Nazdravani de aug-sept 2003 (67)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

sa incepem cu inceputul, am pus poze noi, si la andrei pe site, si la iris, daca nu aveti ce face de ziua nationala...

oana... pai bine ma, asa te lauzi tu cu poze?? crezi ca minunatiile alea se compara cu ce e la noi!? cum sa nu apreciezi spiritul decorativ al romanului, talentul lui extraordinat de a stropi geamurile magazinelor cu 3 fulgi, un LMA scris caligrafic, 5 beculete si un mos craciun epuizat de drumul de la pol?! pai lasa ma, ca facem si noi poze sa-ti trimitem...
acum serios, m-a apucat plansul... da' vreau si eu...

cat despre ziua nationala... e frig si ploua. asa ca stam in casa. fara fasole, si fara carnati.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

LA MULTI ANI romanashilor de pretutindeni! Sanatate si iubire frate ca astea conteaza pin'la urma, si daca se mai gasesc si ceva bani in cont sau buzunar, apai e de-a dreptu' fericirea intruchipata!
Nu va speriati, nu am deraiat (prea rau) pur si simplu bat campiile romane ca pe ploaia asta ce Dumnezeu sa faci....?
Eu una mi-am luat cateva zile de concediu (adica una ma rog, dar se leaga cu we si asta de azi, asa ca am 4 zile numai ale noastre!!!!).
Raduc tuseste pe alocuri, il tin in frau cu siropel de patlagina si nurofen, mai un spray cu apa de mare pt nas si cam atit. Febra nu a facut, azi am fost la dr si l-a ascultat, n ue nimic serios, doar mucozitati care se plimba si ele....
Am fost acum cateva zile la o cunostinta si i-am facut ceva poze (h)artistice, ma rog, cat au iesit, caci monsiu Raduc cand s-a vazut singurel pe fundalul ala s-a cam simtit aiurea si a trebuit sa pozam si noi, vrand-nevrand, chit ca nu ne pregatiseram noi pentru asa ceva Daca vreti sa vedeti ce-a iesit, intrati pe:
http://community.webshots.com/album/514810027AUwgJp
Probabil la al doilea shooting va presta mai bine dragutul de el, acum a fost prea in centrul atentiei si cred ca nu-i convenea, a trebuit sa-l mituim cu ceasul lui taica-su cu telecomanda masinii, numai cu de-astea interzisele ca sa stea un pic la pozat.

In rest noi cu problemele zilnice, eh, dar nu are rost sa va impui si eu capul. A! Ce uitam, i-am gasit bona lui Raduc, acum e in perioada "de proba" cu mama mea impreuna si sa vedem cum se va descurca.

Hai pupe la toti si sanatate!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana76 spune:

Buna fetelor, am mai aparut si eu pe aici, si mi-e cam jena caci in ultimul timp nu am prea citit postarile. Sper sa recuperez si la citit si la pozici, mai ales ca am auzit multe laude la pozele Oanei_oemi, apoi am citit acum ca au mai pus poze noi Cristina si Danat, si probabil ca voi mai gasi in subiectele trecute.

Multumim de urari!

Noi suntem bine, sanatosi, Andreea face din ce in ce mai multe nebunii, intr-o luna a cazut de 2 ori destul de rau, o data si-a muscat limba destul de tare de i-a dat sangele si a ramas cu un semn pe limba, alta data cu capul de marginea patului de i-a dat sangele si s-a ales cu un mare cucui, i-am pus eu gheata dar tot s-a umflat, a plans saraca cu suspine. Uneori stau si ma intreb daca e ea prea vioaie sau sunt eu o mama prea anormala care n-are grija de copilul ei. Uneori cand e Emma mai agitata o cam las sa faca ce vrea si probabil ca gresesc. Cred ca merita o mama mai buna, mai atenta cu ea. In rest, mananca binisor, a mai luat ceva in greutate ca slabise mult atunci in septembrie cand a fost bolnava. A inceput sa rupa cuvinte, nu face propozitii dar spune multe cuvinte (cam pocite ce-i drept), e foarte protectoare cu sora ei, n-o mai bate deloc, are grija de ea, de multe ori le las impreuna pe jos sa se joace, Andreea ii da jucarii, o face sa rada, o mangaie. A inceput sa faca la olita, uneori mai face si pe ea dar de cele mai multe ori spune. Lapte tot cu biberonul pentru ca altfel nu l-ar mai bea, asa consuma cam 600ML, cu cereale. Ii place friptura de pui si ciorbita cu taietei, altceva nu prea mananca. Danonino cam 200g (4), si tartine cu branza topita, pate de pui ca tot ati scris voi aici, smantana, sunca de praga, mere si banane, cam astea sunt alimentele de baza, pe care stiu ca le manaca sigur. Nu prea ii place sa incerce produse noi, o luam cu noi la masa si nu vrea deloc sa guste de la noi din farfurie.
Emma e si ea mofturoasa, nu vrea lapte de nici un fel, am incercat Nan, Humana, Milumil, cu cereale de mai multe feluri, cu biberonul, cu lingurita, nu vrea deloc. Am incercat noaptea cand vrea sa manance dar e adormita, imediat simte si se trezeste brusc, cu tetina indulcita, nu stiu cum sa mai incerc s-o fac sa bea lapte. Eu am din ce in ce mai puin si oricum e destul de slab. Mananca mar cu biscuiti, dimineata, marul il altrnez cu para si mandarina. Lapranz supa de legume cu carnita, uneori mananca 200-250 ml (supa crema), alteori nu vrea deloc, seara banana, tot incerc sa-i bag branzica dar nici asta nu-i place. Iaurt simplu mananca putin, nu se omoara, i-ar place cel cu fructe dar nu prea vreau sa-i dau (de cand sa incep?). As incerca laptele de vaca, oare e prea devreme (are7 luni)?
De cele mai multe ori adoarme leganata, sta linistita doar daca sunt in camera cu ea, cum plec incepe sa planga, chiar daca e cu tati. E dependenta de mine spre deosebire de Andreea care de la inceput a fost independenta, se juca singura, statea singura, adormea singura. Si acum e la fel. Dar are o preocupare, trebuie sa stie mereu unde e sora ei si ce face. Cum n-o vede intreaba de ea.
Alta deosebire: Emma e zabareata rau, rade tot timpul fata de Andreea pe care cu greu faci sa rada.
Inca mai seamana intre ele dar Emma a inceput sa ia cateva trasaturi distincte (asa vad eu). Sper sa pun niste poze recente zilele astea.

Va las, numai bine, sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Am vazut pozele Cristinei cu Andrei si cele cu Iris, si pozele Danei cu Raducu. Foarte frumose. Sa va traiasca piticii frumosi!!!

Iuliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

buna fetelor, ce faceti? eu sunt o mamica de martie-aprilie 2005, vreau sa va rog daca puteti sa donati si voi niste banutzi , cat puteti voi, pt alina, are nevoie de o operatie in belgia la ochi...mai multe detalii gasiti aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110&whichpage=3 , orice suma e bine venita, operatia costa numai 4000 euro , ank starnge banii de la fetele din strainatate iar eu strang banii aici in romania, deci daca puteti dona niste banutzi va dau nr mele de tel si adresa si vedem noi cum facem , pupici multi

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )
Cezar,minunea mea
Varsta lui Cezar

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=62378 br / " target="_blank">AJUTATI-O PE ALINUTZA SA VADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Si eu la apel. LMA Andreilor si Andreelor!!

De cind am venit din Hawaii, am avut o regresie in ceea ce priveste Emma si olita. De 2 zile, de cind am instaurat din nou piticii cu m&m si pentru olita, face fara probleme. Aseara am uitat sa ii punem diaperi si a stat fata numai cu chilotei. Dimineata am fost surprinsi ca nu a facut in pat. Nu a vrut la olita cind a vrut ta-su sa o puna, dar imediat au intrat piticii in functiune si s-a ezolvat treaba...o juma de olita plina de pipi. Dimineata, cind am dus-o la gradinita, nu a vrut diaperi, asa ca am lasat-o cu chilotei. Sint curioasa daca o sa faca pe ea.

Merge 3 zile pe saptamina la gradinita incepind de saptamina asta. Vad ca ii place. Am intrebat educatoarea daca incepe sa inteleaga mai multe comenzi in engleza si mi-a zis ca da, ca acum nu mai asteapta sa vada ce fac ceilalti copii intii.

De mincat a inceput sa manince din nou bine. Vad ca a mai pus ceva carnita pe curuleutul ala cu buculite sexy de imi vine sa i le musc:)). Daca ii fac carnita de pui la cuptor, maninca si o pulpita juma. Pasiunea ei sint mazarea, morcovul fasolica verde, spaghetelesi, bineinteles, laptele. Ma bucur ca ii plac vegetalele.

Tot fan Belle-e am ramas. Acum, mai nou, vrea si "pintz" (print...nu vrea sa il zica deloc pe r). E in culmea extazului cind vede printi. La Alba ca Zapada e musai sa ii pun sa vada printul care vine la inceput la castel si care o pupa la sf:). Ma gindesc ca a inceput deja sa ii placa baieteii si probabil de aia ii musca si bate (numai pe baietei, cu fetele e ok:). Imi arata de fiecare data cind o iau de la gradinita cum ii zgiriie, le da in cap si ii musca. Pe mine ma bufneste risul, dar incerc sa ma abtin si sa o cert. Ieri la play group, cind m-am intors pentru citeva secunde sa ii fac lapte Dianei, l-a si compostat pe un baietel de i-a lasat urme de coltzani pe minuta.

I-am cumparat o gentuta cu printese in care are si pieptan, perie, oglinda, cercei si ruj. Te c..a risul cind o vezi cum se da cu ruj, de altfel de plastic si apoi mai si freaca buzele una de alta sa intinda rujul.

Pupi la fete!!

Diana e o cumintica, dar ne scoala noaptea chiar si de 10 ori, plus trezirile Emmei (cel putin una...a inceput din nou) si il striga pe ta-su ca stie ca fraiericul vine si sta pe jos linga patul ei pina cind adoarme ea:).Cum ne mai speculeaza copiii astia slabiciunile!!! Diana baga la greu papa. Pe linga mincare solida, baga si 600 chiar 700 ml de lapte. I-am facut brinzica din lapte praf care iese mai moale decit cea din lapte de vaca, si i-am amestecat-o asa zgrumturoasa fara sa o dau la blender cu fructe. Am ramas surprinsa ca nu se inneaca, ba chiar o maninca f. bine. In timpul zilei nici nu simt ca am copil mic, adoarme singura in patutul ei (multumesc lui D-zeu:). Se agita tare cind o luam cu noi in pat, asa ca am hotarit sa ne sculam noi sa ne ducem la ea, ca doarme mult mai linistita. Saptamina viitoare mergem la controlul de 6 luni. Inca nu merge in 4 labute ..e greu funduletul si burdihanul..(deh, nici sor-sa nu a mers, asa ca nu ma astept nici ea). Pe burta sta cit sta, dupa care incepe scandalul. Cel mai mult ii place sa faca podul si sa salte de curulet pina ajunge in capatul celalat al patului nostru.

Am vazut si eu pozele cu Ericut si Raducu. Frumosi mai sint!! Raducu e ca o vedeta, iar Ericut s-a "maturizat" tare:)).

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4,poze 5,poze 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

Multumim de urari!

Spunem si noi LA multi ani tuturor sarbatoritilor!

Pe curand!

Nicoleta si Andrei Catalin(17.09.2003)

http://community.webshots.com/user/andrei_catalin
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Azi am mai vazut cateva poze.
Pozele Oanei_Noemi, cu vitrinele laudate si bineinteles cele cu Erik. Frumusel tare, sa-ti traiasca, sa fie sanatos. E in clubul nostru, al slabutilor, Andreea e in ton cu Erik la capitolul greutate. Ma bucur ca ai scris ca ai fost cu el la doctor acolo si ti-a zis ca e bine, ma mai linistesc si eu.
am vazut pozele Iulianei din concediu si ultimele cu Emma tunsa. Super concediu ati avut, la mai multe va doresc, si-mi doresc si eu macar unul asa. Foarte draguta tunsoarea Emmei, ii sta foarte bine. Din pacate Andreea mea nu prea are par de tuns. Iar Diana a crescut foarte bine, desi e mai mica decat Emma mea deja e mai mare in greutate. Bravo ei. Sa fie sanatoase amandoua, Emma mamicii si Diana taticului (asa-mi par mie).
Am vazut si pozele Mirunei, cu fetele ei, Miruna taticului si Ina mamicii. Foarte frumoasa Ina ta, ce ochi albastri are. Mi-ar fi placut si mie sa-mi semene una din fete la ochi. Andreea ii are caprui dar ai Emmei la inceput au fost albastri, acum sunt verzi, sper sa nu se mai schimbe. Sa-ti traiasca comorile.

Am citit cam tot din urma, am vazut ca au fost bolnaviori unii copilasi , am citit poezia Oanei, forte haioasa, Silvia a scapat de biberon, Mihaela a aparut in ziar, foarte multe s-au intamplat in lipsa mea. Incerc sa nu mai lipsesc.
Sper sa mai recuperez din poze.

Sanatate tuturor.

Iuliana

Mergi la inceput

FELICITARI IRINUCA!!! , pentru al 2-lea BB. Sa fie ce-ti doresti, sa fie sanatos (sanatoasa), sarcina usoara si lasa ca vor trece ele greturile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

sa ma plang si eu!!!

ma, io nu stiu cum il ridicam pe andrei inainte sa nasc!!! si ce jonglerii faceam cu el si burtica mare!!! acum cand trb sa fac exact aceleasi chestii parca-mi ies ochii din cap! mi se pare cumplit de greu, si de ridicat, si de manevrat. abia il mai pun in patut. sa nu mai zic ce chinuitor mi se pare de pus un scutec seara!! si l-am cantarit, are doar juma de kil in plus.
ma gandesc ca poate neuronul meu e setat comparativ, dupa ce iau pe iris si apoi pe el. habar n-am. dar daca are cineva vreo idee...

alta problema... de doua zile, se trezeste plangand. la somnul de amiaza. si jeleste de parca i s-au inecat corabiile, si vrea numai tinut in brate. ca sa nu mai zic ca vrea musai la mami, tati nu e bun, si mamai mai si alapteaza la ora aia... si chinuie-te cu amandoi in brate, unul nehalit, si unul care boceste.

aseara a venit soacra-mea. si am umflat salteaua... si am dormit toti patru!! nu va inchipuiti cu soacra... nuuuu... iris nu voia in patut, plangea cum o puneam acolo. in schimb, langa mine nu avea nici pe naiba. iar andrei n-a vrut in patut, s-a instalat intre noi! asadar, primul somn in familie. dupa o ora l-am trezit pe tati sa-l duca pe andrei in patut. nu de alta, da deja "ratase" iris doua picioare de la fra-su, care doarme... in orice pozitie, numai normal nu!
dar trebuie sa recunosc, era un sentiment fantastic!! (asta asa, pt cine nu e inca hot la bb2)

s=-au trezit teroristiiiiiiiiii ma duc la datorie.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput