Cati ani are Irinel Columbeanu?

Cati ani are Irinel Columbeanu? | Autor: otau

Link direct la acest mesaj

Eu stiam ca are in jur de 40 max 45 de ani. Colegele mele de birou spun ca ar avea 60. Cine ma poate lamuri ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Eu l-am vazut la "Lori"de curind,nu prea stiam cine-i domnul dar nu am pierdut nimic .In fine,am priceput ca-i cam la 50.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

E trecut de 50, la cum arata.....dar are bani si fete una si una.

Paulacu Paul 34+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Cred ca glumiti cu 40-45 ani. Are 100, cred. Nici dinti nu mai are...

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Nu stiu cati ani are, dar am prins putin din emisiunea de aseara de pe B1Tv unde era invitat cu noua lui "achizitie" si pur si simplu mi s-a facut ...nu stiu fratilor, dar fetiscanele astea chiar asa de rau se pot cobori...nici un pic de creier...

iar de calitatea emisiunii ce sa mai zic...

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Aseara a fost invitat cu matisoara lui (care radea de una singura si statea lipit de el ca siamezii) si a declarat ca are doar 48 ani, da' se simte...Praslea cel voinic...
Daca fata are 18 ani cum a incercat sa dovedeasca la Teo in emisiune, relatia e OK (oricum nu va dura mai mult decat celelalte relatii pe care le-a avut Irinel), dar ce ne facem ca lui ii plac prospaturile de 16-17 ani?Eu cred ca e putin...pedofil.Stiu ca fetele il accepta, noroc de situatia lui, dar daca nu era bogat...cine se mai omora dupa el.
Totusi, se face prea mult tam-tam pe cazul lui.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Aseara, la "Nasul" (B1 TV), Irinel Columbeanu a afirmat ca are 48.

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

am citit recent ca 47; desi la cum arata...
dar sa nu-i plangem de mila, vedeti ca are parte doar de "prospaturi"; nu am vazut emisiunea de la b1, dar am vazut-o si pe "prietena" intr-o revista, e minora.

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

da' ästa cine mai e??

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Teledon - 3945 de euro, Lumina ochilor pentru Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Multumesc pentru lamuriri.
Eu nu le inteleg pe fetele astea care se agata de el. Chiar asa, sa faci pentru bani orice? Mi se pare prostitutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Chiar asa, vorba lui tinatache, asta cine mai e de se vorbeste in ultimul timp numai de el?

Mergi la inceput