Nazdravani de aug-sept 2003 (67)

Nazdravani de aug-sept 2003 (67) | Autor: cristinamh

Link direct la acest mesaj

www.nazdravani.ro

sau...

...tot ce vreti sa stiti despre noi!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

siii... pupam dulce sarbatoritii de azi!!!

Andrei Calin
Sara Andreea
Andrei Catalin
Andreea Alexandra
Andra Maria

mai ales pt fetite, si de la andreiu meu

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Reiau si eu aici ultimul mesaj pe care l-am scris in capitolul trecut:

Oana_noemi .
Cand am deschis in dimineata asta calculatorul, ma anunta happy ca Oana_noemi a adaugat poze in album. YUPIIII !
Si ....m-am imbolnavit... asa... de dimineata.
Doamne, Oana, ce frumos eeeeeeeeee !
Splendid!
M-am holbat si eu intr-o disperare in vitrina aceea cu papusi, girafa m-a uluit (cata imaginatie...), idem si vitrina sosetelor, ca sa nu mai vorbesc de feeria de culori.
Dar ce s-a inaltat Erik. Asa-i ?
E 'NALT, MAEEEEEEEEE, vorba Oanei mele .
Hei ! Si ma bucur ca am mai vazut-o si pe mami pe ici-colo !

Pai, Cristina, asa cum spuneam, din cate ne povestesti Andrei nu mai papa mare lucru, asa ca eu prea multe idei nu iti pot da.
Imi pare rau !
Acum ma gandesc ca nici prea mult timp nu mai ai ca sa stai sa gatesti diverse budinci sau alte minunatii doar pentru el.
Of !

Mihaela, abia astept sa vad poze de la serbare si sa ne povestesti ce minunatii au putut ei sa faca la varsta lor. Si eu sunt foarte curioasa.

LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi:

Andrei Razvan
Sara Andreea
Andrei Catalin
Andreea Alexandra
Andra Maria

!

Daniela (29+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

La multi ani si multi pupici din partea noastra pentru toti sarbatoritii de astazi, mici si mari!

Si io ma chiombesc acum la pozele cu galeriile Lafayette, din pacate iar imi merge netu' ca o cioara moarta, asa ca va mai dura pana am sa le vad pe toate. Dar sunt superbeeeee...

O zi faina, pupici!

PS Fetele din Bucuieci, daca aveti un radio prin casa potriviti-l pe 99.3, ca dau cantecele pentru copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

oana_noemi Mai, nu pui poze dar si cand pui imbolnavesti lumea!! Pai se poate? Stau aici singura si bat din picioare si strig in gura mare VREAU SI EU ACOLOOOOOOO!!!! Mai ales ca am identificat si cateva personaje pitoresti de-ale lu' fii-mea gen Nody, sau cel putin asa mi s-a parut.
Si acum te intreb ce oare le place la copkii astia gustul ala de snacksuri?? Eu una nu le suport, mai ales ca miros ingrozitor, dar Andra cum vede o punga (la televizor sau in magazin) cum incepe cu "Mamiii, eu te iubesc! Nu-i asa ca mergem sa cumparam prostii??"

cris, io mamis sunt cea mai putin in masura sa-ti dea retete de dimineata, nu de alta dar chiar nu stiu ce ar manca un copkil, ca al meu nu mananca nik. Acum mai nou am descoperit ca ne place sana in loc de iaurt, e mai putin acru dar nici cu fructe nu ii dau.
Apoi mai mananca fibrosan , chipsuri, suc...si apa!!
Acum ii mai iau din cand in cand suc de-ala cu lapte de la Fulga (ma amagesc si eu ca baga ceva in ea) iar ea mai deschide gura la cate-un dumicat in speranta ca primeste suc.
Mai servim din cand in cand cate-un compot cu paine (numai zeama) sau mai nou, ii place dom'le pate-ul. N-a avut tat-su ce face si i-a dat si ei sa guste si cere de-atunci pate!

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Liliana, chiar asa. Mi-ai amintit: si noi i-am dat de cateva ori Oanei pate de pui si i-a placut. Dar nu incerc sa-i dau prea des, nu stiu de ce dar nu mi se pare mie tocmai potrivit pentru ei.

Stiti ce i-am mnai dat saptamana trecuta ? Piureuri de fructe de la Hipp. Nu i-am mai dat de.... nu mai tin minte.
Prima data a facut scandal ca ea NU VEAAAAAAA !!!!!!!!!!
Pe urma, cand era cu ochii la desene animate, am inceput sa-i dau cate-un pic, cate-un pic si dupa ce l-a terminat mai vroia.
Uf ! Copil alintat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Spunem si noi La Multi Ani ! sarbatoritilor de astazi :

Andrei Calin
Sara Andreea
Andrei Catalin
Andreea Alexandra
Andra Maria

Dragelor, de azi sunt a "free woman" din punct de vedere profesional, bineinteles. Mi-am dat demisia !!! GAta , chiar nu mai suportam psihic sa ma duc la servici, maine as fi intrat in a sasea luna de neplata, va dati seama !
Asa macar am timp sa caut altceva in liniste fara sa alerg intre serviciu, interviuri, gradinita etc.

Va pup si va tin la curent !

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

dana_ene Si eu incerc sa nu exagerez cu cel pate, dar din cand in cand mai scap boii la vale..deh, copkil mofturos!

Moamaaa, cum am uitat eu sa fac felicitarile...

La Multi Ani pentru toti Andreii/Andreele!!

Sa fie sanatosi si sa le fie viata ocrotita!

Azi la noi sunt Sarbatorile Galatiului si-o sa dam o fugutza, fara copkil in dotare, ca ar fi catastrofal, la spectacole si la balciuri. Se bea vin si tuica fiarta si se papa mici si colaci secuiesti .
In fiecare an imi propun sa iau o tava de mici s-o fac acasa ca nu se stie ce halim pe marginea strazii si niciodata n-am reusit, iar aseara mi-a propus sotzulache sa mergem intai sa bagam o salata eu si el o pizza sa nu ne ademeneasca mirosurile!
Maine la noi e liber, YESSSSS!
Va pupilesc!

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

pai da' bine ca ati amintit de pate!!! ca, daca ar putea, numai asa ceva ar manca copilul meu. iar astia la tv cu reclamele lor ma scot din minti, numai ciocolata si pate!!! si andrei numai asta vrea... bine macar ca pe minimax nu baga si pe-astea la pate!!!
si am uitat sa mentionez, cum zareste in frigider cutiuta de icre e jale... nu se lasa pana nu primeste macar juma' de feliutza.

ah, si sa ma laud... am iesit azi afara prima data singurica cu copiii!!! am fost pana la colt, am luat painica, am venit acasa, am mai stat la topogan, si cam dupa o ora am intrat... nu ca n-ar mai fi stat andrei, saracu' copil cam duce dorul iesitului afara, dar mi s-a parut cam mult pt iris. mai ales ca venit aseara ne-a zis sa n-o scoatem inca... dar cum nu mi-a dat nici un motiv in afara de "preventiv" io am iesit. parca mi se rupea sufletul sa nu profit de vremea asta frumoasa, ca de duminica se strica... si ciiine stie cand mai iesim.
nu stiu daca am apucat sa-mi laud odrasla, da' a inceput sa se trezeasca ea la 3 ore, si nu mai devreme, sa pape noaptea. si, cum papam doar san, e chiar comod... ba a luat si 280g in 9 zile, si sunt f multumita de ea!!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Sasha, lasa ma, decat fara bani si cu stres la maxim, mai bine asa.
Acum ai timp sa cauti, vorba ta.
Si cel mai fericit e Sasha, desigur. El beneficiaza din plin de toata treaba asta.
Mult succes pe mai departe .

Liliana, pai, distractie placuta.

Si noi avem maine liber. Cica suntem invitati la masa traditionala pe care o da institutia noastra (sarmale, fasole si carnati vin fiert si tuica fiarta).
Dar eu prefer sa stau acasa cu copilul meu, sa fiu sincera.
Si in ziua libera sa vin la servici ? Nooo !

Vineri si luni imi iau zile libere. Asa am convenit. Uraaa !
Sa nu ma dati disparuta, sa stiti ca stau acasa la caldurica cu famelia mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

La multi ani Andreiasilor si Andreiashelor!

Ma bucur ca v-au placut pozele, va spun cu mana pe inima ca vitrinele sunt superbe, toate sunt in miscare, noi in poze nu cred ca am prins decat 50%! Intr-adevar, francezii astia au o tara frumoasa tare, iar Parisul este superb si multe chestii klumea in el , problema e sa ai si dreptul sa beneficiezi de ele!

Sasha-spor la cautat job, acum cred ca deja toata lumea se gandeste la Sarbatori, sper sa iti gasesti rapid!

Noi am scapat din fericire de suzeta, mai avem un hop cu olita is gata suntem baieti mari si noi!
Face Erik si crize de nervi pentru ca nu prea intelegm ce spune, mai mult deducem, in schimb canta!

Cristina-daca e frumos afara, eu zic ca nu ai de ce sa iti faci griji ca o tii pe Iris la aer!
Distractie placuta de ziua nationala si pofta buna la fasole si carnati!

Mergi la inceput