Nazdravani de aug-sept 2003 (67)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Cristina-mi-e imi e pofta de bb doi, dar eu nu fac fata la unul si tot mi se pare ca nu petrec, timpul cu el asa cum mi-ar place, plus ca noi acum noi suntem intr-un haos cu vietile noastre acuma, asa ca un bb "terorist" mi-ar trebui acum si pot sa ma duc la gara!
Iuliana76-sa stii ca mamicile cu 2 copii, au absentele motivate!
Cu greutatea, va trebui sa ne consolam, astia sunt si cu astia defilam! Oricul eu am de gand sa-i fac si o coprocultura, asa pentru linistea mea si o sa-i dau si un sirop cu vitamine!
Danat-am admirat pozele cu Raduc, e numai un zambet! E un frumos si are o fata de copil bun!
Uichend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Danateu, acum am apucat sa vad pozele Raducului.Sunt superbe!Raduc e un scump si un bun.

Eu ma prezint la apel cu aceleasi greturi si varsaturi, cu nervi si burta crescuta, cu nasturi desfacuti la blugi si bluze largi sa nu se prinda astia de la seviciu(inca).
Azi ma duc la doftor si-s nitel ingrijorata ca iara am ca la Radu niste scurgeri maronii.

Raducu meu vorbeste din zi in zi mai mult si scoate niste faze din el de mori.Are tabieturi foarte bine stabilite si pt. ca e nedespartit de "purica"lui, acum 2 seri cand a varsat si a murdarit tot patul si asternutul si implicit si paturica s-a culcat la 2 tot jelind dupa ea.

In alta ordine de idei sunt fff suparata ca acest copil nu vrea (Dar chiar nu vrea!)sa faca caca la olita.Sta pe ea,face pipi daca-i vine siar apoi caca pe el.Nu cere si nici nu il deranjeaza sa stea murdar.Nu mai stiu ce sa fac!!!Oare un psiholog ma pote scoate din impas?Credeti ca l-ar ajuta?Vreau sa-l dau la gradi din ianuarie-februarie dar nu-l primeste nimeni daca nu face la olita.Ce sa fac????

Irinuca 8+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

ha, ha, irinuca, dar de erik care pana acum a facut doar un kk si un pishu pana acum? ce sa-i mai fac?
o sa faca atunci cand va fi pregatit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mi se pare mie sau sf nicolae e slab reprezentat la noi? nici un nazdravan... dar avem o mami!!

LA MULTI ANI NICOLETA!!!
sa-ti aduca mosul tot ce doresti!!!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

ULTRA URGENT SI PE FUGA!
MULTI ANI LE DORIM CU INTARZIERE tuturor Andreilor si Andreelor, Nicoletei si tuturor celor cu nume de sfinti!
(Bleah, sefa mea e nicoleta)
Abia aceste doua pagini le-am reusit citi, n-am apucat sa vad poze... Nu ne merge netul acasa de mai bine de o saptamana, la serviciu suntem sufocati cumplit, nu mai stiu ce sa fac si cat voi mai rezista, si din pacate n-am de ales... Am muncit pe 1, [e 2 am stat cu Eliza acasa, tam-tam la serviciu pe chestia asta... Am stat cu Eliza pentru ca am avut a treia repriza de infectie virala, din nou tratament, tuse, chestii... Am scapat fara antibiotic.
Cu ocazia asta am repetat si urocultura, din fericire e ok, vom face si o ecografie in ianuarie, sa vedem mai precis cum sta treaba.
Hai va pup ca a venit zbirul!!!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

LA MULTI ANI, NICOLETA !!!

Danat, ce frumusel baiat aveti .
Pe mine poza asta m-a facut sa zambesc. Haios foc !
Imi place stuioul acela. Din nefericire, la noi singurul studio foto pe care-l stiam s-a inchis.

Irinuca, numai bine .
Sa vii cu vesti bune.

Cum au reactionat puii vostri la sosirea lui Mos Nicolae ?

Pe Oana noi am dus-o aseara la ai mei, ca sa avem cateva zile libere in care sa alergam prin oras dupa cadourile de Craciun.
Am sunat-o azi-dimineata si a vorbit si Oana putin cu mine. E foarte-foarte fericita: A VENIT IAIE ! ACASA A MAMAIA TATAIA ! ADUS MUUUUUUUUULTE !
E fericita la maxim.
A primit:
- un joc lego de care a fost cel mai incantata
- un carucior de papusica
- 2 papusele (care deja sunt dezbracate si demontate)
- multe dulciuri de toate felurile

Cica aseara si-a facut cizmulitzele si ghetutele.
Azi-dimineata s-a trezit si au luat-o ai mei la intrare sa vada daca a venit Mos Nicolae.
Cand a vazut toate cadourile inceput sa se emotioneze si sa striga ca A VENIIIIIT !
Dar nu avea curaj sa puna mana pe nimic, le inconjura si se bucura.
Abia intr-un tarziu a inceput sa le ia pe fiecare in manutze.

Daniela (30+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby spune:

La multi ani Nicoleta, si cu intirziere pentru toti Andreii si Andreele, sa fie sanatosi si bucurosi si norocosi!

MOS NICOLAE, super faza dupa ce a vazut ce are in ghetute (o masinuta cu pedale si dulciuri) David s-a grabit spre ghetute sa le mai aseze inca o data la usa.

Partea rea la noi este ca David a facut temperatura si doctorul a spus ca are Rubeola. Sa vedem cu reactioneaza.

Toate bune,
Reby si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena-Teodora spune:

"La multi ani!", Nicoleta, sa ai parte numai de bucurii in viata!
Si la noi a fost super de Mos Nicolae. Din pacate, eu am fost la serviciu, dar mi s-a transmis la telefon pas cu pas. Eu i-am cumparat gagalicei mele o pisica cat o pisica naturala de mare care miauna, caci e innebunita dupa pisici, desi eu nu pot spune ca le simpatizez prea tare. de la bona i se trage, ca ea intruna in gura cu pisica etc etc. in fine, am cautat o pisica, fiindca stiam ca va fi incantata, apoi i-am mai luat un radiocasetofon de jucarie care melodii cand apasa pe butoare si are multe lumini, plus un calut cu baterii, care tropaie pe o anumita melodie, desi, dupa parerea mea, era mai mista daca facea ca un cal, dar asta e. Dintre toate, fireste, pisica e preferata ei, i-a innebunit deja pe toti din casa, ca apasa mereu pe labuta si aia miauna. Dar am vorbit cu ea la telefon. Dialog cu fiica-mea:
— mami, a init mos Ninaie, auzi, a iniiit! striga ea in receptor.
— Da, mami, ce ma bucur! Si cea ti-a adus?
— Pisica, ladio, calut si bobo! Da mai vleau! Noapte, Todo (de la Teodora) stelge getute! Vine mosu Ninaie!
— pai, mami, nu cred ca mai vine, ca a venit o data. la anu', de-acum...
— Minica (nimica adica! Eu pun getute!
— Pune-le mami...
— Da, si aduce pisica!
Ce ma fac? Main o sa fie cam dezamagita... O sa-i exlic diseara ce si cum si sper sa rezolv treaba.
Acu' va pup si va doresc o seara de Mos Nicolae cat mai linistita!
georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

La mine nu a venit Mosul:)...probabil ca nu am pupat in fundulet socroseniile:))...dar mi-am facut singura saptamina trecuta cadouri si cred ca de aia nici nu a venit. Emma a fost f. entuziasmata...de fapt ea a vrut sa ia tot ce a fost in papucii lu' ta-su si ai Dianei. Aseara, cind am curatat papucii, nu prea s-a arata entuziasmata ca i-am zis ca vine fratele lui Santa (atit mi-a trebuit) si cu chiu cu vai a coborit jos. Vecinii din fata au un om de zapada si Mos craciun in fata casei gonflabili si Emma nici nu vrea sa mai iasa din casa de frica, cu toate ca ziua sint dezumflati si cazuti, dar pentru ea nu conteaza. De fapt nici de usa de la intrare nu vrea sa se apropie, chiar daca o tin in brate. De uitat pe geam nici nu poate fi vorba. E pur si simplu terifiata ca si anul trecut. Pai, ma gindesc ce o sa facem cind o sa vina Mosul la playgroup si la niste prieteni de ai nostri (aici nu sintem siguri daca vine in persoana:). Vrea sa mearga la mall, dar, cind aude ca acolo e Mosul, zice ca nu mai vrea. La magazine daca e sa vada ceva cu Mosul (jucarii mai mari sau Mosi din aia cintareti si dansanti, e belea. O apuca tremuraturile, se ascunde in brate la mine, isi acopera ochii cu miinile, air eu ma prapadesc de ris:).

Cu facutul la olita stam f. bine. De 2 zile nu ii mai pun chilotei, cind o pun la olita, face si caca si pipi. Sper sa fim pe drumul cel bun. Cu sor-sa e mai bine. Scenele de gelozie (putine de altfel) s-au cam terminat. Diana e pur si simplu topita dupa Emma, ride in hohote numai cind o vede si o urmareste peste tot. Emma e plictisitoare de cit o hirjoneste si giugiuleste. Dianei ii place pina la un punct, adica pina nu incepe sa o calareasca, dar ii place si ei joaca. E toata numai o veselie copilul asta. Cu trezitul bate recordurile Emmei. Nu stiu de ce se trezeste ca de foame nu ii e foame intodeauna. Ba vrea suzeta, ba se intoarce in nu stiu ce pozitie care nu ii convine. Deja mi-am fcaut antrenamentul si nu imi mai e greu:). Vad ca reusesc sa ma culc numai pe la 1-2 noaptea si sa dorm 5-6 ore. Lasa, mai bine asa ca vad ca de cind am venit din Hawaii am slabit 3 kile si ma simt si eu mai femeie un pic cu toate ca mai am vreo 13 kile de dat ca sa ajung la greutatea de dinainte de a ramine insarcinata cu Emma (viseaza, Madamme Musat, ca visezi bine si frumos:)). Oricum, mi-a mai venit inima la loc un pic cind am vazut ca am inceput sa dau jos din nou. Culmea e ca slabesc mincind dulciuri:)). Luni am examen si dupa aia intru si eu la o pauza mica, dupa care trebuie sa ma apuc de curatenie generala (fara spalat geamuri si perdele...astea mai asteapta pina la anu').

Nicoleta, LMA!

Reby, insanatosire grabnica lui David!!

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4,poze 5,poze 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

iuliana, uite tocmai dorm si teroristii mei, si ma gandeam sa mai scriu un episod din "ce mai fac fratii hornoiu", asta asa, sa continuam dupa "ce fac surorile musat"

am impresia ca andrei e timid, sau ca in orice caz nu vrea sa ne arate cat ii pasa lui de bebe. i-am lasat singuri, si fara sa se vada supravegheat, se duce la ea si dumnezeu intelege ce-i spune!!
apoi, plangea iris... si s-a dus s-o mangaie pe burtica, ba chiar adauga "ata, ata" [ gata ]. episodul s-a repetat insa aseara si de fata cu noi, inainte de baita, cand urla iris de-ti spargea timpanele.
3... andrei nu suporta sosete. drept urmare, daca sor-sa are sosete, i le scoate sa-i numere degetele de la picioare. nu a atentat la ea cand am pus-o in balansoarul lui, dar cum spuneam, o descalta imediat.
faza cu descaltatul a fost si mai nostima cand o tineam pe iris in brate si stateam pe covor cu amandoi. ii scoate soseta, ii numara degetele... apoi lipeste talpa lui comparativ peste talpa ei. s-a pus copilul pe ras, probabil cand a vazut ce "avantaj" are el!!
4... duce scutecul ei la gunoi. dar pe=al lui, sub nici o forma. cum vede ca o pun in pat, aduce repede scutec curat, cu mentiunea "baii". daca s-ar putea s-o spalam pe sor-sa e 10 ori pe zi ar fi perfect!
seara la baita e implicat total. pregateste cadita cu apa la baie. cand tas-u opreste apa, vine fuga in casa si se aseaza jos, in pozitie, randul 1, sa nu piarda ceva din eveniment. nu a vrut sa intre peste ea, dar e in extax cand ajungem la etapele pe care el nu le suporta, ex:spalat pe cap si limpezit.
la masaj vrea si el ulei. da' ca sa0si dea pe fata.ca uitam sa mentionez, dupa reclamele la creme, se da si andrei pe fata/par cum prinde cate-o cutiuta!.
in rest, ne-a aratat ca iris are tzatze si buric, si aseara cand cristi i-a zis ca irisuca n-are putza... i-a ridicat un picior... cred ca sa vada daca nu i-a cazut cumva.

cam atat azi, ca acum s-a trezit iris cu foamea-n gat!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput