Cati ani are Irinel Columbeanu?
Raspunsuri - Pagina 3
dyana spune:
Cu HOTZIA . a furat numa fro 7 milioane dolari de la bancorex
cu asta se ocupa
dar face parte din categoria , daca el un mare hotz, este vizitat noaptea de un hotz mai gainar ashea, poate sa-l omoare , fara sa intre la parnaie, cam cu asta
in rest, tzine de dosarele X cum naiba a umblat el cu romanitza iovan inalta de freo 3 metri si altele asemenea...
asta e de dosarele X
aime spune:
aha, ma gandeam eu ca nu-i cine stie ce de capu' lui...da ce-i frate cu mediatizarea asta? a facut si ceva bun ? sau da bine cu siameza (cum spunea cineva mai sus) pe sticla?
aime si Vladimir
Oana spune:
quote:
Originally posted by dyana
in rest, tzine de dosarele X cum naiba a umblat el cu romanitza iovan inalta de freo 3 metri si altele asemenea...
asta e de dosarele X
chiar ca de dosarele x.....
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
Eftimie C. spune:
Nu mai e "virinel", mai nou Carcosasii ii spun "DEZVIRGINEL".Au avut o intreaga emisiune saptamana asta la radio, pe tema prietenei lui, daca a purtat sau nu chilotei la prezentarea de moda unde a iesit castigatoare.
Eu cred ca are nevoie de un
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
laura113 spune:
Eu stiam ca are peste 50 ani.....
Asa ii place individului sa lanseze, sa sponsorizeze fete aproape virgine....dar totusi lui ii place sa fie asa fraierit, mintit, ca doar la cate a schimbat doar nu crede ca e iubit? plus ii place sa fie si pagubit?!
Cred ca este si pedofil si sadic din moment ce traieste cu persoane fara sa fie iubit de acestea.
Se vorbeste acum de el pt. ca tocmai a fost un concurs de frumusete iar castigatoarea a fost invitata la mai multe emisiuni si pt ca tot ea este actuala iubita a individului Irinel C.
Cat despre fete, prostitutie se practica de la trotuar pana la nivel al' mai inalt...
Anderra spune:
quote:
Originally posted by denizel
pai, eu stiam de la carcotasi ca-l cheama virinel!!!
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Ba nuu ba nuuu ..nu il cheama nici virinel nici Dezvirginelor..sunteti voi toate invidioase .. il cheama ..URINEL!!!
dyana spune:
cum adica frate pagubit...??? cand ai o avere de milioane de dolari FURATA, ce mai conteaza cum o pierzi???
energy spune:
quote:
Originally posted by tinatache
da' ästa cine mai e??
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Teledon - 3945 de euro, Lumina ochilor pentru Alina
Virinel sau Urinel
acest supergeronto macho pedofil,
care ar putea face reclama cu brio produselor Ana Aslan, pacat ca doamna dr. nu-l mai poate cunoaste, domnia-sa ar fi fost fericita sa vada cum infloreste geriatria in soubitz.
energy spune:
nu pot sa ma abtin
citez din saptamanalul A.C. (am voie sa scriu tot, sau fac reclama?):
un batran precoce a carui unica realizare in lumea modelingului de minore este ca a descoperit "ovulul lui columbeanu"
sau
chilotzel si miaunel
prietena lui columbeanu a defilat fara kilotzi la Bucharest Fashion Week. Pentru ca, de cand e majora si nu-i mai cere irinel carnetul de note la verificat, are voie sa umble cum vrea ea, cu conditzia sa nu se imbrace prea gros.