Nazdravani de aug-sept 2003 (67)
Raspunsuri - Pagina 12

cristinamh spune:
pupam sarbatoritii de azi!!
Stefania, Horia Stefan, Stefan Daniel!!!
si..mami Stefi2003!!!
la multi ani sfintisorilor!!
mea culpa

pupici raducu!!! de doua ori, de la un neuron resetat

Cristina

www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

oana_noemi spune:
Cristina l-ai uitat pe Radu Stefan!!!ntz, ntz...
Pupam si noi toti sarbatoritii de azi.
Fetelor, va intrebam si eu ceva, nu stie nimeni de un medic bun alergolog?

danat spune:
Oana eu nu stiu mama draga, am citit dar chiar nu imi amintesc sa cunosc nici unul...sanatate multa! Si multumiri pt urarile de ziua numelui!
LA MULTI ANI tuturor Stefanilor mici si mari pe care-i cunoasteti, sa aiba parte de sanatate si muuuult noroc!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

iuliana76 spune:
Oana, noi cand am avut probleme cu alergia am mers la dr. pediatra. N-am fost la dermatolog sau alergolog deci nu cunosc pe nimeni. Sanatate multa!

roisin spune:
La multi ani de Craciun, de Sf Stefan si cred ca si de Anu nou, ca la cat is de agitata nush cand mai apuc sa va zic!
Noi s'tem mucosi si rosii peste tot, lom si noi antibiotice, din pacate la Ina e cel mai nasol, si e si greu sa te intelegi cu ea ca nu sta la dezmucit. Mai nou a tras doua reprize de varsat, cred ca tot de la muci, sper sa fie episoade accidentale si nu vreun inceput de altceva.
Mosu' a fost super-darnic si bogat, fi-mea a mare, la fel ca Raduc, l-a intampinat cu multa nonsalanta, a legat un fel de dialog cu el dar nu i-a zis nici neam de poezie, numa' dupa cadouri ii falfaiau becurile. Si mai ales dupa cadourile altora. Ale mele au facut schimb, Ina molfaie la Lego si Miruna se distreaza cu o bila care merge singura (pentru bebelusi), iar noi, astia batranii, ne jucam cu toate cate putin, ca's tare faine.
Pupez si eu Stefaniile si Stefanii mari si mici, pupez si pe ceilalti prichindei mititei si maricei, daca nu ne mai "auzim" va doresc un an nou foarte, foarte bun, calm si bland, sa va mearga foarte bine si s-aveti parte de muuuulte muuulte bucurii!
Noi nu plecam nicaieri, de Revelionu' asta nu-mi doresc decat sa dorm!

reby spune:
LA MULTI ANI pentru toti Stefanii si Stefaniile, sa fiti sanatosi si norocosi si la punga grosi!
David a fost incintat de ce a adus Mosul -jucarii si bobo (cum le spune el la dulciuri), dar foarte foarte trist ca nu l-a prins pe Mos la brad, noi nu am stat numai linga brad si nu l-am prins, asa ca pentru la anul definim de acum misiunea Mos Craciun. Iar la firma ai nostri prefera varianta petrecere pentru cei mari, ce sa zic are si asta partile ei bune.
roisin si danat: multa sanatate pentru voi si puiuti;
cristinamh: mii de multumiri pentru site, este super super deosebit, iar despre felicitare ce sa zic - asa cum am mai spus-o toata admiratia;
oana_noemi: e greu de spus bine ai revenit intr-o tara ca asta a noastra, readaptare usoara si multa bafta;
Toate bune si petrecere frumoasa,
Reby si David

Anny spune:
Intru si io repejor cu netu meu de rahat, sa va zic La Multi Ani, sanatate si cat mai multe bucurii in anul care vine.
OANA_Noemi, parewrea mea esta sa te duci mai intai la un dermatolog ca sa puna un diagnostic. E unu super tare la clinica Bio Medica (pe str. Mihai Eminescu). Am fost si io la el cu Sergiu cand era mititel si e renimut tipul. E medic si la spit Colentina. Din [pacate am uitat cum il cheama......da daca suni acolo iti spun tantile care fac programari.

ankalaura spune:
Hello!
Si la noi mosu a fost bogat pentru Eliza - desi n-as putea spune ca a fost cel mai cuminte copil (cred ca l-a pacalit si de data asta! ). La firma pauza completa, nici o felie de cozonac nu ne-au dat. Nu pot nega, am primit cate o primuta fiecare, de ne-am cadorisit cu una bucata DVD E-Boda rumanishe made sau china, nu stiu, cert e ca de acuma vedem desene la TEDIOU MAIE, nu mai vedem la calculator, fapt care se si vede din activitatea ma-sii pe forum din ultimele zile
Cel mai tare a incantat-o orga cu clape si butoane, toata ziua ne canta oac-oac-oac, si apoi casetofonul cu microfoane (asculta casete cu povesti la el, inca nu s-a apucat de cantat). A mai primit o super saniuta (contributia prietenei mele), salopeta imblanita de sanius (contributia mea cu banii cumnata-mii), doua papusi, un cos mare plin cu dulciuri, un puzzle cu Hansel si Gretel, pijamale, eheeee si lista poate continua.... Ceea ce nu s-a putea spune despre lista mea, care e scurta.
A prins si o zi in parc cu noua saniuta, pana sa se topeasca de tot zapada.
Azi au plecat ai mei la Constanta, asa ca de maine sunt cu fata acasa pana pe 9 ianuarie ca am concediu, iar de Revelion mergem la niste prieteni (mai precis la "prietenu'" lu' ELiza ), altfel nu facem absolut nimic, doar lenevim, iar sotu' munceste.
Cu intarziere urez si eu Stefanilor si Stefaniilor si Fanicilor toate cele bune - eu am uitat de sarbatoarea asta, ca n-avem nici unul in familie... A fost bunicu-meu Dumnezeu sa-l ierte...
Asa ca va pup si sa ne auzim cu bine!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare

iuliana spune:
N-am apucat sa va urez toate cele bune de Craciun pen'ca am avut mosafiri (alinuta de la copilasi de iunie-iulie 2003) si tare bine ne-am mai simtit. In concluzie, nu am avut timp nici macar sa deschid calculatoretul, dar azi mi-am facut timp (profit de faptul ca fetele dorm si eu ma distrabalez:))) si sciru si eu 2 cuvintele. Sper ca v-a priit Craciunul si bucatele (mama, urasc cit maninc la altfel de prilejuri) si cu ocazia asta urez si eu LMA celor cu numele de Stefan.
Noi, cum am mai spus, ne-am simtit tare bine, Emma s-a jucat cu Alexandra care e de o cumintenie nemaipomenita fata de zgitia asta a mea. Nu ca m-as plinge ca e un copil obraznic, dar, frate, cind o apuca, pai, tine-te bine ca o apuca:)). Asta e, asa parinti, asa copii. Diana, e foarte cuminte, la petrecrea organizata de biserica si la care am fost si noi, a inceput sa chinuie (probabil ca ea crede ca ,,,,, cinta:), ceea ce mi-a adus aminte ca acum exact 2 ani si Emma a facut la fel la acceasi petrecere:). Nici gind de mers de-a busilea, nu vrea sa serveasca deloc stat pe burtica, dar maninca bine (inca ne trezeste noaptea de 2 ori, o data pe la 1 si inca o data pe la 6 sa manince...nu mai zic de extra-trezirile). Pe Emma am mutat-o in camera ei si a mers neasteptat de usor, fara scandaluri si figuri. I-am pus tapet si printese pe perete si vad ca a functionat:). Am fetita mare:)). Cu facutul la olita stam extraordinar de bine. ieri dimineata a facut pe ea o parte (de fapt, mai mult pe ea) si o tzirica la olita. Probabil ca nu a mai putu sa se tina pe ea sau nu a reusit sa se dezbrace de pantaloni si chilotei la timp. oricum, cind am coborit jos, ea era deja la funduletul gol:). Azi la gradinita m-a laudat-o educatoarea ca a facut pipi si caca la wc singura singurica (s-a dus din propia initiativa), ceea ce a lasat-o masca:). Imi inchipui ce mindrie pe capul Emmei cind a laudat-o. Acasa a mai tras un caca si s-a dus repede sa s stearga la fundulet, de fapt pasarica...si uite asa a intins cacuta pe la pasarica, dar ma distreaza enorm cum sa cracaneaza sa se stearga:))). Am pus si eu niste poze de la Craciun http://community.webshots.com/album/526428399lhAXbS .
Va pup si, in caz ca nu mai itru pina pe 31, va urez un An Nou plin de bucrii, fericire si parale in buzunare :))).
poze 1,poze 2,poze 3,poze 4,poze 5,poze 6