Bebelusi de martie - aprilie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani tuturor celor care poarta numele de Andrei, Andreea!!! mamici, bebelusi, tatici, bunici si bunicute.

La multi ani!! pentru Karen - Hiroral, Vladimir - Sibip.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

Cu intarziere, La multi ani sarbatoritelor de ieri: Sara si Julia. Sa cresteti mari, sanatoase, norocoase si sa va bucurati parintii!

La multi ani sarbatoritilor de astazi:Karen si Vladimir!
Si binenteles, La multi ani tuturor celor care poarta numele de Andrei si Andreea!

Anca Mihaela, si pe mine ma cam sperie epidemia asta de rujeola (v-am mai spus ca Victor a facut o reactie tare urata-practic a facut o forma mai "usoara"- la vaccinul antirujeolic- de am stat cu el 2 zile internata). Ma gandesc cum o fi boala. Pe de alta parte sotul meu a facut la 6 luni boala (luata de la dispensar cand l-a dus soacra sa-l vaccineze) si nu a fost ceva de memorat. Sa speram ca nu va face nici un bebelus de-al nostru. Dar cred ca totusi e prea extrema masura de a o nu scoate deloc afara. Poate dupa epidemia asta, vine cine stie ce epidemie de gripa sau de scarlatina (alta boala a copilariei urata) sau mai stiu eu de ce si ce facem... ii tot tinem in casa. Asa ma gandesc eu. Dar cred trebuie intr-adevar evitate spatiile inchise si aglomerate.

Noi in continuare ne chinuim cu adormitul asta din timpul zilei. In continuare n-avem dinti si nici gingiile prea umflate.
Eva e innebunita, pur si simplu dupa Victor. Se insenineaza toata cand il vede. Dimineata, ea se trezeste devreme (cel tarziu la 7) si placerea ei mare este sa o aducem in camera lui Victor si s-o asezam in pat langa el. Se culca pe perna lui, il striga (tipa intr-un anume fel care ii este "dedicat" doar lui) isi pune capul pe el. Din fericire si Victor e topit dupa ea si il face sa se trezeasca cu zambetul pe buze (de obicei cand il trezim noi este marait si tot comenteaza). Sper sa se inteleaga la fel si in viitor (eu eram de parere ca in general copiii de acelasi sex se inteleg mai bine decat cei de sexe diferite).

Va pup ca o aud cum ma striga (vorba vine pentru ca nu spune mama ci doar tipa special pentru mine).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_sava spune:

LA multi ani la toti Andreii si Andreele si la mamici si la tatici....
Vad ca multi se lauda cu dintuci :( noi inca nu putem dar vor veni si la noi nu se arat inca dar ne streseaza si nu ne lasa sa dormim. Voi ce dati pt durere? Noi dam Calgel si Nurofen mai rarut cand nu se mai poate de agitatie.
Ne-au iesit si niste bubute de la caldura s-ar parea si inca nu trec si probabil si alea ne mananca de nu o lasa pe mami sa doarma. Azi plecam in vizita la un baietel mai mare decat noi ....poate ne combinam:)) ca si el e un dragutel si l-am cunoscut tot aici pe forum!
Cam atat ca suntem mofturici. Va pupam si mai aparem....
Am mai pus pozici frumoase cu rochita :)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/getulici/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Ana71, ce frumos ne spui tu de relatia dintre Eva si Victor! Cat despre adormitul in timpul zilei e foarte greu si la noi. Chiar azi reusisem sa-l adorm pe la 10 cand a sunat interfonul ... si de abia adineaori am reusit sa-l adorm. Cand e foarte agitat il mai dau cu Calgel, ii anesteziaza gingia si de multe ori adoarme instantaneu, dar nu functioneaza mereu.
Dantje, felicitari pentru dintisori! Noi in continuare ne chinuim si nu avem decat doi.
Gegea, si eu am vazut ca Stef e fascinat de instalatii si beculete. Am fost acum cateva zile la cumparaturisi era numai cu ochii pe beculete. De abia astept sa facem bradul!
Ninocikap, ce mai face Alex? Sa nu-mi spui ca a luat-o la picior prin casa si tu alergi dupa el de nu mai apari deloc!

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

LA MULTI ANI! tuturor care poarta numele de ANDREI sau ANDREEA, bb-ii, mamici, tatici, bunici...

LA MULTI ANI! KAREN SI VLADIMIR!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Ellinia multumim de intrebare .... inca nu... tu ai inceput sa il pui pe Stefanut la olita?

ne chinuim sa ne invatam sa adormim singuri dar tare greu e ... si mai incercam ca acum pana la urma tot leganat pe picioare am adormit... offf, ca tare rau l-am invatat...numai sa nu il aud plangand...si acum nu prea ma mai duc picioarele...

de obicei se joaca la lada patului, ii pun acolo toate jucariile si le arunca, le urca iara.. daca ii intind mainile... mi le da repede pe ale lui razand si incepe sa mearga spre mine... e o scumpete cand face asa...
si daca ii spun nu, nu ai voie acolo... se uita la mine incepe sa rada si se duce in continuare.. nu are nici o treaba....

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

DELIA MELISSA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

DAntje felicitari pentru dintisori!

Zuzunaki nu ai incercat sa vezi de ceva bilet mai ieftin cu companii gen Easyjet sau Wizair?Sincer nu stiu daca au zboruri si din Bucuresti, ca noi suntem mai aproape de Budapesta si de acolo plecam tot timpul cand mergem undeva cu avionul...nu ca am merge noi foarte des...

Alessia si mie imi e dor de tine, dar vad ca nu ne mai sincronizam nici cum pe mesMulti tie si lui Benny nazdravanul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Ninocikap, da, il pun la olita de cateva zile de abia, da' e un fricos si jumatate! In prima faza numai i-am aratat-o si se prindea cu mainile de gatul meu...Cand s-a obisnuit sa stea pe ea imbracat, l-am pus ieri dimineata cu popontul gol si n-a vrut sa stea, azi-dimineata la fel. Nu trebuie sa-l fortez ca apoi numai vrea deloc. Oricum e cam fricos de felul lui, ii e frica de zgomotul pe care-l face dusul sau cand se trage apa la wc, fuge cand aude (in patru labe ). Ii place totusi sa se uite in baie, ca nu prea are voie acolo. Inseamna ca Alex e cuminte, bravo lui! Stef nu mai vrea deloc sa stea in pat,se duce la margine si se apleaca tare, tare si vrea sa atinga podeaua. Nu prea-mi place mie ca nu vrea sa se joace cu jucarii - si i-am luat saci ca sa nu apuce sa se plictiseasca. El vrea numai sa asculte muzica si sa se batzaie. E in culmea fericirii cand e cate o melodie care-i place !

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Adseana -
Si eu m-am gandit azi la Nati...

revin

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput