Bebelusi de martie - aprilie 2005 (56)
Raspunsuri - Pagina 7

an-k spune:
multumesc tuturor, sper sa-mi revin odata ca tare rau e sa fiu asa neputincioasa
si o veste bunacazul Alinutei a fost acceptat si va aparea la umanitare
, postat de Nadina, al carei sot s-a intalnit cu Alinuta si mama ei la Bucuresti luni
va pupacesc
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">teledon, 4000 de euro, lumina ochilor pt Alina

adseana spune:
Dar ce liniste e pe aici...unde sunteti toate?ati inceput pregatirile de 1 Decembrie?Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

caramella spune:
ADSEANA ti-am vazut printesa ,e o dulce.Felicitari pentru performante.Noi nu am ajuns inca la faza asta desi a avut tentative de mers in 4 labute ,inca nu a reusit.Iar cand o tin de manute face un pas ,doi dupa care vrea sa fuga direct,dar i se imoaie genunchii si se lasa in fund.
ANK sa te faci binela Bia sa nu ia si ea.Ma bucur pentru cazul Alinutei.
ELINIA si eu asi fii vrut sa o pun pe Alicia pe olita dar chiar nu stiu ce sa fac acum,sa mai astept?Nu a-si vrea sa o stresez.lui Stefanut.
DANTJE felicitari luiMartijn pentru dintisor
Scriu cu o mana ,scuzati greselile.Revin

adrianafedorca spune:
La multi ani tuturor Andreelor si Andreilor, precum si tuturor sarbatoritilor de azi-Karen, Vladimir Adriana si
Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )
Cezar,minunea mea

adrianafedorca spune:
DELIA MELISA, NU TE-AM UITAT! Adriana si
Cezar,minunea mea

adrianafedorca spune:
an-k , multa sanatate, ce veste buna cu Alina... Adriana si
Cezar,minunea mea

adrianafedorca spune:
am incercat si eu de cateva ori sa-l pun pe cezar pe olita doar asa sa faca cunostinta cu ea...dar sta cateva sec si incepe sa planga...asa ca mai amanam...am pus si o poza in albumul 7-8 luni sa vedeti ce plange Adriana si
Cezar,minunea mea

danna_J spune:
Va multumesc dragele mele pentru urarile voastre a tuturor! Sara va imparte cate un pupic de multumire!si:
felicitari pentru redeschiderea subiectului Alinutei
Alessia, abia astept pana duminica cand veniti la noi! Ne e dor de musafiri
!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Teledon - 4000 de euro, Lumina ochilor pentru Alina

danna_J spune:
La multi ani tuturor ANDREELOR SI ANDREILOR si petrecere frumoasa in continuare !!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Teledon - 4000 de euro, Lumina ochilor pentru Alina

danna_J spune:
Delisa Melissa ingeras, ne gandim la tine! Un gand bun si pentru mamanati
!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Teledon - 4000 de euro, Lumina ochilor pentru Alina