Inger copil fara aripi si fara speranta continuare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Dan,intra pe www.neurovita.ru ,ia de acolo adresa de mail si incearca sa le scrii.Eu am trimis la o clinica (nu asta)in Moscova un mail si am primit raspuns.
Uite ca incep sa dea roade rugaciunile noastre.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fairy_adina spune:

Aceasta era adresa pe care i-o dadusem si eu lui Dan . Acolo pe forum (au numai in limba rusa) este o persoana(tatiana) care intreaba de fetita ei daca poate fi ajutata si ii raspunde foarte incurajator profesorul clinicii ca se face un program de cercetare cu transplant de celule stem pentru copii. Noi am trimis acolo e-mail pentru claudiu, am scris si pe forumul lor. Deocamdata nici un raspuns. Am, sunat la telefon dar cei de acolo nu vorbesc engleza. Intre timp am primit raspuns din alta parte.

Dan, toata admiratia pentru ceea ce faci pentru copilul tau. Situl este foarte reusit.si faptul ca intre timp ajuti si pe altii este un dar pe care ti l-a facut Dumnezeu. Puterea de a da din ceea ce nu ai, cum spune Nicolae Steinhardt. Asa se vede ca esti binecuvantat de Dumnezeu. Cosmina este norocoasa ca va are langa ea.

Aceste cercetari (mai ales din Rusia) sunt intens mediatizate - dar pe un post mai profan - Discovery... doctorii nu mai au timp sa se mai uite pe postul acesta probabil ( am o prietena doctorita si este full cu programul) , in schimb pacientii sunt la curent. mai ales cei direct interesati.

Si doctorita lui claudiu a facut ochii mari. Dupa ce s-a documentat i-a dat actele necesare... si a fost de acord ca este posibil...

Eu ma bucur ca , dorind sa ajut pe altul v-am descoperit pe voi, alti oameni care vor sa-i ajute pe altii. Este reconfortant sa vezi ca exista astfel de oameni.

curaj , speranta si mult bine in continuare, Dumnezeu sa va aiba in paza lui

www.geocities.com/claudiucioca" target="_blank"> Ajutati-l sa cante din nou
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62812" target="_blank">Maini condamnate la tacere
Dragostea de Dumnezeu rezolva toate problemele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

La multi ani ,Dan,pt anul ce vine si va doresc sa-l aveti plin de minuni.pt. Cosmina si intreaga familie.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan.D. spune:

Multumesc Adelyna, speram ca noul an intr-adevar sa aduca ceva pentru Cosmina si pentru toti copiii aflati in suferinta. Ne rugam la Dumnezeu sa primim ceva raspunsuri pozitive de la clinicile la care am trimis dosarul, Doamne Ajuta.
La multi ani si tie si celor dragi si multa sanatate sa va dea Dumnezeu!!
Cu drag Dan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Daca e nevoie de ceva de tradus din engleza sau italiana, sint aici. Poate exista o speranta si pentru puiul vostru drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan.D. spune:

Iti multumesc Natasa, cert este ca am tradus ceva mai acum citeva saptamini si m-a rupt la bani dar macar sa iasa ceva bun. In momentul asta imi trebuie un vorbitor de lb. rusa fiindca cei de la Moscova nu imi raspund la mail.Am primit de la Beijing raspuns, saptamina viitoare doctorul se va uita pe dosar si ne va trimite un raspuns, Doamne Ajuta.
Va dorim sanatate si un an nou cit mai bun pentru voi si cei dragi.
LA MULTI ANI !!
Cu drag Dan si familia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Am vazut ca sint fete din Republica Moldova pe forum. Cred ca pe ele poti sa le rogi sa te ajute cu limba rusa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Un An NOu cu liniste, sanatate si sa de-a Domnul sa reusiti ceva in lupta voastra pentru salvarea Cosminei!

La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Dan, si noi ne rugam pentru Cosmina! Sa dea Domnul sa fie bine!
La multi ani si sa va dea Cel de Sus un an mai bun!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

LA MULTZI ANI CU SANATATE!!

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput