Nazdravani de aug-sept 2003 (67)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

De craciun, ca oricare dintre voi, am petrecut consistent. A venit si la noi mosul, incarcat cu tot felul de chestii, n-are sens sa enumar ca oricum fii-mea nu s-a aratat prea incantata de niciunele, favoritele ei ramanand tot farfuriile, lingurile, paharele. Aaa, atractia a fost cutiile cu ciocolate de la care a si vomat consistent in acea seara minunata de ajun. In rest, aceeasi Andra pe care noi incercam sa o cumintim, dar vin bunicii puternic din spate si da sistemul de valori peste cap. Asa ca oftam inca o data, ne muscam limba, tragem adanc aer in piept si ne tot amagim ca atunci cand o sa o dam la gradinita va fi altfel!

Si pentru ca pana dupa anul nou nu o sa mai intram, as fi vrut sa va spun un plugushor, dar spre rushinea mea nu stiu unul mai original, dar ma laud ca pot sa fac: Haaaaaaaaiiiii, haaaaaaaaiiiiiiii!!

La Anul si La Multi Ani 2006!
Sa fie un an bun, usor, sa se uite greutatile anilor ce-au trecut, sa aduca bucurii, sa ne tina uniti in continuare!

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Am intrat si eu pe fuga, ca mai toate vaz, sa va urez de bine pentru anul 2006 (de maine pina pe 5 nu mai vin la servici asa ca nu garantez ca pot intra cine stie ce de acasa).
Deci :
Sa va/ne dea Domnul sanatate tuturor, voua, puiutilor, sotilor, celor apropiati si dragi! Ca pina la urma tot asta e cea mai importanta! Anul Nou sa va aduca bucurii de la copii, bebedoi sanatosi (mamicilor care vor naste anul viitor si celor care-si doresc al doilea bebeu), soti iubitori, intelegatori si aducatori de bani acasa .
Dat fiind ca stiu ca sunt printre noi mamici care-si toooot cauta un job mai bun, le urez (cum imi urez si mie) sa isi gaseasca ce isi doresc si li s-ar potrivi cel mai bine, sa se duca cu placere la servici si sa aiba cardul plin mereu!
Si nu in ultimul rand va doresc un an MAI BUN!
LA MULTI ANI!!!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Danat-sa traiesti, pe mine una m-ai nimerit din plin cu urarea asta!
Anny-l-as duce la Giurcaneanu, dar Erik nu mai are nimic pe piele si mi-e ca-l duc degeaba.
Va pupez, inca nu va urez ca io mai revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Eu n-am scris despre Craciun??? Abia acum imi dau seama, am tot citit cum s-a perindat mosul pe la fiecare...la noi a fost simplu de tot, adica a fost complicat cum sa punem cadourile sub brad pentru ca Diana sa nu-si dea seama, asa ca dupa impodobirea bradului, le-am bagat pe fete la baie, in vana, tati a coborat dupa cadourile care mai erau in portbagajul masinii, din lipsa de spatiu in casa, ambalat repede ce mai era si asezat sub brad. Tati plecat la socrul meu ca sa-i impodobeasca si lui bradul, asa ca atunci cand le-am scos din vana, am asistat numai eu la bucuria cadourilor, descoperite cu frenezie si cu parul ud. A urmat masa de rigoare, apoi nani. Ziua urmatoare am mers la mama, am mancat/baut/cadorisit si acolo. Silvia a primit acolo cadoul preferat: o carte Pinocchio care are tot a 2-a pagina puzzle si pe care le face de n-shpe mii de ori pe zi(singura), azi chiar s-a culcat cu cartea respectiva.

Cam atat, cele cateva poze aici.

Despre rev. ce sa va spun??? Ca voi fi doar eu cu Silvia, Diana e la tatal ei, iar Ovi va fi de garda . Nici nu pot sa ma gandesc la noaptea aceea ca la ceva special, parca astept sa inchid ochii si sa treaca!

Va pupic, si io mai vin!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mai mai, ce imi aduc zambetul pe buze povestile cu pitici la brad...
ne pregatim si noi de un revelion la hotel plapumioara... asa ca , daca mai are cineva rezervari in aceeasi locatie, va invit la o numaratoare inversa on-line, intr-o conferinta

fetele care ati fost de acord cu situl, am cateva adrese de mail care nu merg!!! am trimis primele linkuri de cantecele si mi se intorc mailurile! asa ca va rog sa-mi trimiteti un mail valid...

si o problemuta e dezbatut...
de-o saptamana andrei face tot kk numai cacareze de-alea de caprita... mai mari, mai mici... nimic legat sau moale, si se cam chinuie sa scoata productia zilnica. cu ce sa incerc sa-i inmoi scaunul?! am sos orice l-ar putea constipa, bagam numai supa, pui sau curca de tara, grasa, iaurt, portocale, vit C... nimic... nu reusesc sa-l fac sa manance stafide...
un sirop ceva nu exista?? mi-e frica sa nu-si rupa funduletul daca se mai chinuie asa, mai ales ca ies intr-un ciorchine destul de gros respectivele productii...

ps. trebuie sa dau un citat...(tigresa), pt o urare care mi-a adus zambetul pe buze pt vreo doua ore, si altora la fel, ca am transmis-o...
"Catzelus cu paru cretz, sa ai jeepu' in cotetz si o vila cu piscina si Madona ca vecina, o lopata pt. bani,la anu' si la multzi ani. Sarbatori Fericite "

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea_soarelui spune:

Cristina, noi ne batem cu problema asta cam de pe la inceput...am incercat toate metodele posibile...oricum papa destule cereale, iaurturi si fructe dar efectul...cam de nebagat in seama. Pana la urma ne-am mai reglat cu Lassbaby (il gasesti in orice farmacie helpnet), cu pere...da de alea de pe la noi si cu ceai de soc (care-i al mai bland laxativ). Da-i o incercare cu ceaiul...Ioanei ii place (e f bun la gust si are si capacitatea de a curata caile urinare). Numai bine va dorim si multa, multa sanatate:)

Dana si Ioana Amazoana (24.09.2003)

http://community.webshots
.com/user/floarea_soarelui

Mergi la inceput

Cristina-nu's ce sfat sa-ti dau ca Erik e pe dos total, daca ii dau putin suc de portocale, gata se kakaleste de 4 ori si nu de 2 ori pe zi cat face el in mod normal!
Al meu cum mananca 2 grame de mancare in plus cum umple 3 pampersi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

uf, sa vedem daca reusim cu ceaiul, ca nu pune gura nici pe ala de fructe... pere... facute suc, ca in afara de mere si banane nu vrea altceva, portocale... suc...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Se vede ca lumea se pregateste asiduu sa intampine cum se cuvine Anul nou!

Va pupam pe toti si va dorim un an cat mai plin de impliniri, multa fericire, sanatate si bucurii!
La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Multa sanatate, impliniri, bucurii...copii cuminti si sanatosi, iara noi la punga grosi , numai bine, sanatate, ca-i mai buna decat toate! Joburi bune anul are, LA MULTI ANI si la mai mare!!!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput