Aspirante optimiste (168)
Raspunsuri - Pagina 7
iepumic spune:
Salutare, fetelor.
Ma primiti si pe mine in clubul vostru??? Va urmaresc de mult timp.
Tocmai ce am renuntat la AC si incep sa "studiez" problema...deocamdata ma duc la ginec. (Prof. V. Ancar) pe 12 dec. pentru control si evaluare generala a situatiei...daca nu e nimic ingrijorator...asteptam sa vede ce iese de la mama natura. Daca totusi nu iese....om mai vedea...intre timp...astept consiliere din partea voastra, ca sunteti mai cu experienta in "ale incercatului".
Va pupicesc.
Iepumic
>:D<
simonette spune:
Iepumic, bine ai venit si sa stai cat mai putin pe-aici! Sa pleci in mare graba la gravidutze! Multa bafta la evaluari!!!
Asa e fetelor...intotdeauna Decembrie, ne face sa ne dorim mai mult de la viata! Fiindca e luna cadourilor si noi suntem niste fete minunate, care merita sa primeasca daruri mii...mai ales ca ne dorim ceva atat de nobil si frumos

Va
pe toate si imi doresc din suflet sa ne implinim toate ca femei devenind pe langa sotii mame!!!
alexia28 spune:
Buna fetelor
M-ati facut sa plang citind scrisorile pentru Mos Craciun
, am scris si eu una pana la urma.
Mi-as dori atat de mult ca Mosu sa ne indeplineasca tuturor dorintele si sa ne aduca multi multi

Va pup.

MirelaV spune:
Buna dimineata! si sa aveti o zi "uscata" ![]()
iepumic, bine ai venit pe la noi. te trec acum in listuta, dar te rog sa imi spui si numele de botez. sper sa ne parasesti repede si sa-ti vezi visul implinit.
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61461" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
adya spune:
Fetelor, eu am avut 3 teste pozitive si la eco nu se vedea nimic
.Dupa o saptamina am mai facut un test care a iesit negativ. Analizele de singe tot negative. Concluzie: am pierdut inca o sarcina.
Acum iau din nou AC, iar peste 4 luni ne apucam din nou de treaba.
Pina atunci eu va doresc numai bine.
Va pup, si sa aveti un weekend cu soare, ca la noi ploua cu galeata
floricika spune:

La mine ziua 28 si scarbele nu au aparut!
Da Doamne sa nu mai apara timp de 9 luni!
Simptome nu am, am avut sanii sensibili acum o saptamana si m-au durut, m-a tinut 3 zile, si acum nu mai am nimic. Dar sunt optimista!![]()
ioana abia astept ziua de luni sa ne spui ca ai un test cu 2 liniute clare
MirelaV Doamne ajuta sa avem o zi "uscata"![]()
Nunta
simonette spune:
Buna dimineata aspirantelor optimiste! O zi buna tuturor
Adya, imi pare nespus de rau pt. sarcina ta
si mult curaj garnisit cu multa rabdare!
alexia28 spune:
,
Fetelor am si eu o intrebare pt voi. Luni ar trebui sa-mi fac analizele din ziua 14. Treaba este ca pana luni cand iau salariu stau cam prost cu banii si ma gandeam daca este vreo problema sa le fac marti in ziua 15 pentru ca oricum conform graficului din fertilityfriend s-ar parea ca o sa ovulez in ziua 15 (marti).
V-am pupat si va doresc o zi cat mai buna.