Aspirante optimiste (168)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Ioana bravo!Ai grija de voi!
Alexia importante sunt analizele de ziua 3.In ziua 14, daca vrei sa afli doar LH-ul, sa stii ca are o crestere doar 24 de ore maxim, la ovulatie.Deci daca nu prinzi exact momentul s-a dus.Asa ca gandeste-te daca merita sa dai banii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Ioana felicitari, sarcina usoara, un copil frumos si sanatos.
Danap ma bucur ca totul a fost bine cu trompa si sa ai grija de tine in continuare.Spune-mi te rog dr T face operatii de reconstructie tubara? Trimite-mi si mie te rog nr de tel de la cabinet sa intreb.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

helau fetili frumoase!
Ioana,felicitari inca o data!inflatie frate nu alta
Martha,asa cum a zis si simo,da cu galbenele intravaginal!nu-ti face nimic rau!
Simo,eu alerg de nebuna,la cumparaturi,la intalniri,maine nu vin la scirbici ca facem parastas de Sf. Nicolae,ca intotdeauna.
Liana iasa-ti treaca gatu!baga o tuica fiarta si sa vezi cti trec amigdalele
Danutza,ma bucur ca esti bine si lasa depresia la o parte,bb-ii vor mamici frumoase si vesele,ca sa le scoata ei peri albi
Mi,Ioana,Anca,lachi???
pup iu!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata dragutele mele!
Sa aveti o saptamana cat mai frumoasa si sa nu uitati sa va faceti ghetutele ca diseara vine Mosu'!
Felicitari Ioana, sa ai o sarcina fara probleme, cat mai usoara si BBeul sa iti aduca numai bucurii!
Io cu munca, dar acumam zis ca merg sa citesc din urma!

Pup toate fetilii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Buna dimineata! Io prezenta la raport..si la munca si sunt o vrenicuta, ce sa mai..dar am uitat sa va spun cat sunt de modesta..prietenii stiu
Hai k m-am tacanit. Am reusit azi noapte sa adorm pe la 3 si azi sunt cam zombie. Mi-e si putin rau cred ca de la oboseala dar eu tot imi adun resursele si imi fac cizmele
Vale, da..io semnez condica. Cand bem o cafea si barfim o barfa?
Va pupacesc, sa aveti o saptamana usoara.

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61461" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

DanaPbine ai revenit si ma bucur ca esti bine.Nu stiam ca ai fost internata ca,altfel.te vizitam,ca am tot lucrat zilele astea.Multa sanatate in continuare si sa ai grija de tine.Ioanafelicitari ,sa ai un bb sanatos si o sarcina usoara. nu te ingrijora pt ca dureri de burtica si de spate o sa tot ai pt ca de acum inainte organismul e in schimbare,iar durerile sunt normale.

http://community.webshots.com/user/puiudana2004 DANA sapt 15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Ioana Nici nu pot sa iti spun cat ma bucur pentru tine! Felicitari!!!! Sotul tau este extraordinar, ma bucur ca esti rasfatata!! Mosul a avut grija de voi anul asta, se pare ca ati fost cuminti
Stiti ca asteptam scarbele vineri, si......e luni si scarbele nu au venit! Azi imi fac un test si daca ies doua liniute pun testul in ghetutele sotului diseara. Sa nu dati cu rosii in mine, imi fac testul mai dupa masa, vreau sa mai traiesc un pic cu speranta ca este bebe, imi este frica de test cu o linita, sunt sigura ca ma intelegeti!

Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ioana felicitari si sarcina usoara!

Floricika daca nu au venit ai toate motivele din lume sa speri ca esti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna dimineata frumoasele mele! O saptamana minunata va doresc!

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Sunt f f f f suparata! Am facut testul si nu am decat o singura liniuta rosie.M-am saturat de liniute singureSunt f suparata

Nunta

Mergi la inceput