Bebelusi de martie - aprilie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

dantje,
mai scrie un mesaj sa te"maturizezi"

Love your neighbour,eat more greens,cheer up!It might never happen...

Nicole,mami de pici cu lipici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

An-k Ce se mai aude cu Alinuta? Vad ca nu a aparut topicul la umanitare? Doar nu a fost respins, nu?

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani!!!! Julia Diana - Marox, Sara Narcisa - Danna J.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Nu-mi vine sa cred, dar am reusit... Gazutza a adormit. Imi era frica sa nu faca iar ca asta-noapte cand era 2 si ea nu vroia sa doarma nici in ruptul capului.
Nu stiu ce e cu agitatia asta la ea. O tine de ceva timp. Ea adormea mereu pe la 20,30, maxim 21, dar acu... O fi de la dintzuci?

Azi am mai facut ceva achizitii pentru pomul de Craciun si le-am pus pe jos pe toate. Atat de frumos s-a uitat la ele, nu si-a luat deloc ochii...Cred ca i-au placut mult. Desi anul trecut am facut bradul numai cu rosu, anul asta am optat pentru rosu si auriu si am gasit combinatii frumusele.

noapte buna si vise frumoase

Geani si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

LA MULTI ANI SARA-DANAj SI JULIA-MAROX

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Multumim pentru urari:gegea,Zuzu,Rrox....va doresc sa va viziteze zana dar cea fara dureri.Suntem din nou raciti...si putin maraiti.Martijn are si petele ,care se pare ca e o eczema-alergie,pentru care am primit hidrocortizon...uffffff.
Zuzu felicitari si lui Bubu dintosu',si sper sa ma fii maturizat,daca nu si copilaria e frumoasa.....
Fug ca am corabiile innecate,sper sa ne le innec si pe ale voastre.

sanatate puiutilor,si parintilor

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Buna dimineata tuturor!

La multi ani!tuturor celor care isi sarbatoresc astazi ziua numelui, mamici, tatici, alti membri ai familiilor voastre si bebelusilor Rares Andrei, David Andrei si Andreea Maria.

La multi ani! Karen si Vladimir, sa cresteti mari si sanatosi, sa va bucurati parintii.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Neatza fetele mele dragi...

Va urez din suflet o zi buna ...Noi suntem bine ba chiar am inceput sa dormim ca odinioara ..bb ca mama...sta ca cucuveaua pe net ...am visat urat azi nopate si nu pot sa dorm nici daca ma pici cu ceara am impresia ca ma urmareste cineva si colac peste pupaza l-am vistat si pe tata si sa vezi ce sms frumos i-am dat lui mama la 6.30 sa de-a ceva de pomana ca aici nu prea am cui sa dau ca nu prea bea nimeni Bere,iar sa ii pun sa zica Bogdaproste e o adevarata aventura ..sper ca nu am speriat-o pe mama...noi nu prea le aveam cu biserica si traditiile (ptr noi D-zeu e in suflet ),dar dupa anumite intamplari dam mereu ceva de pomana cand una dintre noi viseaza pe vreunul din ingerasii nostrii plecati acolo ..in Dreapta Domnului ..si ei.. poate ma fac de ras.. dar coincidenta sau nu ne avertizeaza de fiecare data cand se intampla ceva rau ..dar stiti cum se spune ..CU D-ZEU INAINTE!

Cam tarziu ..off iara is ultima ...La multi ani ptr SARA SI JULIA ! Sa va faceti mari frumoase , norocoase,sanatoase si sa le faceti viata frumoasa minunatiilor de parinti ca aveti niste comori de parinti..La multi ani si sarbatatoritilor de azi si le transmitem cu drag aceleasi urari ca mai sus

Rrox ..Si al meu Sebi a fost la lansare dar nu i-a placut "Ca nu m-a intrebat si pe mine nimeni nimic!!!!Si nici Harry Potter nu a venit "(ala adevaratatul)De scris i-a scris lui mosul ca el vrea cartea si Dvd-ul cu ultimul film ..asa ca Mos Nicolae trebuie sa se conformeze.....aa sa nu uit si de placa de skateboard ca aia pe care o are e prea mica
Btw...ce le luati voi fetelor la copilasi?Noi am luat ceva jucarele , un pulover si o sticluta noua...off daca ar fi dupa mine as lua tot magaziunul cu jucarii ptr baieti si ptr bb-ei ..si uite de asta m-am ales cu interdictie in magazinele si raioanele de jucariicum le vedem cum ma ia al meu domn de mana si imi arata cai verzi pe pereti..vorba carcotasilor ..""medicamente ...medicamente "

Danna..cred ca te-ai ales cu o duminica cu ai nebuni pe cap ...tine-te ca VENIM..iar pe Sara ascune-o ca abia astept sa o pupacesccccccccccc de mamica nu mai zic...

Daria si Adseana ...imi e dor de voi ..va puapcesc si pupati si minunile

Zuzu ...pupacim pe Bubu si pe a lui mamica ..doi frumosi ...cum se face ca pe aici avem numai bb-ei unul si unul si mamici ....am putea sa schimbam numele topicului in Specialii si supermamicile de martie aprilie 2005..nu prea stiu eu cum e pe alte listute ca nu am intrat niciodata dar nici ca puteam nimerii mai bine..ahh sunt asa de mandra ...unde oi fi pus medicamentele alea ? ca ma lovi sinceritatea

Dantje
iubita mea ...uite un mic ajutor sa nu se incece corabiile de tot si multi pupici Olandezului meu preferat ...

Un tip vine acasa in culmea fericirii: - Nevastaaaaaaaaaa! Nevastaaaaaaa! Fa-ti bagajele! Am castigat un milion de dolari la Loto! - Pentru ce sa-mi fac bagajele? Munte sau mare? - Nu ma intereseaza! Numai sa dispari cat mai repede!

O blonda isi suna iubitul si spune: "Te rog, vino si ajuta-ma! Am un puzzle nenorocit si nu stiu de unde sa incep"
Gagiul intreaba: "Si ce-ar trebui sa iasa?"
Blonda: "Dupa poza de pe cutie, un tigru"
Tipul se hotaraste sa dea o fuga. Blonda ii arata masa unde stateau toate piesele. El se uita la piese, se uita la cutie, si zice: "In primul rind, orice ai face, nu ai cum sa asamblezi piesele astea sa arate ca tigrul de pe cutie."
Apoi ii ia miinile si-i spune: "In al doilea rind, vreau sa ne relaxam. Sa bem o cana de ceai, si apoi...", ofteaza, "apoi ne apucam sa punem inapoi cerealele in cutie".

> intr-o gara
> un barbat cara doi bebelusi
> cate unul sub fiecare brat
> la un momentdat vine o femeie.
> sant asa de draguti...cum ii cheama?
> -habar nam.
> sant baieti?...fetite?...
> -habar nam.
> ce fel de tata esti?...
> -nu sant tatal lor cucoana. eu sant doar
> vanzator de prezervative,iar astia sant...
> doua reclamatii...pe care le duc la firma.

S-a trezit Dl Benny ..fug sa il iau ca il trezeste pe Ben al' mare Revin!!!

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna dimineata!

La multi ani tuturor celor care se numesc Andrei, Andreea!
La multi ani Karen!
La multi ani Vladimir!!
Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!
Avem si doi Andrei - Rares Andruzza si David Smmiha si o Andreea Andreoti!
Imi fug ochii de atatia sarbatoriti!
La multi ani tuturor!

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Pt.cunoscatorii de engleza,am gasit un link interesant despre ponturi de adormit copiii.Imi pare rau ca n-am timp sa-l traduc.Pupici.
http://www.swsahs.nsw.gov.au/karitane/docs/sleep.asp

LA MULTI ANI DE SF.ANDREI TUTUROR CE POARTA ACEST NUME SI LA MULTI ANI LUI kAREN SI vLADIMIR!

Alexandru,soarele nostru
Varsta lui Alexandru

Mergi la inceput