Aspirante optimiste (168)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Marthutz, da' tu ce-ai mamica!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Am niste mancarimi si usturimi de nu mai poooot si am facut degeaba si cu galbenele, bicarbonat si cu femigin si degeaba, nu stiu ce sa mai fac ca si secretia am facut-o de curand si nu a iesit nimic

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

FELICITARI IOANA81
Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos
Ce cadou de sarbatori putea fi mai frumos!

Mergi la inceput

Martha, ai incercat sa te ungi cu crema de galbenele??? E f. buna, calmeaza usturimile si mancarimile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Revin sa va spun ca VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU URARI!!!!! Sunteti cele mai tari!
Va doresc si voua la toate bebei de sarbatori!
Sunt foarte fericita ma simt bine dar cu siguranta ma voi ingrasa pentru ca deja am inceput sa mananc incontinuu. Am mici dureri de sani, simt cateodata unele intepaturi pe la ovare pe la burtica nu stiu sigur unde sunt durerile dar este minunat. Intradevar suntem fericiti. Copilul ne-a schimbat total sarbatorile in bine. Mi-am facut un calcul si nasc un leut - exact ce isi doreste sotu'. Imi spusese odata demult ca si-ar dori ca copilul lui sa fie leu. Ii place mult aceasta zodie. Imi spune tot timpul ca l-am facut fericit.
Inca o data VA MULTUMESC DE URARI SI VA DORESC SI VOUA BEBEI SI FERICIRE ASA CUM ESTE LA NOI IN FAMILIE!
Multi pupici!

http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Mergi la inceput

Ioana, ce ma bucur pt. voi!!! Sunt sigura ca sunteti Imi dau seama ca sarbatorile astea sunt cele mai frumoase de pana acum pt. voi! Felicitari inca o data!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Ioana, felicitari. Ce sarbatori frumoase o sa aveti
va pupik pe toate de pe acum si va urez o saptamana usoara.
Liana, pup sa treaca

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61461" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Simonette, cu crema de galbenele n-am incercat, dar nu cred ca merge pt ca senzatiile astea vin din interior

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

FELICITARI IOANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sa mai treci pe aici chiar daca treci la "Odisee....."

Iepumic

Mergi la inceput

Martha, io insist sa incerci, chiar si asa!!! Daca vrei, bineinteles

Mergi la inceput