in cap ma duc sa comand masinuca cea noua, ROSIE, manca-o-ar mamicuta pe ea de Printesa.
Daca as avea copilas m-as duce sa adorm copilasul, dar cum nu se intrevede nimic in domeniu, ma duc sa adorm copilasul din mine, care va
toata noaptea, pana in zorii cei mult asteptati......
Dar sa stiti ca joi si vineri las orice trebsoara, scot bancurile si poeziile din sertar si ma prezint cu ele frumos impachetate, ca nu se poa' sa treaca 2005-ul, fara sa tragem o mega petrecere in stilul nostru.........
Greule, Titelule, Peterpane, Natashico, Nounoutzo, Luli, Aysha, Carmecitooo, Theo, Barby, Liano........ tot binele din lume sa curga in rauri de confeti peste capsoarele voastre...........

nounou spune:
Luli, eu l-am descoperit abia acum, cand se rostesc in soapta noi dorinte, vechi sperante .. si tot tremur de emotie de atunci ..
Ei, iata cum purtam noi haine demodate intr-un salonas plin de vise ..
Noapte buna !