Nazdravani de aug-sept 2003 (67)
Raspunsuri - Pagina 14

NicoletaF spune:
LA MULTI ANI 2006!!! SA AVETI UN AN ASA CUM DORITI. MULTA SANATATE! si COPILASI CUMINTI SI SANATOSI

cristinamh spune:
bine v-am gasit in noul an!!!
noi am intrat sa ne laudam, am pus poze proaspete la ambii copii in albume. daca vreti sa va amuzati, va invitam sa vedeti mofturile...
important... pt site... am pus in albume si ultimul set de poze primite. asa ca acum se poate verifica direct la ce rubrica e sau nu poza. si astept in continuare... sa le completam...
Cristina

www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

reby spune:
LA MULTI ANI 2006!
Tot ce va doriti sa se indeplineasca in noul an, multa sanatate pentru toata familia, sa creasca puiutii mari si sa manince bine si sa vorbeasaca bine si sa fiti fericiti si sa aveti noroc si la cit mai multi bani.
Toate bune,
Reby si David

Sasha.p spune:
LA MULTI ANI 2006 !!! Fie ca Noul an sa va aiba numai zile bune pentru toata lumea, iar copiii sa fie sanatosi ca e cel mai important lucru pe lumea aceasta !
Ne-am intors si noi acasa, a fost OK, dar atat, ca dupa primele doua zile de isit la "partie" bineinteles ca Sasha a facut un pic de febra si nu l-am mai scos din hotel pana azi cand am ajuns acasa ! Noroc ca erau ceva copii, inclusiv vara-sa careia ii place sa alerge dupa el (desi are deja 10 ani) si am mai stat si eu cate 10 minute sa apuc sa beau o cafea, in rest prea multa mancareeeeee .... nu mai vreau sa vad nimic in fatza ochilor, la parterul hotelului era si o cofetarie cu prajituri f. bune si proaspete si un profiterol demential ... ce sa zic, cred ca toata "munca" mea de o luna s-a cam depus inapoi. In schimb Sasha daca a pus gura pe mancare, cand am vazut ca face febra l-am lasat in pace, s-a indopat doar cu litri de ceai, bun si ala ....
Cristina - de saptamana viitoare Sasha e la gradi si promit sa aleg pozele si sa ti le trimit. In schimb m-ati bagat in ceatza cu salvatul link-urilor ..., dar ma descurc eu pana la urma.
Pupici la toata lumea si promit sa scriu mai des !
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003

Anny spune:
Urez si eu LA MULTI ANI cu intarziere (da` nu se pune ), sa aveti parte de bucurii cat mai multe si nu in ultimul rand sanatate multaaaaaaa!
Noi am petrecut sabatorile pe acasa, inclusiv revelionul....ce sa va zic, petrecerea de mos (la niste vecini de-ai nostri) a fost super distractiva iar de revelion Sergiu a admirat mai bine de o ora artificiile. Era atat de incantat incat cu chiu cu vai am reusit sa-l culc pe la 1.15 cu plansete ca el mai vrea sa vada artificii.
Acu` m-am intors la servici dupa 11 zile de stat acasa.....ca tare bine a fost! Nu pot spune ca m-am odihnit cine stie ce ca de........cu piticul prin preajma nu se poate (i-am dat liber bonei), in plus am mai facut si diverse treburi gospodaresti
dar una peste alta a fost ok.
Va pup si inca o data va urez un an cat mai bun!

tigresa spune:
LA MULTI ANI!!!!!
Sa va aduca anul nou numai fericire si impliniri, sa va bucurati impreuna cu cei dragi de tot ce e mai bun!!!!
Noi am avut o minivacanta, ca mai toata lumea, intre Craciun si Revelion, si ne-am bucurat de ea din plin. Am stat acasa, dar a fost tare bine, ca am fost toti 3 impreuna, parca nu as mai fi vrut sa se termine. Pe ici pe colo si cate o mica distractie, cateva vizite pe la prieteni, si toate au culminat cu revelionul pe care l-am facut cu prietenii la noi. A fost grozav, ptr. Horia a fost primul revelion care l-a petrecut treaz, band "apanie" (sampanie) si urmarind "bombie" (bombe, artificii). La 12:30 gata, am dus baiatul la culcare, si noi am ramas apoi pana la 7 dimineata pentru hlizeala, si cascat gura la TV si la filme.
Dar vorba ceea: "de acum s-a ispravit...", de maine o luam de la capat cu serviciul..... Explicati-mi si mie cum vine asta, o saptamana, 2 colo vacanta si relaxare..si restul anului munca????
Sasha: chiar l-ati pus pe Sasha pe partie?? Sa-mi spui daca i-a placut. Pacat ca a facut febra, asta e cu copii mici, nu stii niciodata la ce sa te astepti..
Horia da cu schiurile cateva ture prin curte (dadea mai bine zis, cand era zapada, acum imi vine sa @##$!%& de ploaie, dupa ce ca nu e zapada, ne mai trebuie si putina mocirla). Cert este ca ii plac schiurile , e tare incantat de ele, si sper sa ajung sa pun si poze, asa cum am promis.
Anny: cu olita, ceva progrese ati facut?? Noi ne luptam in continuare cu pampersii.
In schimb vorbim mult mai bine...facem si mici propozitii:
"venit acasa" (am venit acasa)
"vine ham bebe" (vine ham la bebe)
"amanta" (telecomanda)
"pat", "usa", "papusa"....pe-astea le spune bine si tot asa alte cuvinte mai scurte
si poezia "un pitic atat de mic" (pe care o spune jumatate din cuvinte, jumatate din gesturi), si ptr. care a primit de la Mos Craciun un castel cu figurine....
Inca o data "La multi ani!!", si cate 2006 de pupici pentru fiecare!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro

roisin spune:
La multi ani, dragelor, sa taiti, sa infoiti, ca un mai, ca un pai, ca un fii de tandafii, cum ar zice Miruna.
Iaca iesim si noi din leneveala, am stat p-acasa zilele astea si am lalait-o si ne-a prins bine, ca exact de asa ceva aveam nevoie. Revelionul l-am facut acasa, era sa ne prinda anul nou tot flendurind la maioneza, ca mandea s-a apucat de facut salata de boeuf (pentru primasi data si intaia oara) si a estimat gresit timpul alocat maionezei, mai ales ca am tinut musai s-o frec cu manutele astea doua. Pana la urma tot la blender am ajuns si la mainile consortului.
Fetele sunt binisor, scot untul din noi, mai ales piticania care colinda toata casa si se cocoata peste tot. Fraaaate, nu numai ca se ridica in picioare in maxim 3 secunde, dar mai nou vrea sa se si catere pe diverse obiecte, ridica genunchii si se agata cu mainile zici ca-i neam de gibon din tata-n fiu. Ne mai scoate la liman premergatorul, ca acolo e mai safe, da' ce sta in el? Noooo... sa vezi scandal si nervi si tipete cand o asezi!
Din fericire se intelege bine cu Miruna, o urmareste peste tot prin casa iar capra mare e fericita sa-i paseze sora-sii tot know how-ul nazbatiilor si al nebuniilor pe care le face. Evident ca se cearta pe jucarii, Miruna are cateva favorite pe care nu e de acord sa le imparta, dar in general are o atitudine intelegatoare si protectoare.
Eu am inceput sa studiez cu mare atentie problema gradinitelor, astept sa treaca prima parte a primaverii cu virozele ei cu tot si cred ca de prin mai ma incumet s-o duc pe mandra mare undeva, macar doua-trei zile pe saptamana. Oscilez puternic intre Disney si Acorns, motiv pentru care le-as ruga pe cele doua Ancute implicate sa imi dea niste detalii, ce le place si ce nu le place la gradinitele lor. Anca mami de Sasha, la Disney cat e pretul pe luna la programul lung?
Oare e bine sa caut gradinita langa servici sau ar trebui sa ma orientez catre ceva aproape de casa?
Va transmitz un buchet de pupici de la tot ansamblul de balet si ma apuc de cautat poze ca ma cafteste Cristina de nu ma vaz.

Elena-Teodora spune:
La multi ani! Si sa avem un an bun cu totii!
Nici noi nu am fost plecati de Sarbatori si revelion, dar zilele petrecute in familie au fost super. De mult timp mi-am dorit sa petrec un Craciun inistit, fara musafiri veniti de departe (musafiri de aproape am avut cu duiumul), doar eu, sotul si minunea mea.
Ce sa va zic, si ea a fost incantata de venirea Mosului, dar dintre sutele de jucarii primite (am cam exagerat, zau...) doar una este preferata ei: am gasit o casuta tare misto, nici foarte mare, nici mica, utilata cu mobilier de papusi, cu tot ce-i trebuie, si cu personajele de rigoare: mami, tati, Teodora si catelul Ben. E innebunita dupa ea si imi pare tare bine ca ii place, fiindca sotul meu a fost cam sceptic cand a vazut ce i-am luat, argumentand ca e prea mica fata ca sa stie sa se joace cu asa ceva. Nici lui nu-i vine sa creada cand o vede facandu-i baie lui mami si tati, punandu-ne la masa (ea asa a zis de la inceput – cele trei papusi+ catelul sunt mami, tati, Todo (de la Teodora) si Ben, catelul nostru.
Culmea este ca tocmai ea, care se culca noapte de noapte numai dupa unu noaptea, de Revelion i s-a facut somn la ora 10!!! Si a dormit dusa pana dimineata (noi am petrecut revelionul la noi, cu niste prieteni), nu a trezit-o nici razboiul de afara, nici muzica noastra destul de tare, nici galagia din casa! asa ca fata mea a petrecut revelinul... dormind! Dar ea sa fie sanatoasa, ca de acum tot o sa aiba prilejuri de petrecere!
Acum, eu am revenit la munca si mi-e inima cat un purice (inca nu am sunat acasa, ca a adormit aseara tarziu si sigur inca nu s-a trezit)... Mi-e teama ca va plange rau cand o vedea ca nu mai sunt langa ea. Desi o iubeste mult pe bona, intre noi doua e ceva special si pe mami nu o poate inlocui nimeni!!! Sper sa nu planga...
Revin, ca am mi s-a programat o sedinta. Va pup!
georgiana

Anny spune:
Cu operatiunea olita eu sper ca suntem pe drumul cel bun. I-am luat o olita gen scaunel si este incantat de ea (pentru ca si prietena lui are asa ceva). Il punem cam din ora in ora la olita si face pipi (kk foarte rar accepta sa faca la olita, prefera sa faca pe el). Macar sa ajungem si noi la stadiul de stat cu pampersi numai la somn si afara.......
I-am spus bonei sa il puna si ea pe olita ca daca il pun numai eu nu ajungem nicaieri. Acuma io sper ca face cum ii zic eu ca altfel........muncesc degeaba.

cristinamh spune:
gata, subiect nou pe anul asta!!!!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65580
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003