Inger copil fara aripi si fara speranta continuare

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

SA DEA BUNUL DUMNEZEU CA IN ANUL CE TOCMAI A VENIT SA AVETI NUMAI BUCURII SI TOATE LACRIMILE DE SUPARARE SA SE TRANSFORME IN LACRIMI DE FERICIRE. MULTA MULTA SANATATE MICUTEI COSMINA .

LA MULTI ANI

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Doamne Ajuta ca suferinta voastra sa ia sfarsit!

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Suntem si noi alaturi de voi cu sufletul si speram ca micuta Cosmina sa se faca bine cat mai repede. Ne-am gandit deseori la ea, la voi si am sperat sa se va ivi ceva ce o va putea ajuta si pe ea. Acum ca exista un licar de speranta nu putem decat se ne rugam ca totul va fi bine!
Multa putere va dorim si suntem alaturi de voi.
Cu tot dragul, Alexandra si sotul

I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Va dorim si noi tarie si sanatate si sa se rezolve cat mai repede toate problemele!

Ati incercat si tratamente naturiste / homeopate / energetice /spirituale ? Poate nu atat ca o vindecare, cat sa ii aline simptomele.

Sumtem alaturi de voi si de Cosmina din tot sufletul

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/album?.dir=mail&.src=ph

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

De ce suma este nevoie pt operatie?Sau nu se stie inca?
Multa sanatate ingerasului

http://pg.photos.yahoo.com/ph/erin_rux/album?.dir=/37ca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan.D. spune:

Dragi prieteni,
asa cum v-am spus am trimis dosarul si in China unde dr. Huang face transplant de celule stem, din nefericire de la el am primit raspunsul ca nu a mai tratat pacienti cu encefalopatie epileptica si ca este decizia noastra daca sa o introducem pe Cosmina in programul de acolo sau nu. Am fost sfatuiti sa ne gindim foarte bine inainte sa luam o decizie.Este foarte dificil sa te gindesti ca pe copilul tau se fac experimente caci eu cam asta am inteles.Iertati-ma ca sint un pic cam ravasit dar nu ma pot opri din plins. Sper ca emisiunea de marti sa aduca o noua cale de ajutor pentru Cosmina.
Va imbratisez cu drag Dan.

Mergi la inceput

este bine ca totusi exista si posibilitatea ca acest tratament sa aiba rezultate bune. Cred ca daca pui in balanta , pe de o parte posibilitatea ca exista totusi o speranta si o imfima sansa de vindecare si pe de alta parte durerea de a o vedea zi de zi asa , atunci poate-ti va fi mai usor sa iei o decizie.
E dureros ce se intimpla dar ma gandesc ca daca nu-i dai o sansa cit de mica de a lasa acei medici sa incerce , poate o sa regreti toata viata gandindu-te ca poate s-ar fi putut face ceva.

Nu gandi aceasta interventie ca pe un experiment , gandeste-te ca-i dai sansa sa se nasca a doua oara. Dumnezeu e mare si va fi alaturi de COSMINA.
SE MAI INTAMPLA SI MINUNI.
Va doresc multa , multa putere de a merge inainte , iar COSMINEI tot binele din lume si multa sanatate. Sa aveti incredere ca va veni ziua in care veti plinge de fericire.

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Dan,am citit povestea Cosminei si suntem cu sufletul alaturi de voi!Doamne ajuta sa se gaseasca si pt. aceasta micuta un tratament,ajuta-i sa reuseasca sa salveze acest ingeras frumos!
Sa crezi in dragostea lui Dumnezeu si sa fii convins ca intr-o zi,cand nici nu te astepti,Dumnezeu va face o minune si o va ajuta pe Cosmina!
Acum un an,Marieta Alexandru(au si ei doua subiecte aici la umanitare)plangea si se ruga cu disperare sa se gaseasca un tratament pt. fiul ei,Claudiu!Au gasit,in sfarsit,clinica din Kiev,aici se face transplant cu celule stem desi tratamentul nu garanteaza vindecarea,dar...exista,totusi,o speranta iar ei s-au agatat de aceasta sansa,au credinta si sunt convinsi ca asa a vrut Dumnezeu,sa-i indrume acolo!
Daca exista si pt. Cosmina o speranta ca se va face bine,rugati-va si aveti credinta ca e mai bine sa incercati,bineinteles,punand in balanta si riscurile!
Doamne ajuta!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Dan,nici nu-ti imaginezi cat ma doare sufletul pentru voi ca sunteti tristi.inteleg situatia in care va aflati si neputinta de a lua o decizie.Numai Dumnezeu stie ce ganduri are cu noi si va doresc numai bine voua si celor in suferinta.
Cu speranta ca Ingerasul vostru va avea parte de o minune va doresc multa sanatate.
Minuni exista,copilasul meu a avut parte de una.dupa 3 ani de asteptare s-a intamplat ceva extraordinar.
Tot binele din lume si Cosminutei.

Mergi la inceput

Ce vesti mai aveti despre COSMINA?

LAO TZE

Mergi la inceput