Aspirante optimiste (168)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Floricika,,, nu mai fi suparata scumpa mea! Asta e! N-a fost sa fie luna asta, pe de alta parte, daca CM nu a venit, nu e inca totul pierdut,nu? Eu, te inteleg f. bine si imi pare rau ca treci prin asta, dar sa nu cedezi in fata tristetii care te incearca! Uite de la mine un mare, care sa ti-arate ca nu esti singura!!! Curaj, draga mea...va veni si , vei vedea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Multumesc simo , am scris mesajul ala exact in momentul cand testul arata clar o liniuta si de aia am fost asa suparata, acum deja mi-a mai trecut Si eu zic ca atat timp cat nu vin scarbele sperante tot mai sunt.Dar nu inteleg, iau duphaston de 2 luni, in mod normal trebuia sa vina ceas, la 28 de zile.....Si am si simptome, sani durerosi, pofta crescuta de mancare,urinari dese.....Dar testul nu lasa nici o prtita de interpretare, este CLAR o sungura liniuta.
Zicea cineva aici ca daca iei utrogestan mestra poate intarzia. De ce? Intreb pentru ca stiu ca duphastonul este ca utrogestanul, iar eu iau duphaston pentru a imi regla ciclul care intarzia.

Nunta

Mergi la inceput

Si acum...ziua buna la toate doamnele!!!

Am simtit sa-i scriu Floricikai mai intai, ca parea sa aiba mare nevoie de o incurajare!

Acum va pe toate de la un capat la altul al listei de aspirante si nu numai!!!
Valentina

Mergi la inceput

Floriciko, de la utrogestan, poate ca iti intarzie, dar de la duphaston, nu prea cred! Tu cand ai luat ultima pilula de duphaston??? Ca la 3-4 zile dupa, ar fi tb. sa-ti vina! Poate ca testul nu se pozitiveaza inca. In ce zi a CM esti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Ultima pastila de duphaston am luat-o marti, in ziua 25(am luat duphaston ziua 16-25, asta e a doua luna). Azi sunt ziua 31....

Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Ioana, felicitari!!!

Floriciko, pana nu vine CM poti sa speri! Sa fie cu okisori!

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Floricika, deci acum 6 zile...trebuia sa vina pana acum, doar daca nu e bb! Iou zic ca mai poti spera intr-o minune!!!Ce-ar fi sa-ti faci un test de sange??? Bafta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Floriciko, inca sa nu fi suparata, asteapta sa vezi daca te invadeaza rushii si dupa aia sa fi suparata! Io pana atunci mai sper.

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Buna fetele,am venit si eu de la eco si sa va dau pe fuga vestile.Ziua 15 am un endometru de 11 mm si un folicul dominant de 25 mm.Acum va pup pe toate in ceea mai mare fuga pentru ca plec la treaba.-ici pt toate fetele

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63469" target="_blank">Aspirante optimiste 169

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61461" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput