Bebelusi de martie - aprilie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

si: Karen si Vladimirwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Teledon - 4000 de euro, Lumina ochilor pentru Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Alicia nu vrea sa doarma si e tare maraita,cred ca ii va iesi un dinte in curand,chiar cel de sus de langa canin,e gingia umflata tare.
Ieri ne-am dat in huta pentru prima oara si ne-a placut ,a chiuit de bucurie si nu a vrut sa isi mai desprinda manutele de pe bare.Azi ne-am plimbat numai jumate de ora ca a venit ploaia.
Vreau sa va intreb ceva ,cine stie ceva despre boala artrogripoza?
Am vorbit la telefon azi cu o colega de lucru care are o fetita de 6 luni cu boala aceasta.A zis ca pana la 4 luni nu i-au spus exact ce are fata si a fost la o multime de doctori ,a facut tot felul de teste.Ii disperata saraca ,mi-a fost taremila de ea.Intr-un final i-a spus ca are boala aceasta artrogripoza.Mi-a zis ca nu isi indoaie bine mainile si picioarele.A stat in ghips untimp ,iar acum face fizioterapie.S-a mai calmat putin cand a vazut ca s-a mai imbunatatit putin situatia ,adica isi indoaie mai bine mainile si picioarele cam pana la pozitia sezut.Eu am cautat pe net dar nu am gasit prea mare lucru ,oare se poate vindeca complet? Am sa mai caut,din ce am gasit ,am inteles ca e destul de grav.Daca gasiti voi ceva despre asta imi spuneti ,va rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

LA MULTI ANI KAREN SI VLADIMIR!

Mergi la inceput

De asemenea, LA MULTI ANI tuturor celor care sarbatoresc onomastica, Andree si Andrei!

Mergi la inceput

Caramella, imi pare nespus de rau pentru prietena ta.Am mai spus si altadata si voi repeta la nesfarsit, nu cred ca exista suferinta mai mare pentru parinti decat suferinta copiilor lor,in special o boala.Doamne fereste!

An-K,multa sanatate si nu-ti fac griji ca Bia e puternica si sanatoasa.
Adseana, frumoasa prietena de Trio, ne mandrim cu ea!Si felicitari pentru succesele motrice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Caramella , Oanamc thx

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Buna fetele mele dragi..

Io am uitat ca azi e Sf Andrei...asa a mamici ,tatici ,bunici ,alte rude dar mai ales pitici LA MULTI ANI!

Azi am vrut sa fac o munca demna de Cenusereasa am vrut sa aleg din mancarea gainilor grau sa pun la incoltit ( noi cumpram mancare special ptr ele si este o amestecatura de detoate

Danna tine-te ca venim dupa aia nu iti vei mai dorii musafiri

pun piticul in pat si revin

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Mamanati, noi inca ne gandim la tine si la ingerasul care ne vegheaza de sus, de langa Doamne-Doamne.
Mai da-ne vesti despre tine!

pentru Delia Melisa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

La multi ani pentru toti cei care-si serbeaza ziua numelui...sa fiti sanatosi...

Surorile,citim povesti,calare pe situatie

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

La multi ani sarbatoritelor(tilor) de azi sanatate multa si sa fiti iubiti(te).
Multumim pentru felicitari:ellinia,adseana,Valenka,Caramela,Alessia,pupici minunilor voastre.
Valenka nu stiu ce poate sa fie deocamdata suntem calare pe hidrocortizon,dar nu face minuni,maine am o alta intrevedere cu alt doctor de familie(sunt 3).Unul dintre ei mi-a spus ceva de genul ca daca face astm sa nu ma speri,ca e din familia alergiilor din care face si astmul parte.Nu stiu as solicita niste teste sa vedem precis ce fel de alergie e si de la ce,dar habar n-am daca se fac la bebei,voi ce parere aveti?
Alessia multam fain ,super faine,mi s-au intors corabiile dar sunt inca pe drum n-au ajuns acasa...

Dantje & Martijn

Mergi la inceput