Rodica Ojog Brasoveanu

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina73 spune:

Si mie imi place mult Rodica Ojog Brasoveanu.Imi amintesc de cartile cu Melania cu mult drag, as dori sa mi le pot aduce cind mai merg in Ro.Cit eram studenta imi amintesc ca era o revista romaneasca( nu-mi amintesc sigur care dintre ele, s-ar putea sa fie Avantaje dar s-ar putea sa gresesc) in care erau publicate povestiri scurte ale Rodicai Ojog si imi pare tare rau ca nu le-am colectionat, cumparam revista special pentru povestirile ei.
numai bine
cristina73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

Poate s-a mai discutat, nu am avut timp sa citesc ultimele mesaje din acest forum, dar a aparut Fiara de Cosma Brasoveanu, sotul Rodicai Ojog-Brasoveanu. Eu am citit-o. Este acelasi stil. O carte facila, de vacanta.
Mai sunt fete care au gasit-o si citit-o???

Angi si gemenii
"Cu cat zbori mai sus, cu atat vezi mai departe" Richard Bach-<Pescarusul Jonathan Livingston>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Cristina,revista in care erau publicate povestioarele este revista "Unica". Si eu la fel, cumparam revista doar pt a le citi, majoritatea fac parte din volumul "Barbatii sunt niste porci"."Fiara" nu am citit-o, nici nu stiam ca sotul ei scrie. Sper ca la urmatorul drum in Rom sa pun mana pe ea, mersi mult de informatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Vad ca subiectul a fost inceput acum mult timp, dar poate nu e prea tirziu sa aduc si eu niste completari.

Alte carti de R O B

-Poveste imorala
-O bomba pt Revelion
-Anonima de miercuri (cu Melania si maiorul Cristescu)
-320 pisici negre (tot cu Melania-impreuna cu "Al cincilea as" e cartea mea preferata)
-A inflorit liliacul
-Intilnirea de la Elysée
-Omul de la capatul firului (cu Minerva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dava spune:

Fetele, iata ordinea din seria "Logofatului":
"Logofatul de taina"
"Ochii jupanitei"
"Agentul secret al lui Altin Bey" (nu sunt sigura despre acest "Bey", daca asa se scrie).
Inainte de "Logofatul de taina" mai este un volum, dar nu-mi amintesc titlul.
Dintre toate, cred ca "Logofatul de taina" este volumul cel mai bine scris, daca pot pot sa spun aceasta. Mi-a placut foarte mult cum a surprins autoarea atmosfera epocii, iar descrierea Bucurestiului de atunci m-a incantat pur si simplu. N-am fost de prea multe ori la Bucuresti, dar imi place sa citesc despre Bucurestiul de altadata.
Aveti idee cum pot fi procurate carti din Romania prin Internet fara sa-mi dau numarul de card?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabiG spune:

Inca una!
Grasa si proasta
Citeam si eu in adolescenta cartile ei si revista Unica tot de asta o cumparam...La primul drum in Ro stiu ce-mi cumpar...Ce dor m-i s-a facut sa citesc asa ceva...
Culmea e ca pe site-uri sint preturi diferite daca cumperi pt Ro si preturi mai mari daca cumperi pt alte tari. Asa ca recomand celor "de afara" care vor sa le cumpere, sa roage un membru al familiei sau un prieten sa le cumpere si sa le expedieze prin posta. Este si mult mai sigur asa...

Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Dava, cred ca te referi la "Sub cornul de argint al lunii!". Si eu fan inrait. Si Maria va fi o fan-itza curand ca ii citesc din R.O.B. si ne place TAREEEEEEEEEEE!
Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dava spune:

Asta e! "Sub cornul de argint al lunii". Multumesc, Eleni!
Am intrat ieri pe website la Nemira si am vazut ca sunt preturi diferite pentru aceeasi carte; daca o iei din Romania, de exemplu, "Logofatul de taina" costa 150.000 lei, iar daca o comanzi prin Internet este 6,65 Euro. Cam mare diferenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Cum stati cu lista romanelor? Si pe mine ma intereseaza.... Mai ales cele istorice din seria carora nu am decat " Agentul secret al lui Altan Bey", " Logofatul de taina" si " Ochii jupanitei". Am auzit ca ar mai exista " Letopisetul de argint" si inca unul. Stie cineva ceva despre ele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Mi-am adus aminte de alte titluri: " Moartea semneaza indescifrabil", "Spionaj la manastire", "Ancheta in infern"...

Mergi la inceput