Bebelusi de martie - aprilie 2005 (56)
Raspunsuri - Pagina 9

adrianafedorca spune:
fetelor pe unde sunteti? Adriana si
Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )
Cezar,minunea mea

mamacita spune:
Delia Melissa,sa fii intotdeauna calauzita de lumina si vegheaza asupra dragei Naty!
caramella,spaniola stii?Ca am gasit link-ul asta,complet si didactic:
http://64.233.183.104/search?q=cache:cvfAvNJVMgcJ:www.ortoinfo.com/profesionales/articulos/articulos/Ortopedia/ARTROGRIPOSIS.pdf+artrogriposis&hl=ro
sau
http://www.ortoinfo.com/profesionales/articulos/articulos/Ortopedia/ARTROGRIPOSIS.pdf
Iar in engleza dai pe google "arthrogryposis"si gasesti 156000 rezultate;ex.-articolul de pe emedicine e serios.Rezumand,daca asta este diagnosticul,fereasca dumnezeu si o deplang si pe fetita si pe mamica,ptr.ca e o boala grava,cu ameliorari dar nu vindecare,la noi se incadreaza la handicap gradul I parca.Poate e totusi o eroare de diagnostic,s-au mai vazut cazuri(vezi feciorul subsemnatei).
Ana71,superba relatia intre fratiori.Le doresc sa tina toata viata!
getasava,vazut poze si admirat fetita cu rochita,sa-ti traiasca!
Alexandru,soarele nostru
Varsta lui Alexandru

mamacita spune:
adseana,draga de tine,am uitat sa-ti spun ca am admirat-o din nou pe tiza cu luminite in ochi si in zambet;pupici!
Alexandru,soarele nostru
Varsta lui Alexandru

mamacita spune:
Mamicilor cu copilasi de 7 luni aprox.,am o rugaminte:spuneti-mi si mie cantitatile aproximative de carnita,fructe,legume si lapte consumate intr-o zi (buna),daca le stiti,ca sa-mi fac si eu o idee daca al meu samurai se incadreaza la categoria celor care mananca bine au ba.Ca el tot ia in greutate,dar tot asa lua si pe alaptat exclusiv...
Si o intrebare:voi le dati mazare sau fasole verde copiilor?
Alexandru,soarele nostru
Varsta lui Alexandru

mamacita spune:
Imi mai aduc aminte pe parcurs,scleroza:sanatate an-k si imunitate maxima Biei!La noi asa a fost ultima data:eu si sotul raciti cobza,nas in nas cu el ca asa a fost situatia,iar el a avut o ora raguseala si atat!
Alexandru,soarele nostru
Varsta lui Alexandru

rrox3 spune:
La multi ani Andreelor si Andreilor, mari si mici!!!
Am auzit astazi la radoi ca Ministerul Sanatatii a hotarat sa vaccineze toti bebeii mai mari de 7 luni. La scoala la Mariuca a ajuns in sfarsit vaccinul si acum vor sa-i vaccineze pe toti, ca nu le strica, chiar daca sunt deja vaccinati Dupa ce ca din cauza indolentei lor imense s-a ajuns la ditai epidemia si au murit 8 copilasi, acum exagereaza cu tot soiul de masuri menite sa-i disculpe... nu stiu de ce, dar am in minte doar imaginea catelului care astupa ce a produs... Evident ca o sa fac scandal monstru daca indrazneste careva s-o vaccineze pe Mariuca fara acordul meu, ca doar am vaccinat-o in august si am dus dovada la scoala. Cat despre pitici, nu stiu cat de buna e solutia, e discutabil. Si pana o aplica ei probabil dispare epidemia... da' am zis sa va anunt in caz ca nu ati aflat deja. Revin.
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie

alessia105 spune:
Dantje oricum e bine ca is pe drum
Fetelor din tara Help ...am si eu nevoie de poza care a aparut in Evenimentul zilei de luni cu privire la Harry Poter..pe net este articolul dar nu si poza
si mama mea nu are scaner ...Sebi apare in poza
...daca mai aveti ziarul si un scaner ..plsssss Help me!!!Raman recunoscatoare
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!
Specialii 2005 , Poze de pitici voinici
"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

gegea spune:
Demi, ingeras scump sa-i veghezi pe toti cei dragi pe care i-ai lasat aici!
Am vorbit cu Nati acum o saptamana. Noi am comunicat foarte mult cat am fost insarcinate, intrucat si eu am fost pana in martie in Constanta. Era in Chisinau, sunt binisor, sotul ei si-a revenit, fratele inca nu total. Se gandeste mult, si e normal, la ingeras, dar nu poate sa vorbeasca prea mult despre asta.
Dumnezeu sa-i dea putere sa o ia de la capat!
II suntem alaturi!
Geani de
Daria(03.04.05)