Cati ani are Irinel Columbeanu?
Raspunsuri - Pagina 8
mihaela_80 spune:
dar daca o determina prin promisiuni gen : te fac miss romania, iti cumpar masina, salon de frumusete etc? ca doar nu casatoria le intereseaza pe ele cel mai mult...
si, in plus, asta nu e genul de fapta pentru care organele de ancheta sa se autosesizeze, nu? adica trebuie sa faca mai intai cineva o plangere (partea vatamata :) sau parintii, etc)
pana la urma, ma gandesc ca nici fetele astea nu-s chiar asa de inocente...mai rau e ca prin toata publicitatea din jurul acestui cuplu s-ar putea promova un model de succes prin liceele romanesti...desi nici asta n-ar fi de azi de ieri...
Guestus spune:
quote:
Originally posted by mihaela_80
dar daca o determina prin promisiuni gen : te fac miss romania, iti cumpar masina, salon de frumusete etc? ca doar nu casatoria le intereseaza pe ele cel mai mult...
"3) Dacă actul sexual, de orice natură, cu o persoană de sex diferit sau de acelasi sex, care nu a împlinit vârsta de 18 ani, a fost determinat de oferirea sau darea de bani ori alte foloase de către făptuitor, direct sau indirect, victimei, pedeapsa este închisoarea strictă de la 3 la 12 ani si interzicerea unor drepturi."
BTW...ce inseamna act sexual de orice natura? ...cam rusinosi cei ce au scris legea
ingerash spune:
la intrebarea cati ani are I.C. eu am un raspuns 100% sigur:
MMMMMMMMMMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULLLLLLLLLLLLTTTTTTTTTTTTIIIIIII
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
papadie spune:
quote:io zic ca de la o vreme incolo nu-i mai zice rusine ci "rusinica"(sau "neputinta")
Originally posted by Guestus
BTW...ce inseamna act sexual de orice natura? ...cam rusinosi cei ce au scris legea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62033" target="_blank"> Va MAI AMINTITI DE LOVE STORY?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank"> ALINA-LUMINA
Alina spune:
quote:
Originally posted by tinatachequote:
Originally posted by lena
dar intrebare: cum adica are sotie???? pai sa fi asa cretinoida si sa ramai cu antedeluvianul viagrodependent cand poti sa-i iei juma din avere si sa te cari frumusel la parigi par exampla cum facu janina a lu sarbu...mare fraiera!!!!
sunt in urma raud e tot... ce-o facut janina lu sarbu? i-o luat banii sh-o plecat?:))))))
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Teledon - 3945 de euro, Lumina ochilor pentru Alina
Nici eu nu stiu ce s-a mai intiimplat cu Janine.Demult citisem ca era grea iar Sarbu sicea ca nu-i cupilu lui .
Mai stie cineva ceva?
Oricum vad ca pä la ProTV nu se mai aude nimicuta de Janine .
Alina
Pegasis spune:
quote:http://www.infonews.ro/article8082.html
Originally posted by Alina
Nici eu nu stiu ce s-a mai intiimplat cu Janine.Demult citisem ca era grea iar Sarbu sicea ca nu-i cupilu lui .
Mai stie cineva ceva?
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
michelle7 spune:
janine e cica la Paris si probabil face ce stie ea mai bine ca doar de pe vremea lui ceausescu era cunoscuta pt serviciile ei. apropo de janine si de loredana se vehicula zvonul ca faceau petreceri cu studentii straini negrii pt ca aveau o preferinta pt dotarile lor. se pare ca nu a fost o coincidenta ca amandoua s-au lipit de bosii de la PROTV , a fost un plan bine pus la punct.
Michelle 7
nadina spune:
Pe Radio Guerilla am auzit despre un apel impotriva prostitutiei infantile din moda si imotriva lui Irinel Columbeanu. Personal as semna un astfel de apel.
NAdina
tinatache spune:
quote:
Originally posted by nadina
Pe Radio Guerilla am auzit despre un apel impotriva prostitutiei infantile din moda si imotriva lui Irinel Columbeanu. Personal as semna un astfel de apel.
NAdina
daaa, si eu am auzit, dar nu stiam cine-i Irinel asta. E bun apelul, il putem semna undeva pe net?
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Teledon - 5000€ pentru AlinaLumina