Bebelusi de martie - aprilie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

'Neata!
LA MULTI ANI Aliciei si tuturor de ziua nationala!
MULTUMESC pentru raspunsuri,aveam eu ceva dubii.Alexut nu mananca mai mult de 150 la masa de pranz,90 la cea de mic dejun,si asta cu cantece,show...ca sa nu mai vorbim ca nu mai suge mai mult de 180 maxim,de aceea am pastrat-in ciuda intentiei mele initiale-5 alaptari,ca sa-i asigur 600-700 ml lapte.citeam ca la varsta asta le-ar trebuie minim 700 ml?!danna,voua ce v-au spus;sau ii dai si calciu?
De Cezar stiam ca e papacios,la fel si Raducu,sa nu-i deochi!
ADRIANA,M-AM DELECTAT CU POZELE VOASTRE.lA CAT MANANCA,AR TREBUI SA FIE MAI GRAS CA aLEX,DAR EL E LUNGANUL GRUPULUI.cAT MAI ARE?Sorry,caps loc fi-meu de la mine din brate...Oricum e un frumos ca intotdeauna.
rp,si Alex face la fel la auzul cuvantului(sau avertismentului?)"tata".Sunt atat de dulci...Marutei.

Deci,sa nu-i bag inca fasole verde.
Si eu stiam ca alimentele bogate in proteine,de-alde carnita,nu se dau mai mult de 50-60g.
Carnita am blenduit-o si am bagat-o la conge,stiam ca tine pana la 2 luni asa.Voi stiti ca ar trebyui proaspata?
Fug ca ma cheama datoria.Revin

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani!!! Alicia - Caramella, Sylvia Eloise - Mary-Jane.

La multi ani tuturor romanilor.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

La multi ani Alicia

La multi ani Romania

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">teledon, 4000 de euro, lumina ochilor pt Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Buna dimineata dragelor! La multi ani ROMANIE !www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Teledon - 4000 de euro, Lumina ochilor pentru Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

mamacita, noua nu ne-a recomandat niciodata supliment de Ca si nu i-am dat. Ce i-am dat pana acum a fost timp de 3 luni de cand s-a nascut vit K, tot de la nastere vit. D care i-am dat-o tot timpul cat alaptam 5 pic/zi. Si cand i-am introdus laptele la bibi mi-a zis sa opresc vit D.Nici Sara nu papa toate legumele, dar vad ca pe zi ce trece din ce in ce mai mult. Fructele le sufla, la fel si laptele, eu nu ii dau completare de lapte daca nu papa legumele. www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Teledon - 4000 de euro, Lumina ochilor pentru Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Neatza fetele mele dragi.....

LA MULTI ANI ROMANIA !!
LA MULTI ANI ROMANI DE PRETUTINDENI!!!!

gegea ..nu pot sa vad pozici am incercat pana la 2 azi noapte si azi dimineata ..imi da mesajul:

We're sorry...
...due to a high volume of page requests, this Webshots page is not available right now.

If you are looking for a photo, it is possible that the photo has moved or no longer exists.

If you are in the process of creating an album, please be assured that your data has been sent to our site. You may try refreshing the browser window or reloading the page in a few moments.

Inceraca sa mai iei odata link-ul te rog frumos sau alege tu o poza si trimite-mi-o pe mail adresa o gasesti sus pe baruta de deasupra raspunsului meu

cat despre somn ...nu vreau sa fiu gura de aur ,dar parca recunosc personajul ....daca e asa ...MULTA MULTA RABDARE si cat mai multe activitati ptr ea care sa ii mai domoleasca din "elanul creator" ptr tine ai putea incerca sa o lasi cu una din bunici sau cu altcineva cateva ore pe zi ..ore in care sa ti le dedici tie ..un somn bun, o baie fierbinte ..la mine nu avea cine ..dar l-am dat la cresa mai intai 4 ore si dupa ce mi-am luat servici 8-9-10 ore ..i-a prins de minune mai ales ca el, mai avea o problema, nu vroia decat lapte si sa vezi scandaluri acasa cu mama ca nu dau copilului de mancare ..si ce nu ii faceam de mancare ..manca 1-2 lingurite si apoi se intorcea la vechea dragoste ...pana la cresa cand a inceput sa pape tot, ptr ca se lua la intrecere cu ceilanti copii ,dar nici acum nu imi manca carne ..nu a mancat niciodata ...asa stie el

mamacita ..nici noua nu ne-au dat calciu deact vit D pana la 4 luni si vit K pana la 3 luni ...dupa cum ,vezi depinde de la tara la tara eu am intrebat ,ptr ca vedeam ca fetele din Ro dau calciu sau Vi..... ( ca nu mai stiu numele acum)si ma gndeam ca ele da si io nu ..rapsunsul a venit ceva in genul ...atata timp cat copilul este scos afara zilnic si isi face asa zisa "baie de soare" corpul sau poate sintetiza pe cale naturala vit D si este de preferat sa lasam organismul sa lucreze...cred ca depind fff mult si de clima ..aici eu nu am vazut temp sub -5 -6 grade iar cand sunt aceste valori e eveniment de cale ferata...stii cum e 100 de bordeie,100 de obiceie.....

ma duc sa pun teroristul in pat ca e scanalaici MARE

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Fetelor, cu o intarziere pt care imi cer scuze, uram si noi La Multi Ani pt Julia, Sara, Alicia, Karen, si toti Andreii si Andreele!!
Ii pupam pe toti cu drag!!

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Multumesc danna,alessiaalessia,tu ai dreptate cu obiceiurile,dar eu am mai spus,am de invatat din orice informatie,apoi le adaptez la materialul clientuluiMai ales ca,din pacate,pana acum n-am beneficiat de sfatul pediatrului decat ca sa ma bage in sperieti ori eventual s-o iau razna(la doua luni imi zicea sa incep cu suc de morcovi,ca e imposibil sa alaptez exclusiv atatea luni),asa ca tot ce am facut pana acum a fost ideea pediatrului casei,adica subsemnata,care mai are curand si isi da doctorat si in pediatrie.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna fetelor!
La multi ani sarbatoritelor de azi: Alicia si Sylvia!
La multi ani tarisoarei noastre!
Chiar am primit un sms de dimineata prin care mi se ura pofta buna la faslea cu ciolan, care se mananca de 1 Decembrie!

Din cate vad eu, voi aveti un program de masa foarte bine stabilit. La noi nu prea e asa. Mai ales de cand se trezeste la 5 dimineata...Mananca destul de des si bea foarte mult lapte si cum n-am reusit sa-l dezvat sa bea asa de mult lapte, am renuntat si ii dau cat vrea. Dar am citit ca nu e bine sa bea atata lapte la varsta lui. Mai bea vreun bebe 5,6 biberoane de lapte pe zi?

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Mamacita - si eu i-am taiat bucati mici de carne, pe care le-am bagat la congelator. Irinei ii dam o zi carnita, o zi galbenus.
Fasole si mazare nu i-am bagat inca. Si nici alt tip de carnita in afara de pui.

Dimineata: 240 laptic
A doua masa: fructe (mar + banana + branzica) 200-300g (cat vrea ea)
A treia masa: legume + Galbenus / carne - aici mananca putin, cam 100, nu prea se da pe spate, iar daca nu vrea deloc ii dau cereale
A 4-a masa: daca mai e timp, iaurt cu banana, sau daca e ultima masa: 240 ml lapte, dar vreau sa incerc cu 270, ca rade tot seara.

Azi ma duc cu ea la dr sa o cantarim / masuram, si intreb si ce alte legume pot introduce.
Iti spun maine.

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput