Rodica Ojog Brasoveanu

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silviuta spune:

Buna fanelor R.O.B! Eu am descoperit-o in liceu ,cand am citit PLAN DIABOLIC -m-a fascinat ,aapoi seria Melania,si am facut o pasiune pe viata ,pacat ca a murit R.O.B ..Imi lipsesc si mie mai multe aparitii,si nu stiu daca se vor mai publica.De ex.Buna seara M, si Cianura...am imprumutat-o acum 2 ani si adio..Iar Plan diabolic la fel.Mi-a face mare placere sa le recitesc ,dar nu stiu de unde sa le cumpar.La mine in oras nu este anticariat.Si n-am citit:
Moartea semneaza indescifrabil
Spionaj la manastire
Panica in casuta cu zorele[/b]
O bomba pt.revelion
.Ar fi bine daca,dintre fanele din tara,am colabora,si ne-am imbogati biblioteca ,cu acele carti care ne lipsesc.Ce spuneti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Eu mi-am luat:
Un stilet cu sampanie
Un blestem cu domiciliu stabil

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clara spune:

silviuta, intr-o librarie de linga Gara de Nord, am vazut o editie completa ROB- (10-12 carti de ROB), DAR NU STIU SA-TI SPUN DE LA CE EDITURA.
Deci, s-au republicat.
era in jur de 110-120 mii lei/cartea.
cauta pe net poate gasesti ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

In "Vulturul sub cornul lunii" si "Letopisetul de argint" apare personajul Radu Andronic?[

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Apare in "vultur..",pe "letopiset" inca n-am pus mina...Si eu ma inscriu in club,R.O.Brasoveanu e preferata mea ,am reusit sa adun fix 18 carti de care sint tare mindra!...Eu am dat lista cu ce nu am din cartile ei la un anticariat din Bucuresti,sa mi le pastreze,iar cind se duce sotul in tara o data pe luna "culege" ce s-a mai adus nou.

Iren&Bogdanelu`

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by clara

silviuta, intr-o librarie de linga Gara de Nord, am vazut o editie completa ROB- (10-12 carti de ROB), DAR NU STIU SA-TI SPUN DE LA CE EDITURA.
Deci, s-au republicat.
era in jur de 110-120 mii lei/cartea.
cauta pe net poate gasesti ceva.

Nu sint sigura,dar s-ar putea sa fie edit. Nemira

Iren&Bogdanelu`

Mergi la inceput

Si ce face Radu Andronic in Vulturul...? Asa, in mare... Imi place tare mult personajul respectiv si am citit de multe ori Logofatul de taina si Agentul secret al lui Altan Bey si sunt pasaje in care se face referire la fapte si personaje care nu au mai aparut in cartile respective. Poate in Vulturul???

Mergi la inceput

Acolo apare Andronic,dar nu-ti zic ce face,asa ca pune mina si citeste cartea!

Iren&Bogdanelu`

Mergi la inceput

Tare as mai pune eu mana pe carte sa vad ce face logofatul dar nu gasesc volumul. Prin anticariatele din orasul de unde sunt eu, Timisoara, nu am dat de ea. Editia noua, din cate stiu, nu a aparut - cel putin nu am vazut-o in librarii sau pe site-urile editurilor, iar prietenii mei fani R.O.B. nu o au - multa vreme am crezut ca nici nu exista, pana am vazut titlul intr-o lista de carti din prefata unui volum. Asa ca nu de lene v-am intrebat de subiect, ci pentru ca NU GASESC CARTEA!!!Totusi, in pofida reactiei obtinute, mai risc o intrebare: jupanita Tofana apare in Vultur?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silviuta spune:

Pina la urma cine intocmeste o lista cu aparitiile ROB?

Mergi la inceput