Aspirante optimiste (168)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Simo,

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Nu stiu daca ar trebui sa scriu aici pentru ca numai optimista nu sunt. Z.31, test absolut negativ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Gabiu, sorry. Mrrgem inainte..ce sa facem??? Speram ca poate luna viitoare.
In fiecare an, in decembrie, mai mult decat in orice luna, sper sa am un test pozitiv...

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

A mai trecut o zi si uratii tot nu au venit! Despre test o sa-l repet in weekend, dar deja am niste sani mari, tari si parca frumosi. Ma dor de nu mai pot si mi se par grei. Imi doresc din tot sufletul sa fie bebeu. Mi-am facut un doctor sigur...nu stiu daca imi fac clear blue. Am 2 colege care au ramas gravide lunile trecute , ambele cand au vazut ca nu le mai vin rusi au facut teste si....incredibil...la nici una nu au iesit doua linii, ba chiar la ambele ca la mine era a doua liniuta slaaaaaaab vizibila, si amandoua si-au facut teste mai ieftine. Ce sa va mai zic........vreau DOUA LINIUTE !!!!!!!!!
Va mai tin la curent. Pana atunci la treaba cu voi aspirantelor ca poate e luna noastra luna in care reusim sa concepem bebeii! Va pupic pe toate!

http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Anca Wish, ai dreptate, cred ca luna decembrie e de vina, parca niciodata n-am fost mai suparata ca acum. Si totusi am mai trecut de 4 astfel de luni dar asta mi-a pus capac. O fi pentru ca simt ca imbatranesc?
La tv e o reclama acum: Mamicooooooooo, mi-e foame!
Va doresc la toate sa aveti parte de astfel de strigaturi.
Pana atunci, speranta moare ultima.

Mergi la inceput

Gabiu, fata suparata. Uite cum facem: ne luam de manutza si pasim increzatoare intr-o noua luna.

Ioana, relaxeaza-te un pic. Mai asteapta 1 zi sau doua. Stiu ca-i greu. Tin pumnii.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

LA MULTI ANI ROMANIA.

...La multi ani ROMANCELOR....OPTIMISTE

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

AncaW,,,gabiu..io v-am apucat de mana si nu va mai dau drumu...hai catre o noua luna iubitelor

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Asa, Liana, asa. Tinem aproape.
, patrioatele mele. Ma duc in vizita la un bebe.
O seara frumoasa.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

va salut dragutelor.eu tocmai m-am intors din ale calatorii dar tot singurica ca vad ca bebele se lasa asteptat nu gluma.

va doresc o seara minunata

http://community.webshots.com/user/svetlana_79

Mergi la inceput