Aspirante optimiste (168)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Martha... Mergem inainte...pana la urma reusim!!!

Mergi la inceput

Scriu mes. asta asa, ca sa trec de cifra asta...si pe urma mai scriu unul ca s-o depasesc!!!

Mergi la inceput

Diciulica cum te mai prezinti, iubita??? Asa sa fie...sa scada lista pe masura ce creste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Eu zic sa scada lista mai repede decat creste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

ioanasunt prea multe simptome ca sa nu fie bebe!Ce test ai facut? Incearca si un Clear Blue si cum au zis si fetele cel mai bine ar fi testul de sange! Ma bucur pentru tine, sa iti dea domnu multa sanatate, se pare ca Mosul a venit deja pentru tine!

Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Simonette..pai cum sa ma prezint...mai binisor...n-am mai facut diverse boli si infectii...am terminat tratamentul de chlamidia...l-am trecut pe al meu sot pe naturiste iara si eu la fel....si pana pe 20 dec cand avem programarea la Denisa...mai trebe sa face spermograma si repetare a unor analize..cam asa stam..de la superlativ in sus

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Bravooo Diciule, de-acum incolo sa fie numai senin pe strada ta!!! Sa ne vii numai cu vesti bune, ca ai patimit destul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Mericel Simonette...sa te auda Dumnezeu...pentru ca eu am impresia ca prin prisma lui...inca n-am patimit destul...

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Ioana81: nu ma pricep la semne de sarcina... nu am experienta, dar eu zic sa faci un test din sange sau un Clear Blue, daca tot este asa de bun si o sa vezi ca totul e bine. FELICITARI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salut optimistele si LAMULTIANItuturor Romanilor ptr azi!

Fetelor, va multumesc mult ptr urarile de Sf. Andrei ! si va doresc su voi ceea ce-mi doresc si eu mai mult, sa se implineasca!!
LA MULTI ANI ! cu intarziere Ingeras , Cristinici si tuturor Andrelelor si Andreilor !!!

Fetelor,dupa cum am zis, ieri am fost la Buc., la prima consultatie cu Denisa Protopopescu ptr FIV. In amanunt am scris si la subiectul FIV, concluzia : se pare ca sunt OK ptr inceput, am doar ovare usor micropolichistice, nu prea stiu ce implica asta, si am o gramada de analize de facut sau de repetat. Mai greu e ca de-abia in martie mi-ar face loc ptr fertilizare, daca-mi ies bine toate analizele ! asa ca mai am cale lunga pana atunci.

Inca o data FELICITARI ! noilor gravidutze si sper sa auzim numai de bine de la primele echo !!!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput